dostlar bu kriz döneminde de olsa kendime giriş seviyesi bir ses sistemi kurmak istiyorum.sistemlerden çok bir beklentim yok giriş seviyesi bana yeter.asıl amacım müzik dinlemek yine zaman zaman film seyretmek .aklımda hep yamaha vardı ancak PIONEER VSX-917V in fiyatı sanırım yamaha 363 ün fiyatına geldi.siz olsanız hangisini tercih ederdiniz bu iki anfi birbiri ile kıyaslanırmı bilemiyorum bu iki anfinide eksi lerini ve artılarını belirtecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ayrıca bu PIONEER VSX-917V anfi ile uyumlu hoparlörleri yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Arkadaşım, bu ara çok üst seviye de receiverleri almayı düşündüğün receiverlerin fiyatına bulabilirsin. sahibinden sitesinde ve yenibosna eskidjinin 2. katındaki 2. el cihaz satan dükkanlar da araştır.
Ama illaki yazdıklarım arasında hangisi diye soruyorsan tartışmasız 917 derim.
ikisi arasında pioneer acık ara onde
pionner ve harman kardon herzaman diğer recevirlere göre bir adım öndedir.
PIONEER
PIONEER VSX-917V vs YAMAHA RXV 463 AV dersek kıyaslamanız nasıl olur ? F/P açısından ? ayrıca hoparlör olarak da Wharfedale DIAMOND 8 SİNEMA SİSTEMİ 5'li SET kullanırsak bu amfilerde nasıl bir performans alırız ?
merhaba internette yaptıgım araştırmalarda 363 270 eur 463 420 PIONEER VSX-917V ise 800 tl sanırım PIONEER VSX-917V en uygun f/p ye sahip teknika dost bu PIONEER VSX-917V için hangi hopları tavsiye edersiniz
teknika dost size pm atamıyorum bana mail adresinizi yazarsanız sevinirim
Neden Pioneer önde, hangi özellikleri ile bu modeller arasında öne çıkıyor ?
VSX-917 yi tuttum sanki ve de arkadaşın isteğine daha uygun. yani yamaha 363; 917 ile baş etmesi çok zor...
pioneer
quote:
Orjinalden alıntı: mertbey1
merhaba internette yaptıgım araştırmalarda 363 270 eur 463 420 PIONEER VSX-917V ise 800 tl sanırım PIONEER VSX-917V en uygun f/p ye sahip teknika dost bu PIONEER VSX-917V için hangi hopları tavsiye edersiniz
dostlar PIONEER VSX-917V için hangi hopları tavsiye edersiniz
quote:
Orjinalden alıntı: mertbey1
dostlar PIONEER VSX-917V için hangi hopları tavsiye edersiniz
ilk önce model bazında karşılaştırma yanlış 517 -363 desen tamanda 917 daha üst model 363 e göre artı Wharfedale DIAMOND 8 ve 917 güzel uyum sağlar
Ben 2 yıldır pioneer vsx 917 kullanıyorum.Evdeki tüm elektronikler ona bağlı.PS3,DVD player,reciver,laptop,... Bunun yanına 7.1 hoperlör seti şart.Subbuffer ayrı olmalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme