Şimdi Ara

Pionneer Champion series mi Jbl gt-5 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangisi daha sağlamdır ? Bi arkadaştan alacağım fiyat konusunda hemen hemen bi fark yok. jbl sıfır pionner 2.el. Ama çok temiz

• JbL bence kullandım çok esnek pioneera göre gerçekten daha güzel bir bass sesi alırsın derim
  • Fiyat olarak normalde pioneer biraz daha yüksektir ama jbl tavsiye ederim. champion 307 d2 kullanıyorum ama jbl gt4, gt5 daha güzel ses veriyor. Yakında bende geçiş yapabilirim. Hatta uygun fiyata bulduysan (kabinle 120 gibi..) pm at beraber alalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 5 Haziran 2011; 12:33:12 >
  • pıoneer güzel bir amfiyle daha iyi çalacaktır jbl in gt4 gt5 inide kullandım hemen boğmaya,bozmaya başlıyor pıoneer daha iyi veriyor pıoneer daha iyi bir seçim olacaktır arkadaşım tabi amfin sağlam bişeyse
  • pioneer
  • jbl 250 rms beslemsei kolay bu rms degerini verecek anfilerde pek pahalı değil oyüzden jbl tam randimanlı caldığınadan size sesi daha iyi veriyormuş gibi gelir.
    ama pıoneer 400 rms beslemsi zordur lakin 400 rms verecek bi anfiye bağlandığında yeri göğü inletir sert ve desibelli vurur.
    bence anfinize göre seçim yapmalısınız eğer anfim 400 rms veriyo diyosanız onada jbl bağlanmaz yanar gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

jbl 250 rms beslemsei kolay bu rms degerini verecek anfilerde pek pahalı değil oyüzden jbl tam randimanlı caldığınadan size sesi daha iyi veriyormuş gibi gelir.
    ama pıoneer 400 rms beslemsi zordur lakin 400 rms verecek bi anfiye bağlandığında yeri göğü inletir sert ve desibelli vurur.
    bence anfinize göre seçim yapmalısınız eğer anfim 400 rms veriyo diyosanız onada jbl bağlanmaz yanar gider.

+1
    suan bende gt5-12 kullanıyorum tam performans besliyorum boş vuruyor bas vermiyor sadece titriyor.
    şiddetle pioneer alın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

jbl 250 rms beslemsei kolay bu rms degerini verecek anfilerde pek pahalı değil oyüzden jbl tam randimanlı caldığınadan size sesi daha iyi veriyormuş gibi gelir.

aynen...
  • ben poınnerin yeni serisi 1400 w lığını kullanıyorum saç tellerim bilen titrio amfim alpın 904
  • bencede pioneer jbl gt4 250 rms 4 ohm gt5 275 rms pioneer 308d4 400 rms pioneerın rms si daha büyük fakat yoğunluk olarak jbl daha yoğun bass verir jbl çabuk distarsiyona girer pioneer girse bile fazla belli etmez pioneer sağlam bass dır bende kullanmıstım tavsiye ederim fakat jbl gto serilerinden 15'' bi bass varsa ona yönel derim sanırım 300 rms olması lazım 38 cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.barutçu -- 26 Haziran 2011; 11:18:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.