Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
947.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba kolay gelsin p 369 neo navigasyon mevcut ancak navigasyona giremiyorum missing image file hatası veriyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: QxY

merhaba kolay gelsin p 369 neo navigasyon mevcut ancak navigasyona giremiyorum missing image file hatası veriyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Sayın QxY,

Konuyla ilgili PM den size bilgi iletimiştir.
  • yns41 Y kullanıcısına yanıt
    çok iyi yaaa:) tam da bu dandik markaya yakışır bir hareket olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrachini

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_3335

2. tekrar

Merhaba.

Piranha Infiniti (hd) White 5.0"Navigasyon Cihazım var.

En sonra 2 yıl önce harita güncellemesi yapmıştım. Şimdi kontrol ediyorum hâlen yeni harita güncellemesi yok.
    En son harita tarihi nedir.

Cihazı ömür boyu harita güncellemesi olduğu için almıştım...

Cihaza PiranhaExtra ile bağlanıyorum. Piranha haritası var üzerinde. Bu cihaza Naviextras haritası kurabilirmiyim.

Cihaz No: P38512202

Aynı cihazdan bendede var tabiki güncelleme problemide var piranha şuan navteq haritadan vazgeçtiği için harita güncelleme vermiyor hatta para ile satın almak istediğinizde bile satamıyor ilk önce piranhaplus muhabbeti yapıyorlar ürünü 1-2 sene önce aldığını belirtince bu sefer ndriver dene firmaya yönlendiriyorlar ndrive firmasıda Türkiye sorumlusu piranha deyip geçiyor piranha ya geri dönüş yapıyorsunuz harita desteğimiz yok haritada satmıyoruz deyip kestirip atıyorlar. Sizede tavsiyem en yakın tüketici hakem heyetine gidip şikayet etmeniz.

Naviextras haritada yüklenemiyor.

Yukarıda bahsedilen problem maalesef benim de başımdan geçti. Dikkatimi çekti özellikle bu sorular görmezden gelinmiş, cevaplanmamış.
    2011 yılından önce piranha escalade kullanıyordum, haritası başarsoft idi ve gerçekten çok memnundum ama ömür boyu güncellemesi olmadığı için ve markaya karşı oluşan güvenimden dolayı 2011 yılında -GÜYA- ömür boyu güncellemesi olan infiniti modelini aldım, almaz olaydım. O günden sonra yanılmıyorsam 1 kere güncelleme yapabildim ve bir daha yapamadım. 2 yıldır müşteri temsilcisine ara ara sorunumu yazdım. Her defasında ha 3 ay sonra ha mayıs ayında vs. vs. beni hep oyaladılar, açık açık yalan söylediler. Halbuki direkt sorunun nereden kaynaklandığını söyleseler bu kadar zoruma gitmezdi. Çünkü sorunun çözülmeyeceğini bile bile beni oyaladılar.
    Velhasıl kelam markaya olan güvenim sıfıra indiğinden şu an bana biri sorsa kesinlikle piranha almaktan vazgeçiririm. Bir marka müşterisini nasıl bu kadar enayi yerine koyup mağdur edebilir hala anlayamıyorum. Halbuki bu sorun sınırlı sayıda cihazı ilgilendiriyordur, bu cihazları alan sınırlı sayıda kişinin mağduriyetlerini bir şekilde çözseler bu insanlar markanın gönüllü reklamını yaparlar bence. Piranha böyle yaparak korkarım kendi sonunu hazırlıyor. Sayın Piranha yetkilileri basit hesabı olan büyük işler yapamaz, lütfen bu hatanızda ısrar etmeyiniz.

• Aristo tab2 aldım normal olarak şarja taktım....10 saatte ancak %40 ı dolmuş.... Sorun nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

Aristo tab2 aldım normal olarak şarja taktım....10 saatte ancak %40 ı dolmuş.... Sorun nedir?

Sayın ilonsahiden,

Araç şarj cihazı yada farklı bir şarj cihazı ile denermisiniz.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Aristo tab2 aldım normal olarak şarja taktım....10 saatte ancak %40 ı dolmuş.... Sorun nedir?

Sayın ilonsahiden,

Kolay gelsin.

Tlf şarj cihazıyla denedim normal şarj oldu...Fakat neden sıfır bir ürünün aleti bozuk çıkıyor diye sorulması gerekiyor bu durumda.
    şarj aletinin değişimi için ne yapmam gerekiyor?
  • Piranha neo navigasyon cihazim uyduya geç bağlanıyor. 5 dakikayı falan geçiyor. Ne yapmam lazım?

• Sayın Rıdvan Emiroğlu Bey; 5 yıl önce almış olduğum ve hala tertemiz sorunsuz kullanmaya devam ettiğim Piranha Leon Navigasyon 5'' cihazım için güncel yazılım (harita değil,programın güncel veya cihaza uyumlu versiyonu) ihtiyacım var. Yazılım biraz eski versiyon olduğundan ikazlar,...v.s. güncel kurallara uymuyor. Eğer bu cihaza (Atlas IV işlemcili) uyabilecek güncel bir yazılım mevcut ise ve bana linkini ulaştırabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babur0026 -- 24 Ocak 2016; 12:18:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Sayın ilonsahiden,

Kolay gelsin.

Tlf şarj cihazıyla denedim normal şarj oldu...Fakat neden sıfır bir ürünün aleti bozuk çıkıyor diye sorulması gerekiyor bu durumda.

Sayın ilonsahiden,

Bu durumu satın aldığınız yere yada müşteri temsilcilerine mail atıp yeni şarj cihazı talebinde bulunabilirsiniz. Servis ile bire bir ilgim olmadığı için buradan size yardımcı olamıyorum malesef.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.KNC

Piranha neo navigasyon cihazim uyduya geç bağlanıyor. 5 dakikayı falan geçiyor. Ne yapmam lazım?

Sayın mr.KNC,

Harita menüsünden fabrika ayarlarına geri dönüp yeniden deneyin. Gps cihazları bulunduğu yere ve hava şartlarına göre bağlantı süreleri değişmektedir. Ortalama bağlantı süreleri 1-3dk arasındadır. Cihazınızın sorunlıu olduğunu düşünüyorsanız bu sorunla birlikte ürünü servise ulaştırın.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babur0026

Sayın Rıdvan Emiroğlu Bey; 5 yıl önce almış olduğum ve hala tertemiz sorunsuz kullanmaya devam ettiğim Piranha Leon Navigasyon 5'' cihazım için güncel yazılım (harita değil,programın güncel veya cihaza uyumlu versiyonu) ihtiyacım var. Yazılım biraz eski versiyon olduğundan ikazlar,...v.s. güncel kurallara uymuyor. Eğer bu cihaza (Atlas IV işlemcili) uyabilecek güncel bir yazılım mevcut ise ve bana linkini ulaştırabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler. Saygılar.

Sayın babur0026,

İkazlar v.b durumlar harita yazılımı ile alakalıdır. Cihaz yazılımı haritaki ikaz v.b durumları etkilemez. GPS cihazları için cihaz yazılımları güncellenmez. Harita yazılımı ve harita güncellemesi yapılabilir.

kolay gelsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın ilonsahiden,

Kolay gelsin.

Sayın ilonsahiden,

Bu durumu satın aldığınız yere yada müşteri temsilcilerine mail atıp yeni şarj cihazı talebinde bulunabilirsiniz. Servis ile bire bir ilgim olmadığı için buradan size yardımcı olamıyorum malesef.

Kolay gelsin.

öyle yaptım zaten de ...neden vakit kaybı yapmama gerek kalsın ? paketleme aşamasında İyi bir kontrol olsa buna gerek kalmaz.
    Peki sim kartı nasıl takacağız
    ayrıntılı bir kullanma kılavuzu da yok.

• Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    Programin data.zip dosyasi ve branding.zip icin istek belirtmeye calismistim. Haritam guncel zaten 2015. Her data.zip dosyasi her programa uymuyor sanirim. Ben cihazin programini da komple degistirdim. Uygun bir program yukledim. A dan Z ye degisti icerigi. Sys.txt dosyasini yeniden duzenledim. Program ve ici dosyalar 2011 tarihli oldu. Yeni tarihli uyarilari entegre edemedim programa. Fakat eski yazilimim backup olarak mevcut. Eger cihazin orjinal programina uyumlu dosyalar mevcutsa demek istemistim ama eger yoksa sorun degil. Cok tesekkur ederim. Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babur0026 -- 26 Ocak 2016; 14:20:03 >
  • Sayın Rıdvan Emiroğlu Bey size bir sorum olacaktı; ne yazıkki araştırma yapmama rağmen çok fazla detay bulamadım resmi sitenizde de bu ürünü göremedim.

"Piranha Encore A Type" Navigasyonlu ve Bluetoothlu Android Teyp Ürününü Almayı düşünüyorum yanlız kafam da tek bir sorun var cihazda SUBWOOFER Çıkışı varmı yokmu göremedim.
    Özellik Listesine Baktığımda Sadece 4* RCA Line Out (4 Adet Ses Çıkışı) Var Olarak Görünüyor. Normalde Bildiğim Kadarıyla Subwoofer Çıkışlarınıda 4.1* RCA Line Out (4 Adet Ses 1 Adet SubWoofer Çıkışı) Olarak Bildiriliyor.
    Acil Cevap Beklemekteyim Sizden Rıdvan Bey.
    Birde Rica Etsem Tam Olarak Android İşletim Sisteminin Hangi Versiyonunu Kullanıyor Ve İşlemcisi Nedir Acaba, Bu Arada Şimdiden İlgi ve Alakanız İçin Teşekkür Ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet761

Sayın Rıdvan Emiroğlu Bey size bir sorum olacaktı; ne yazıkki araştırma yapmama rağmen çok fazla detay bulamadım resmi sitenizde de bu ürünü göremedim.

"Piranha Encore A Type" Navigasyonlu ve Bluetoothlu Android Teyp Ürününü Almayı düşünüyorum yanlız kafam da tek bir sorun var cihazda SUBWOOFER Çıkışı varmı yokmu göremedim.
    Özellik Listesine Baktığımda Sadece 4* RCA Line Out (4 Adet Ses Çıkışı) Var Olarak Görünüyor. Normalde Bildiğim Kadarıyla Subwoofer Çıkışlarınıda 4.1* RCA Line Out (4 Adet Ses 1 Adet SubWoofer Çıkışı) Olarak Bildiriliyor.
    Birde Rica Etsem Tam Olarak Android İşletim Sisteminin Hangi Versiyonunu Kullanıyor Ve İşlemcisi Nedir Acaba, Bu Arada Şimdiden İlgi ve Alakanız İçin Teşekkür Ederim...

Sayın Samet761,

Subwoofer çıkışı yok malesef. Android versiyonu 4.0 1GHz işlemciye sahip.

• aristo tab a sim kart nasıl takılıyor? Arkası falan mı açılıyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Samet761

Sayın Rıdvan Emiroğlu Bey size bir sorum olacaktı; ne yazıkki araştırma yapmama rağmen çok fazla detay bulamadım resmi sitenizde de bu ürünü göremedim.

Sayın Samet761,

Subwoofer çıkışı yok malesef. Android versiyonu 4.0 1GHz işlemciye sahip.

İlgi ve Alakanızdan Dolayı Çok Teşekkür Edrim Rıdvan Bey Başarılarla Dolu Bir Çalışma Hayatı Dilerim Tekrardan Sağolun...

• Bizim araçta piranha charger h type teyp mevcut.Piranhanın sitesinden baktığımda rastgele çalma özelliği mevcut görünüyor.Kullanım kılavuzunu okudum o kadar karıştıdım bulamadım nasıl aktifleştiriyoruz bu özelliği?
  • Konu olarak açmıştım ama buradan belki daha hızlı cevap gelir diye tekrar kopyalayıp soruyorum

elimde birsürü hoparlör var ve bende bunları değerlendirmek için bir amfi ile bilgisayara bağlamak istiyorum.
    Tam olarak nasıl bağlayabileceğimi öğrendim ama hangi ekipmanlara ihtiyacım olduğuna karar veremedim birçok konuyu da araştırdım ama malesef tam yanıt yok.
    elimde bulunan hoparlörlerin watt ve ohm bilgilerini aşağıda yazacağım soruma gelecek olursam
    Öncelikle amfiyi power supply ile beslemek istiyorum . Bu sistem için Kaç wattlık bir power Supply ihtiyacım olacak ?
    Bir diğeri ise linkte verdiğim ürün işimi görürmü ? -- LİNK BURADAN --
    Bir de bu Ohm değerleri ne kadar önemli acaba ? Çünkü amfinin açıklama kısmında yazan Ohm değeri 4+4 sanırım ya da ben yanlış yorumluyorum.
    Hoparlörlerin toplamının watt değeri yeterli olsa da Ohm değeri bayağı bi altında kalıyor. Bunun bir önemi varmı ?
    Son olarak hoparlörlerimin bilgileri aşağıdadır. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Premier :4Adet x 6 Ohm 20W Toplam 24 Ohm 80 Watt

P.Sound : 2Adet x 4 Ohm 120W Toplam 8 Ohm 240 Watt

Sharp : 2Adet x 16 Ohm 20W Toplam 32 Ohm 40 Watt

Labtec : 2Adet x 8 Ohm 20W Toplam 16 Ohm 40 Watt

Toplam 80 Ohm 400 Watt

Buraya mesaj atma nedenim almayı düşündüğüm amfinin piranha marka olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Tower -- 31 Ocak 2016; 19:22:34 >

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.