Şimdi Ara

Pioner S-HM50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, S-HM50 linkte ki ürünü almayı düşünüyorum ev arkadaşımda da var, edifier marka bookshelf ya da stüdyo monitör deniyormuş sanırım.Satıcıya mesajla sordum anfisiz pc ye takamassınız filan dedi.Arkadaş anfisiz filan kullanıyor pc sinde.Bilgisayar başında çok vakit geçiriyorum ve müzikte günlük hatayıtımın bir parçası 60 liralık speaker yerine kaliteli ses veren (bendekine göre en azından) birşeyler alayım dedim ancak bütçede gayet sınırlı.Arkadaştaki edifier türkiyede yok malesef, fiyatıda çok uygunmuş üstelik 120 ye almıştım demişti bana.Başkada bulamadım stüdyo monitör tarzı uygun fiyatlı.Uygun fiyata kaliteli müzik dinlemek için var mı tavsiyeleriniz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izocan1905 -- 7 Ocak 2015; 23:36:18 >

• Selam,
    bu hoparlörü amfisiz kullanamazsın, amfin olsada bunlardan uzak dur çöp zira, çok kötü.
    Edifierlarda muhtemelen kendinden amfi vardır, saygılar.
  • Kendim kullanıyorum...

Amfi olmadan kullanamazsın.Bass konusunda kötüler ben zaten bass portlarını elyafla kapattım çünkü subwoofer var.Onun dışında fiyatını sonuna kadar hak ediyorlar tiz ve mid uyumu crossover olmamasına rağmen dengeli.Mid/bass full range çalışıyor olması lazım 4.7uf film kondansatör var oda tweeter sürücüsüne bass sesler karışıp yakmasın diye.
  • Naykimayki kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam verdiğiniz bilgi için.Bakalım getirtebilirsem av40 düşünüyorum.O nasıldır sizce?Baktığım kadarıyla iyi diyorlar ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: izocan1905

sağolun hocam verdiğiniz bilgi için.Bakalım getirtebilirsem av40 düşünüyorum.O nasıldır sizce?Baktığım kadarıyla iyi diyorlar ama..

Dinlemedim o yüzden dinlemeden yorum yapmak istemem fakat forumda monitör olarak öneren çok olmuştu.Bass seviyorsan AV-40 kanımca o konuda kötüdür.Frekans aralığı zaten 85Hz - 20kHz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.