Şimdi Ara

PIRANHA BUSINESS TAB 7 RECOVERY MOD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
46.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piranha business tab 7 var elimde.. cihazı recovery modda açmam lazım ama nasıl açacam ? internette bayağı bi araştırdım ama hiç bi yerde en ufak bilgi yok

• Öncelikle cihazın driverlarını kurmanız gerekmketedir. Driver kurulumu sonrası;

Business Tab 7, Business 2 Tab 9 , Gps Business Tab 7 modellerimizde kapalı konumdayken menü tuşunu basılı tutup usb kablosunu bilgisayarınıza takın 20 sn içerisinde recovery moda geçecektir.

Pro Tab 7, Business Tab 9, Business Tab 9.7, Business Tab 10.1 modellerimizde kapalı konumdayken ses (-) tuşunu basılı tutup usb kablosunu bilgisayarınıza takın 20 sn içerisinde recovery moda geçecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4646

Öncelikle cihazın driverlarını kurmanız gerekmketedir. Driver kurulumu sonrası;

Business Tab 7, Business 2 Tab 9 , Gps Business Tab 7 modellerimizde kapalı konumdayken menü tuşunu basılı tutup usb kablosunu bilgisayarınıza takın 20 sn içerisinde recovery moda geçecektir.

Pro Tab 7, Business Tab 9, Business Tab 9.7, Business Tab 10.1 modellerimizde kapalı konumdayken ses (-) tuşunu basılı tutup usb kablosunu bilgisayarınıza takın 20 sn içerisinde recovery moda geçecektir.

Buisness Tab II 9.0 driverlarını nasıl kuruyoruz. Ben sitesinde linklerde verdiği programları indirdim hatta müşteri hiz. bana gönderdiği videodaki direktifleri de uyguladım ama bir türlü kuramadım.
    Yardımcı olabilirmisin.
    Teşekkür ederim.

Ayrıca, yukarıda bahsettiğin recovery modda açmak için ses düğmesine basılı tutarak açma düğmesine bas dediğin düğme Tb II lerde yok, ben nasıl yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible_

quote:

Orijinalden alıntı: omer4646

Öncelikle cihazın driverlarını kurmanız gerekmketedir. Driver kurulumu sonrası;

Buisness Tab II 9.0 driverlarını nasıl kuruyoruz. Ben sitesinde linklerde verdiği programları indirdim hatta müşteri hiz. bana gönderdiği videodaki direktifleri de uyguladım ama bir türlü kuramadım.
    Yardımcı olabilirmisin.
    Teşekkür ederim.

Ayrıca, yukarıda bahsettiğin recovery modda açmak için ses düğmesine basılı tutarak açma düğmesine bas dediğin düğme Tb II lerde yok, ben nasıl yapacağım.

Arkadasım ses acma dugmesi tabiki yok adamlar ne sattiklarini bilmiyorlar ki tablet kapali iken altta reset dugmesi var ona basili tut usb kablosunu tak bilgisayar yeni donanim bulundu deyip yukluyece driveri bu arada yukleme yapacagin pro acik olsun driver yuklendikden sonra soracak sana format felan diye tabletin ekraninda recovery mod felan yazmiyor yani biraz urastirdi ama cozdum galiba bide dalga gecer gibi seskisma diyorlar ole bisey yok bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilbg -- 6 Aralık 2012; 2:19:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaja bir bakın arkadaşlar umarım yardımı olur
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=68966694
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.