Şimdi Ara

pipo m9pro , pipo max m9, cube u30gt2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bana da atabilir misin. pipo m9 ile pro arasında kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: saay

hocam bana da atabilir misin. pipo m9 ile pro arasında kaldım

Ekran çözünürlüğü ve bütçenizi dusunup seçiminizi yapıp kararınızı verin. Aynı modellerden bahsediyorsunuz aslında. Ben olsam almısken Pro olanı alırdım ;)
  • ben pipo m9 almıştım aylar önce.. buyincoins.com dan.. sorun çıktı iade ettim. ama şu var. yine tablet alıcam ve yine yurtdışından :) ben aldığımda kur düşük olduğu için 389tl gibi bir fiyata gelmişti.. artes firması buraya getirdiğinde 699 tl gibi hatırlıyorum daha yüksek te olablir.. paypal zaten yurtdışı alışverişlerde aracılık yapıyor. yani her durumda paranızı alıyorsunuz.. birde sadece isim değişikliği olan bu cihazlarda daha uygun fiyata ithal edebilmek için bazı değişiklikler yaptıklarınıda düşünüyorum. zira q1003 te pipo m9 da olmayan sorunlardan yakınılıyordu.. cihazı iade ettiğinizde cebinizden 27-28 tl gibi bir para gidiyor. fakat aynı cihazı 3 defa da alsanız yine kazançlı durumdasınız..
    ben bu cihazların belli bir süre sorunsuz çalıştıktan sonra kullanıcı hatası olmadan bozulacağına pek inanmıyorum. yani ilk 1 ayda ne varsa ortaya çıkar diye düşünüyorum. o bakımdan yine yurtdışından tablet alıcam..

• quote:

Orijinalden alıntı: casual

ben pipo m9 almıştım aylar önce.. buyincoins.com dan.. sorun çıktı iade ettim. ama şu var. yine tablet alıcam ve yine yurtdışından :) ben aldığımda kur düşük olduğu için 389tl gibi bir fiyata gelmişti.. artes firması buraya getirdiğinde 699 tl gibi hatırlıyorum daha yüksek te olablir.. paypal zaten yurtdışı alışverişlerde aracılık yapıyor. yani her durumda paranızı alıyorsunuz.. birde sadece isim değişikliği olan bu cihazlarda daha uygun fiyata ithal edebilmek için bazı değişiklikler yaptıklarınıda düşünüyorum. zira q1003 te pipo m9 da olmayan sorunlardan yakınılıyordu.. cihazı iade ettiğinizde cebinizden 27-28 tl gibi bir para gidiyor. fakat aynı cihazı 3 defa da alsanız yine kazançlı durumdasınız..
    ben bu cihazların belli bir süre sorunsuz çalıştıktan sonra kullanıcı hatası olmadan bozulacağına pek inanmıyorum. yani ilk 1 ayda ne varsa ortaya çıkar diye düşünüyorum. o bakımdan yine yurtdışından tablet alıcam..

Bravo olayı çok güzel özetlemişsiniz

• casual kullanıcısına yanıt
    Hocam pipo m9 şu an buyincoins'te 240 dolar etti sana 480 küsür lira... Ben aldım 600 liraya. Gümrükte takılırsa eğer %18 KDV artı 15-20 lira gibi bir harç etti sana aynı fiyat... Hele bir kaç gün gümrükte kalırsa onun için de para alıyorlar daha pahalıya çıktı...

Türkiye'de 2 yıl garantisi var. Ben aldım mesela, geldiğinde arka kapakta bir sorun vardı, aradım yenisiyle değiştirecekler... Yani ben şahsen bu konularda çok şanslıyımdır :D
    O yüzden 100 adet ürün olsun gidip kendi elimle seçeyim kesin bozuğu bulurum....

Yurtdışından ancak bir arkadaş giderse getirtirim... Benim şahsi fikrim hocam... Siz yurtdışından sorunsuz sualsiz getirtebiliyorsanız güle güle kullanın...

Hatta komisyon almazsanız bana da getirtin bir tane dermişim

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: casual

ben pipo m9 almıştım aylar önce.. buyincoins.com dan.. sorun çıktı iade ettim. ama şu var. yine tablet alıcam ve yine yurtdışından :) ben aldığımda kur düşük olduğu için 389tl gibi bir fiyata gelmişti.. artes firması buraya getirdiğinde 699 tl gibi hatırlıyorum daha yüksek te olablir.. paypal zaten yurtdışı alışverişlerde aracılık yapıyor. yani her durumda paranızı alıyorsunuz.. birde sadece isim değişikliği olan bu cihazlarda daha uygun fiyata ithal edebilmek için bazı değişiklikler yaptıklarınıda düşünüyorum. zira q1003 te pipo m9 da olmayan sorunlardan yakınılıyordu.. cihazı iade ettiğinizde cebinizden 27-28 tl gibi bir para gidiyor. fakat aynı cihazı 3 defa da alsanız yine kazançlı durumdasınız..

Bravo olayı çok güzel özetlemişsiniz

kur düşükken çok karlıydı evet ama şu an kur yüksek. sayısız alışverişim oldu. ve hep sıkıntısızdı. ama bakıyorum artık çok karlı değil yani burada 550 - 600 e satılan ürünü 425 e getirmek çok mantıklı değil. hele bir de garanti olayı düşünülürse. artes 1003 e gelince; pipo m9 da olmayan sorunlardan bahsediliyor. durum biraz şaibeli..

• drfettah D kullanıcısına yanıt
    600 Liraya satılan ürünü 400'ü getirmek nasıl mantıklı değil acaba?
  • quote:

600 Liraya satılan ürünü 400'ü getirmek nasıl mantıklı değil acaba?

yanlış anlaşılmayın birçok yurtdışı sitede alışverişim oldu. defalarca 3 $ lık mal da aldım 500$ lık da. HK TW CH heryerden ürün aldım. iyi de çıktı nadiren üzen de oldu. ama eskiden ( 2 yıl once ) daha karlı oluyordu artık o kadar fark yok. LINK'teki ürün 600 değil ve sıfır . firmalar da 600 olan malı yer yer 480 500 e bulabiliyorsanız 210 dolara yurtdışından almak biraz mantıksız oluyor. yani ben konuya biraz da mantık değerlendirmesi açısından bakıyorum. farklı bir bakış açısı. ben de körü körüne sayısız ürün aldım, defalardca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

pm yolladım. Okumadan karar vermeyin ;)

bende pipo ile ilgileniyorum konu bunla ilgili ise bende bir pm alabilir miyim.

Pipo'nun fiyat performans ürünleri belli. Yolladım

Pm Lütfen

• Ben olsam M6 Pro alırım. Retina ekranı var. M9 Pro'da yok.
  • pipo m9 bi hafta kadar önce elime geçti.En yakın zamanda incelemesini yapıcam.Ama şu an için gayet memnunum.
  • pipo m6 tablet kitlendin acılmıyor ekrana ilk acılış geliyor ve kalıyor öyle pc bile görmiyor ne yapmam lazım
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    kardeşim hiç bilmiyorum valla düzeltirsin inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.