Şimdi Ara

Piranha Charger T Type nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar yeni aldığım araç için bir teyp alacağım bu ürünü buldum kullanan arkadaşlar varsa ürün hakkında yorumlarını yazabilirler mi?

Beni bluetooth özelliği cezbetti

Piranha Charger T Type Radyolu, Bluetooth + USB/ SD Kart Girişli

piranha.com.tr
    Charger T Type - Radyolu, Bluetooth + USB/ SD Kart Girişli Oto MP3 Çalar - Teknolojiyi Seviyorum
    http://piranha.com.tr/product.php?product_id=533#.VKh3bCusWT8

Piranha Charger T Type nasıldır

• dostum selamlar, ben bu ürünü 2-3 hafta önce aldım gayet hoş bir cihaz + ve -'lerini ve bugün karşılaştığım sorunu yazayım,
    başlığı yeni açmışsın ben de bilgi aramış ve bulamamıştım arayanlar bilgilensin:
    olumlu özellikleri:
    radyosu bir önceki teyibime göre daha iyi çekiyor
    bluetooth aramaları ile konuşabiliyoruz(mikrafonu biraz az ses gönderiyor ama konuşuluyor yine de)
    bluetooth ile şarkı dinlenilebiliyor
    usb
    sd kart
    line in(kablo ile dinleme)

olumsuz özellikleri:
    1- bluetooth'u bozuldu bugün garanti kapsamında yollamayı denyeceğim(bence benm talihszlğm herkes aynı sorunu yaşamıyordur)
    2- ışıkları her daim yanıyor kapataılabilmesi iyi olurdu
    3- şarkının tonuna ritmine göre inip çıkması gereken ibreler hep aynı şekilde inip çıkıyor hatta şarkı çalmasa bile inip çıkıyor
    4- ingilizce menü(gerçi alışıyor insan)
    5- (Araba değiştirdim) hatırladığım kadarıyla klasör seçme olayı yok. tek tek ya da 10'ar 10'ar ilerliyorsunuz ancak.

benim verebileceğim bilgiler şimdilik bu kadar sorusu olan yazarsa cevaplarım
    garanti kapsamında nasıl ilgileneceklerini de yazacağım buraya.
    arıza kaydını sitelerinden yaptım ve garantiye yolladım.
    2-3 günde ulaştı,
    aynı gün içinde onarılıp geri yollandı.
    yalnız açıklama şu şekilde;
    Tespit Edilen ve Yapılanlar:
    Y100-G:KULLANIM HATASINA BAĞLI OLARAK ZARAR GÖRMÜŞ ÖN PANEL KARTI ONARILDI, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ VERİLMİŞTİR.
    · İşi Yapan Personel:
    AHMET HACIOĞLU

ben kendimden eminim, hiç bir hatalı kullanım yok.
    ürünün hatasını mı kabul etmek istemiyorlar bilemiyorum.
    belki de aynı hata tekrarlarsa değişim yapmak zorunda kalırlar diye mi böyle yazmış da olabilirler, henüz ürün gelmedi bana gelince yazacğım.

ekleme:
    yazmakta biraz geciktim.
    ürün onarılmış bir sorun yok.
    ama dediğim gibi kullanıcı hatası olarak gösterilmiş.
    sebebini bilmiyorum, uğraşmak da istemedim.
    alana tavsiye ederim ama yukarıdaki eksi olarak yazdıklarıma baksınlar. ışığının kapatılmaması bence büyük eksiklk ve türkçe değil.

ekleme2:
    ürün yine bozuldu aynı şekilde bluetooth'tan. bir daha yollamak da gelmedi içimden faturayı bana keserler falan diye. aldığıma pişman oldum diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman6kelimeler -- 2 Ocak 2016; 18:43:37 >

• Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok.

Eksilerinden bahsedeyim, geri kalan her şey çok iyi:
    1-Ses aracın orijinal teybine göre çok çok daha boğuk ve kötü çıkıyor. Bilmiyorum diğer markalar da belki orijinal kadar iyi ses vermiyordur, benim referans noktam aracın orijinal teybi. Araç da Dacia Logan 2005, yani orijinal teybi öyle süper birşey de değil fakat ses kalitesi bundan çok daha iyi.
    2-Ekranda şarkı ismini göstermiyor.
  • kimse kusura bakmasın ama piranha 5 para etmez , adam gibi 250 lira yı gözden çıkarıp düzgün bi teyp alın ki nitekim ben öyle yaptım.
  • Cihazı kullanan biri olarak tecrübelerimden devam edeyim:

2 hafta oldu alalı, şu an Bluetooth'u çalışmıyor, sanırım arızalandı. Şimdi işin yoksa git teybi çıkarttır servise gönder...
  • duman6kelimeler D kullanıcısına yanıt
    Kardesim Merhaba forumda charger t type teypten bahsetmişsin aynı teypten ben de aldım ama klasor secme olayını beceremedim teyp uzerinde hangi tuşlara basiyorsun, usb veya sd karta teyp algilamasi icin klasor isimlerini nasıl yazıyorsun ben o kadar ugrastim ki olmadı bir turlu yardimci olursan sevinirim. @duman6kelimeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum kusurua bakma geç yazdım biraz ama başkalarına faydası olur yazayım yine de. araba değiştirdim ve uzun süredir kullanmıyorum teybi, ama yanlış hatırlamıyorsam, klasör seçme yok, tek tek ya da 10'ar 10'ar ilerliyorsun şarkılarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman6kelimeler -- 2 Ocak 2016; 18:44:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.