Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
947.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu navigasyonlar eskisi kadar tutulmuyor nedense.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • venetta kullanıcısına yanıt
    Ürün seri numarasını PM den bana iletebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu navigasyonlar eskisi kadar tutulmuyor nedense.

Evet çünkü şu an akıllı cep telefonu kullanımı oldukça yaygın ayrıca ücretsiz navigasyon uygulamaları kullanılmakta.
  • Sn Piranha Destek Ekibi
    Benim bir tane Piranha Ant Ultra Black Radyolu MP3 Çalarım var memnunum sıkıntısı yok fakat bunu Nasıl güncelleyebilirim? Güncelleme yerine tıklıyorum bilgisayara takıyorum ekran beyaz oluyor sadece sitenizde de yazılım dosyası bulamadım ben MP3 çalarımı Nasıl güncelleyebilirim acaba ? Cevabınızı Bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Piranha yetkilisi , yaptığınız şey gerçekten takdir edilesi bir şey.Kullanıcılar ile iç içe olmak falan. Helal olsun valla
  • Merhaba.
    Pirhana QType araba teybim var. İlk açılırken 'Welcome' yazısında takılıp kalıyor. Ekrana görüntü gelmiyor ve hiçbir tuş çalışmıyor.
    Ne yapılmalı
  • Piranha Zen'deki uygulamalar için ayrılan 1 GB'lık hafızayı arttırma şansımız var mıdır?
  • Sayın yetkililer,

Piranha Escape navigasyon cihazımı Naviextras'tan 2015.10 ile güncellerken, dosyaları indirdikten sonra "MD5 güncellemesi başarısız" hatası veriyor ve güncellemeyi yapamıyor. Sorunu nasıl çözebiliriz?

Demiştim. Tekrar naviextras.exe'yi indirip kurunca sorun düzeldi. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master90 -- 7 Şubat 2016; 20:09:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

aristo tab a sim kart nasıl takılıyor? Arkası falan mı açılıyor?

Sayın ilonsahiden,

USB portun bulunduğu bölümde cihazı ters tutun tırnak yeri var hafifçe çekin kapak açılacaktır. Bu alanda sim ve sd kart girişi yer almaktadır.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venetta

Yolladığım telefon hala geri gelmedi 04 ocaktan beri telefonsuzum. Yardımcı olma şansınız var mı???

Sayın venetta,

Cihazın imei bilgilerini PM den bana iletin yardımcı olmaya çalışacağım.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turknur

Merhaba.
    Pirhana QType araba teybim var. İlk açılırken 'Welcome' yazısında takılıp kalıyor. Ekrana görüntü gelmiyor ve hiçbir tuş çalışmıyor.
    Ne yapılmalı

Sayın turknur,

Encore modelimi? Modelini tam olarak yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16 Ocak

Piranha Zen'deki uygulamalar için ayrılan 1 GB'lık hafızayı arttırma şansımız var mıdır?

adresindeki adımları takip ederek uygulama alanını yükseltebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: master90

Sayın yetkililer,

Piranha Escape navigasyon cihazımı Naviextras'tan 2015.10 ile güncellerken, dosyaları indirdikten sonra "MD5 güncellemesi başarısız" hatası veriyor ve güncellemeyi yapamıyor. Sorunu nasıl çözebiliriz?

Demiştim. Tekrar naviextras.exe'yi indirip kurunca sorun düzeldi. Bilginize.

Sayın master90,

https://www.youtube.com/watch?v=QVDiis7_AHo adresindeki adımları takip edin. Sorun yaşarsanız naviextras a bildirin.

Kolay gelsin.

• Merhaba.
    piranha Encore A Type oto teybi video oynatmada sorun yaratır mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NAVTEQ harita destekli navigasyon cihazlarınızı kullanan müşterilerinizin mağduriyetini gidermeyi düşünüyormusun sayın yetkili bırakın bedava harita güncellemeyi parayla bile hizmet vermiyorsunuz.
  • Benim navigasyonumu 4 yıldır kullanıyorum ve cihazdan çok memnunum yanlız son bir aydır açılışta direk kalibrasyon ayarına giriyor ve ayarı kabul etmiyor, birkaçkez açma kapama dümesine basınca açılıyor fakat bunu herseferinde tekrarlıyor... Çözüm için memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanisilak

Merhaba.
    piranha Encore A Type oto teybi video oynatmada sorun yaratır mi?

Android işletim sistemine sahip olduğu için herhangi bir sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrachini

NAVTEQ harita destekli navigasyon cihazlarınızı kullanan müşterilerinizin mağduriyetini gidermeyi düşünüyormusun sayın yetkili bırakın bedava harita güncellemeyi parayla bile hizmet vermiyorsunuz.

Sayın ultrachini,

Lütfen bu konuyu müşteri temsilcilerine yazılı olarak iletin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanemre

Benim navigasyonumu 4 yıldır kullanıyorum ve cihazdan çok memnunum yanlız son bir aydır açılışta direk kalibrasyon ayarına giriyor ve ayarı kabul etmiyor, birkaçkez açma kapama dümesine basınca açılıyor fakat bunu herseferinde tekrarlıyor... Çözüm için memnun olurum

Sayın okanemre,

Sorun yazılımsal da olabilir, donanımsal da. Öncelikle;

1. Dahili hafızada yer alan dosyaların tamamını bilgisayarınıza kopyalayın. (Harita dosyalarıdır mutlaka yedek alın, yazılım yükleme sırasında tamamen silinecektir)
    2. Destek sitesinden cihazınızın seri numarasına uygun yazılım (rom) dosyasını indirip yazılım yükleme kılavuzunu takip ederek yazılım yükleyin.
    3. Bilgisayarınıza kopyaladığınız dosyaları cihazın dahili hafızasına geri yükleyin.

Yukarıdaki işlemlerden sonra sorun devam ederse cihazın dokunmatik ekranında sorun var demektir. Bu durumda ürünü servise göndermeniz gerekecektir.

Kolay gelsin.

• Nextgen tabanlı cihaz çıkaracak mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.