Şimdi Ara

Piranha business II TAB 9.0 tablete uygun kılıf???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar. 1 hafta önce almış olduğum piranha business II TAB 9.0 ile ilgili kılıf sıkıntısı yaşamaktayım. 9' inch kılıf ben bulamadım. Acaba 9' inch kılıf var mıdır?? 9.7' inch kılıf kullanılabilinir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: soylemez07

merhabalar arkadaşlar. 1 hafta önce almış olduğum piranha business II TAB 9.0 ile ilgili kılıf sıkıntısı yaşamaktayım. 9' inch kılıf ben bulamadım. Acaba 9' inch kılıf var mıdır?? 9.7' inch kılıf kullanılabilinir mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_65507785/mpage_1/f_/key_/tm.htm#66765420

Konuyu incelemeni tavsiye ederim yardımcı olabilirim piranhanın orjinal kılıfları mevcut :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercangumus

quote:

Orijinalden alıntı: soylemez07

merhabalar arkadaşlar. 1 hafta önce almış olduğum piranha business II TAB 9.0 ile ilgili kılıf sıkıntısı yaşamaktayım. 9' inch kılıf ben bulamadım. Acaba 9' inch kılıf var mıdır?? 9.7' inch kılıf kullanılabilinir mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_65507785/mpage_1/f_/key_/tm.htm#66765420

Konuyu incelemeni tavsiye ederim yardımcı olabilirim piranhanın orjinal kılıfları mevcut :)

hocam çok teşekkür ederim... gerçekten uzun araştırmalar sonucu az daha 9.7" kılıflardan alıp geçecektim. daha almamıştım. hemen sizin yardımlarınız sayesinde siparişi verdim tekrar teşekkür ederim...
    belki başka piranha tablet kullananlar böyle bir sıkıntıyla karşılaşabilirler diye detaylarını buradan da yazayım dedim.

Söz konusu [ Business II Tab 9 için Kılıf ] adlı yedek parça/aksesuar ile ilgili fiyat KDV DAHİL [ 40 ] TL dir.

Onayı vermeniz durumunda;

İlgili tutarı banka havalesi ile gönderip, dekontu da;
    Ya 0212 580 0515 fakslayınız. Ya da; onay@piranha.com.tr adresine mail atınız.

Gönderdiğiniz banka dekontu, bize ulaştıktan sonra, müşteri hizmetleri “talebiniz dikkate alınmıştır diye geri dönüş mailini” tarafınıza atacak ve ilgili yedek parça/aksesuar tarafınıza gönderilecektir.

Banka Hesap Bilgileri

Alıcı: Piranha Bilişim Teknolojileri ve Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti.

Garanti Bankası, Sirkeci Şubesi, Şube Kodu 1129, Hesap numarası 629 99 34' dür.
    IBAN: TR51 0006 2001 1290 0006 2999 34

Diğer Hususlar:

Banka yoluyla yapılan ödemelerde açıklama kısmına mutlaka almak istediğiniz aksesuarın adını belirtiniz.
    Piranha teknik servislerinde telefonda ödeme onayı alınmamaktadır. Ödeme onayı aynı zamanda banka dekontu demektir. İçinde banka dekontu barındırmayan geri dönüş mailleri geçersizdir. Lütfen onay mailine banka dekontunu eklediğinizden emin olunuz.
    Eğer dekontu fakslayacaksınız mutlaka üzerine adınızı, soyadınızı, e-posta adresinizi ve telefonunuzu ayrıca yazınız.
    Eğer müşteri teknik servise bizzat gelmişse; ödemeyi nakit yaparak da ödeme onayı vermiş sayılır.

Elden Alım İçin
    Piranha Destek Merkezi
    E-5 Yan Yol, Türe Sok. No:2 34290 Beşyol, Sefaköy-İstanbul

tablet kılıfı görüntüsü de şöyledir;
    [simage][simage]
    kendi kılıfım geldiğinde görüntülerini çekip buradan paylaşırım...

• donanım haber üyaleri, Business II Tab 9 için sipariş ettiğim kılıfım geldi. anca yeni paylaşabilme vakti buldum. tablet 40 tl değil 50 tl. bunun da bilgisini verdikten sonra artık hepsi burada da şu linkte satışa başlamışlar. hepsiburada

• Ben yeni aldım.Fiyatı 29 tl
  • hocam nereden aldınız 29 tl ye??
  • PIRANHA BUSINESS II TAB 9 ANDROİD 4.1.1 JELLY BEAN GÜNCELLEMESİ

Ram yetersiz, işlemci yetersiz, grafik kartı yetersiz denilip, müşterilerini Android güncellemelerinden mahrum bırakan dev firmalara inat Piranha Android Tablet kullanıcılarına Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini yayınlıyoruz.

NOT: Bu güncelleme Business II Tab 9 P422, P423, P426, P440 serili cihazlarımız içindir. Diğer modellerimiz için en kısa sürede Androd 4.1 Jelly Bean güncellemesi yayınlanacaktır. Diğer modellerimiz için güncelleme yayınlama tarihiniwww.piranha.com.tr haberler bölümünden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki linkten LiveSuit yazılım (rom) yükleme programını indirin,

http://yadi.sk/d/EOFjyga81Qz9C

Aşağıdaki linkten Business II Tab 9 için Android 4.1 Jelly Bean yazılım (rom) dosyasını indirin,

http://yadi.sk/d/6TYOjQUD1TdU1

Aşağıdaki linkten LiveSuit programı aracılığıyla yazılım (rom) yükleme videosunu izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=HbCNs1u8DNw

Cihazın stabil çalışması için; Yazılım (rom) yüklemesi tamamlandıktan sonra yazılımla yüklenen uygulamaların kurulmasını bekleyin. (5-10Dk) sürebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.