Şimdi Ara

Pionner SE-CN 25-X1 Kulaklık Hakkında ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kulaklık hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

http://www.nekadar.com/98891.html > buyrun link.

Şimdiden teşekkürler.

• Ben bilgi sahibiyim, öneririm.Pioneer dünyanın en iyi hoparlör üreticilerden.Kulaklıklar da aslında küçük birer hoparlör.
  • Peki, teşekkürler. Yorum getirecek arakadaşlar var ise daha ona göre bu kulaklığı almayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qosito -- 24 Temmuz 2008; 13:59:01 >
  • bende var 6-7 aydır kullanıyorum. dnrdan 57ytl'e almıştım 2 hafta sonra birçok nedenden dolayı iade etmeye götürdüm kabul etmediler. pioner yazısı 1 hafta içinde silindi. basslar duyulmuyodu. mp3den bassları arttırdığımdada kütük gibi bir ses çıkıyordu. ama kulaklık 2 ay sonra açıldı çok güzel ses vermeye başladı.

güzel bi ekolayzır yaptım. içinden çıkan 2 kulak süngerinide taktım kulağıma tam oturuyor. mükemmel bir ses veriyor. ev sinema sistemimden bu kadar güzel ses alamıyorum. Ama kulaklık bass kulaklık diil ekolayzırdan bassları bayaa bi arttırmak gerekiyor.

ayrıca kablosu çok dandik gözüküyor ama hiç bi sorunla karşılaşmadım. 2 nokia kulaklığımında kablosu 1 ay içinde açılma yapmıştı.

benim hala ep635 hevesim var almayı düşünüyorum. ama ses farkı çok değilse die teretdüt ediorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 2 Eylül 2008; 22:04:41 >
  • Kesinlikle alma.. 60 lira edecek bir kulaklık değil.. Daha ucuza ep 630 al çok daha iyi..
  • ep630 ile cn-25 aynı tip kulaklık değil.bence arkadaşın kanal tipi isteyip istemediğini bilmeden ep630 tavsiye etmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxO

ep630 ile cn-25 aynı tip kulaklık değil.bence arkadaşın kanal tipi isteyip istemediğini bilmeden ep630 tavsiye etmeyin.

+1

2sini kıyaslamak doğru diil. cn25ide kulağının içine iice sok kendini stüdyoda hissedersin. kulak içi istemeyenler için ideal bi kulaklık. bas mid tiz tam dengeli. isteyen istediğini ekolayzırdan arttırır. 60 liraya değmez dienleri hiçbiri bu kulaklığı test etmemiştir eminim.

ben hala ep630 almayı düşünüorum çünkü kulak içi kulaklık istiyorum ve mp3 playerımda mega bass sadece normal ve rock ekolayzırında aktif ve ben hiphop'ı kullanıyorum bass beklentime göre yetersiz geliyor . ama daha ii bi mp3 playerda veya nokia express music ve sony walkmanlerde ep630a gerek kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

quote:

ep630 ile cn-25 aynı tip kulaklık değil.bence arkadaşın kanal tipi isteyip istemediğini bilmeden ep630 tavsiye etmeyin.

+1

2sini kıyaslamak doğru diil. cn25ide kulağının içine iice sok kendini stüdyoda hissedersin. kulak içi istemeyenler için ideal bi kulaklık. bas mid tiz tam dengeli. isteyen istediğini ekolayzırdan arttırır. 60 liraya değmez dienleri hiçbiri bu kulaklığı test etmemiştir eminim.

ben hala ep630 almayı düşünüorum çünkü kulak içi kulaklık istiyorum ve mp3 playerımda mega bass sadece normal ve rock ekolayzırında aktif ve ben hiphop'ı kullanıyorum bass beklentime göre yetersiz geliyor . ama daha ii bi mp3 playerda veya nokia express music ve sony walkmanlerde ep630a gerek kalmaz

cowon f2'de(60 mw) nası olur sence?

• ne tarz müzik dinliyosun?

samsun yp t-7 ve benim ekolayzır ayarlarımla;
    metal ve rock müzik iğrenç çıkıyo tüm sesler birbirine giriyo
    pop, hiphop, rap, club, tekno, blues, jazz için harika bi kulaklık(tabi 1-2 ay kullandıktan sonra) club ve hip hop için bass yeterli ama aşırı bass sevenler için yetersiz bu sorunuda mega bass ayarlı mp3 playerlar giderebilir.
    ayrıca akustik gitar sesi bu kulaklıkta mükkemmel çıkıyo. özellikle 2pac -thugz mansion(feat nas)

yalnız kulaklık hoparlör gibi dışarı çok ses veriyo otobüste pek ii olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ronurer

Ben bilgi sahibiyim, öneririm.Pioneer dünyanın en iyi hoparlör üreticilerden.Kulaklıklar da aslında küçük birer hoparlör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 2 Eylül 2008; 22:42:56 >

• quote:

zaten ep 630'u herkes tanıyor. yani kanal tipi kulaklık olduğu belli ama bazı arkadaşlar ep630 ve cx300 kulaklığı kulak içi olarak telaffuz ediyorlar..
    Benm demek istediğim 60 lira o kulaklığa vereceğine ep630 al(40 lira).. ya da şimdi düzelteyim.. Kuak içi aynı tip kulaklık istiyorsan;yarı fiyatına satılan sennheiser mx360 al (29 lira)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.