Şimdi Ara

PIONEER VSX-917V ile YAMAHA RXV 363 ACABA HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar bu kriz döneminde de olsa kendime giriş seviyesi bir ses sistemi kurmak istiyorum.sistemlerden çok bir beklentim yok giriş seviyesi bana yeter.asıl amacım müzik dinlemek yine zaman zaman film seyretmek .aklımda hep yamaha vardı ancak PIONEER VSX-917V in fiyatı sanırım yamaha 363 ün fiyatına geldi.siz olsanız hangisini tercih ederdiniz bu iki anfi birbiri ile kıyaslanırmı bilemiyorum bu iki anfinide eksi lerini ve artılarını belirtecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
    ayrıca bu PIONEER VSX-917V anfi ile uyumlu hoparlörleri yazarsanız sevinirim
    şimdiden teşekkürler

• Arkadaşım, bu ara çok üst seviye de receiverleri almayı düşündüğün receiverlerin fiyatına bulabilirsin. sahibinden sitesinde ve yenibosna eskidjinin 2. katındaki 2. el cihaz satan dükkanlar da araştır.

Ama illaki yazdıklarım arasında hangisi diye soruyorsan tartışmasız 917 derim.
  • ikisi arasında pioneer acık ara onde
  • pionner ve harman kardon herzaman diğer recevirlere göre bir adım öndedir.
  • PIONEER
  • PIONEER VSX-917V vs YAMAHA RXV 463 AV dersek kıyaslamanız nasıl olur ? F/P açısından ? ayrıca hoparlör olarak da Wharfedale DIAMOND 8 SİNEMA SİSTEMİ 5'li SET kullanırsak bu amfilerde nasıl bir performans alırız ?
  • merhaba
    internette yaptıgım araştırmalarda
    363 270 eur
    463 420
    PIONEER VSX-917V ise 800 tl
    sanırım PIONEER VSX-917V en uygun f/p ye sahip
    teknika dost bu PIONEER VSX-917V için hangi hopları tavsiye edersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknika dost size pm atamıyorum bana mail adresinizi yazarsanız sevinirim
  • Neden Pioneer önde, hangi özellikleri ile bu modeller arasında öne çıkıyor ?
  • VSX-917 yi tuttum sanki ve de arkadaşın isteğine daha uygun. yani yamaha 363; 917 ile baş etmesi çok zor...
  • pioneer
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertbey1

merhaba
    internette yaptıgım araştırmalarda
    363 270 eur
    463 420
    PIONEER VSX-917V ise 800 tl
    sanırım PIONEER VSX-917V en uygun f/p ye sahip
    teknika dost bu PIONEER VSX-917V için hangi hopları tavsiye edersiniz

• dostlar PIONEER VSX-917V için hangi hopları tavsiye edersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertbey1

dostlar PIONEER VSX-917V için hangi hopları tavsiye edersiniz
  • ilk önce model bazında karşılaştırma yanlış 517 -363 desen tamanda 917 daha üst model 363 e göre artı Wharfedale DIAMOND 8 ve 917 güzel uyum sağlar
  • Ben 2 yıldır pioneer vsx 917 kullanıyorum.Evdeki tüm elektronikler ona bağlı.PS3,DVD player,reciver,laptop,... Bunun yanına 7.1 hoperlör seti şart.Subbuffer ayrı olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.