Şimdi Ara

Pıoneer vsx 921- Onkyo TX-NR609-Denon 1912 hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar pıoneer vsx 921, onkyo TX NR-609 ve Denon 1912 bu üç avr arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz. Hem film hemde müzik için kullanılacak.Şuan onkyo Tx sr 308 ve hoparlör olarak 5+1 wharfedale cristal 2-40 dır. Hoparlörleride zamanla değiştirmeyi düşünüyorum. Onkyo TX-Sr 308 den bu üç avrden hangisine terfi etmeliyim.Değiştirmeyi tavsiye edermisiniz.

• Arkadaşlar Kandiliniz mübarek olsun 29 kişi okudu bir kişi fikir beyan etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon1000

Arkadaşlar Kandiliniz mübarek olsun 29 kişi okudu bir kişi fikir beyan etmedi
    Benim aklımda da pio 921 yada denon 1912 vardı ama pio nun fiyat avantajı ve ekstra ozellikleri agar bastı ve pio 921 aldım, gozunde hıc arkada kalmadı.

belki biliyorsundur pio 921 bu sene euro eisa odulunu de alan bir avr.
  • quote:

İyi günler arkadaşlar pıoneer vsx 921, onkyo TX NR-609 ve Denon 1912 bu üç avr arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz. Hem film hemde müzik için kullanılacak.Şuan onkyo Tx sr 308 ve hoparlör olarak 5+1 wharfedale cristal 2-40 dır. Hoparlörleride zamanla değiştirmeyi düşünüyorum. Onkyo TX-Sr 308 den bu üç avrden hangisine terfi etmeliyim.Değiştirmeyi tavsiye edermisiniz.

Hayirli kandiller.

Crystal serisini denon ve pioneer ile kullanmis birisi olarak Denon dan uzak durmanizi oneririm.Wf ile denon (giris seviyelerinde) uyumunu hic gormedim.Muazzam kapali caliyor.
    Pio ile onkyo arasindada tercihimi yine pio dan yana kullanirim.Cunku apple urunleri ile uyumu ve ozellikle acik calmasi tercih nedeni benim icin.Pioneer olmasi ise baska bir neden yine bnm icin.Onkyo yerine belki ayni sinifa koydugum yamaha yi alternatif olarak degerendirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

İyi günler arkadaşlar pıoneer vsx 921, onkyo TX NR-609 ve Denon 1912 bu üç avr arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz. Hem film hemde müzik için kullanılacak.Şuan onkyo Tx sr 308 ve hoparlör olarak 5+1 wharfedale cristal 2-40 dır. Hoparlörleride zamanla değiştirmeyi düşünüyorum. Onkyo TX-Sr 308 den bu üç avrden hangisine terfi etmeliyim.Değiştirmeyi tavsiye edermisiniz.

Hayirli kandiller.

Crystal serisini denon ve pioneer ile kullanmis birisi olarak Denon dan uzak durmanizi oneririm.Wf ile denon (giris seviyelerinde) uyumunu hic gormedim.Muazzam kapali caliyor.
    Pio ile onkyo arasindada tercihimi yine pio dan yana kullanirim.Cunku apple urunleri ile uyumu ve ozellikle acik calmasi tercih nedeni benim icin.Pioneer olmasi ise baska bir neden yine bnm icin.Onkyo yerine belki ayni sinifa koydugum yamaha yi alternatif olarak degerendirebilirsiniz.
    Rdegerli kardeşim verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Değerlendirmeye alacağım.Hayırlı günler

• quote:

Rdegerli kardeşim verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Değerlendirmeye alacağım.Hayırlı günler

Alıntıları Göster
    Ben bir yılı aşkındır pio 920 kullanıyorum ve çok memnunum 921 de axtra özellikler var. tavsiyem kesinlikle 921 dir.
  • Benimde oyum tartışmasız EISA ödülü almış vsx921den yana.
  • Her kes 921 demiş ama onkyo 609 uda bu kadar hafife almayalım arkadaşlar,wharf. İle kullanılacak olması itibari ilede 609 da tercih edilebilir.ama arada eğer fiyat farkı pio dan yana daha ekonomik ise o zaman pio rakipsiz tek alternatif olur.denon u konuşmaya bile gerek yok,hem ederinden gereksiz pahalı, hemde wharf ile uyumsuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyvox

Her kes 921 demiş ama onkyo 609 uda bu kadar hafife almayalım arkadaşlar,wharf. İle kullanılacak olması itibari ilede 609 da tercih edilebilir.ama arada eğer fiyat farkı pio dan yana daha ekonomik ise o zaman pio rakipsiz tek alternatif olur.denon u konuşmaya bile gerek yok,hem ederinden gereksiz pahalı, hemde wharf ile uyumsuz...
    arkadaşlar çok teşekkür ederim onkyo 609 ile pio 921 arasında ebey fark var tercihimi pio 921 yana olarak kullanacağım
  • quote:

arkadaşlar çok teşekkür ederim onkyo 609 ile pio 921 arasında ebey fark var tercihimi pio 921 yana olarak kullanacağım

nerden alican hocam ve kaca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

nerden alican hocam ve kaca?

Alıntıları Göster
    gimmeluck PM attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon1000 -- 29 Mayıs 2012; 18:50:20 >
  • quote:

gimmeluck PM attım

Alıntıları Göster
    İyi günler arkadaşlar çıtayı biraz daha yükselttim pıoneer vsx-2021 ve Yamaha RX-V1071 hangisini önerirsiniz. Müzik ağırlıklı kullanılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon1000 -- 31 Mayıs 2012; 14:26:44 >
  • quote:

İyi günler arkadaşlar çıtayı biraz daha yükselttim pıoneer vsx-2021 ve Yamaha RX-V1071 hangisini önerirsiniz. Müzik ağırlıklı kullanılacak

Alıntıları Göster
    Bence LX75 falan alında da orta modelde kalmayın. Olmuşken tam olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Alıntıları Göster
    Pio 2021 Kullanıp Upgrade İçin Satan Arkadaşlar Vardı. Görürlerse Artısını Eksisini Yazarlar.
  • quote:

Bu seçim kulak zevkinizle alakalı Yamaha RX-V1071 pioneer 2021 e göre metalik sert çalar bu seş hoşuna giderse yamaha alın.

daha dengeli bir ses olsun isterseniz pioneer-2021 iyi tercih,bu serideki pioneerlar eski serilere göre daha sıcak çalıyor bunuda belirteyim.

d.t.s nickli arkadaşımız pioneer 2021 ini satıyordu upgrade için,yeni üründür alınabilir.Benim oyum bu ikisi arasında Pioneerdan yana.

Ama sinemadan çok stereo ağırlık varsa işin içinde Pioneer SC-LX serisi daha iyi olurdu,tabi herşey ayıracağınız bütçe ile orantılı.
  • quote:

Teşekkür ederim sayın Mecanica Bütçe daha fazlasını kaldırmıyor.
  • quote:

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bu işte tabiiki bütçe çok önemli, ama bu 2021 kötüdür anlamına gelmez,bence gayette sağlam makina tabiiki biraz
    daha bütçe arttırıp en azından lx-55 alabilseniz amfi işini kökünden halletmiş olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Bu seçim kulak zevkinizle alakalı Yamaha RX-V1071 pioneer 2021 e göre metalik sert çalar bu seş hoşuna giderse yamaha alın.

daha dengeli bir ses olsun isterseniz pioneer-2021 iyi tercih,bu serideki pioneerlar eski serilere göre daha sıcak çalıyor bunuda belirteyim.

d.t.s nickli arkadaşımız pioneer 2021 ini satıyordu upgrade için,yeni üründür alınabilir.Benim oyum bu ikisi arasında Pioneerdan yana.

Ama sinemadan çok stereo ağırlık varsa işin içinde Pioneer SC-LX serisi daha iyi olurdu,tabi herşey ayıracağınız bütçe ile orantılı.

Sayın Asefik teşekkür ederim vsx-2021 eski serilere göre daha sıcak çalar dediniz. Biraz açarmısın

• quote:

gimmeluck PM attım

hocam pm yok?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.