Daha öncede yazmıştım ama sizin için tekrar açık açık yazayım.
Firma speedcam dosyalarını asıl yapılan emek veren paylaşılan siteden ÇALIP kendi sunuyormuş gibi yayınlıyor arkadaşın verdiği linkte.Size demem o ki asıl bu dosyaların hazırlandığı paylaşıldığı emek verdikleri asıl yerlerine üye olun sizde paylaşın güncelleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: clawfinger
Arkadaslar gümüş renkli çerçevenin yansıma yaptığını yazan bendim. Çözüm olarak cihazı cama vantuzla yapıştırmak yerine havalandırma ızgarasına monte ettim, artık yansıma çok yukarıda kaldığı için rahatsız etmiyor.
Soracağım bir şey var: uyku modu sizde düzgün çalışıyor mu? Bende uykudan geri dönünce donup kalıyor. Güncelleme de çözüm olmadı. Motoru durdurunca 10 sn. icinde uykuya geçmesi iptal de edilemiyor.
Merhaba
IGO8, Window'sun gelişmiş güç yönetimi desteği ile çok iyi anlaşmıyor. Kısmen bir çözüm var. Kök dizinde NNG diye bir klasör var. O klasör içinde SYS.TXT diye bir dosya var. O dosyayı açıp
[Interface]
shutdown_time = 0
satılarını eklerseniz otomatik kapanma özelliğini devre dışı bırakmış olursunuz. İz kaydı gibi durumlarda çok iyi oluyor. Sadece istediğinizde manuel kapatırsınız olur biter ki ben uyku modu düzgün çalışsa bile otomatik kapanmadan hiç memnun değildim... Böyle çözdüm.
Bir de yazmaya balşamışken söyliyim harita gönümlerinde 2d gönümünde cursor nanesi head up modda çalışmıyor... onun içinde
[map]
2dheadup="1"
satırlarını eklerseniz.. kuş bakışı gönünüm için track head up mod görünümü aktif olur... 2 değil 3 farklı view seçeneği aktif olmuş olur.
Saygılar
aleti aldık öyle ... gibi bakıyoz bişey anlamadım bir hayır sever ablatırmı nasıl kullanılır bu melet
quote:
Orijinalden alıntı: erolegemen
quote:
Orijinalden alıntı: clawfinger
Arkadaslar gümüş renkli çerçevenin yansıma yaptığını yazan bendim. Çözüm olarak cihazı cama vantuzla yapıştırmak yerine havalandırma ızgarasına monte ettim, artık yansıma çok yukarıda kaldığı için rahatsız etmiyor.
Soracağım bir şey var: uyku modu sizde düzgün çalışıyor mu? Bende uykudan geri dönünce donup kalıyor. Güncelleme de çözüm olmadı. Motoru durdurunca 10 sn. icinde uykuya geçmesi iptal de edilemiyor.
Merhaba
IGO8, Window'sun gelişmiş güç yönetimi desteği ile çok iyi anlaşmıyor. Kısmen bir çözüm var. Kök dizinde NNG diye bir klasör var. O klasör içinde SYS.TXT diye bir dosya var. O dosyayı açıp
[Interface]
shutdown_time = 0
satılarını eklerseniz otomatik kapanma özelliğini devre dışı bırakmış olursunuz. İz kaydı gibi durumlarda çok iyi oluyor. Sadece istediğinizde manuel kapatırsınız olur biter ki ben uyku modu düzgün çalışsa bile otomatik kapanmadan hiç memnun değildim... Böyle çözdüm.
Bir de yazmaya balşamışken söyliyim harita gönümlerinde 2d gönümünde cursor nanesi head up modda çalışmıyor... onun içinde
[map]
2dheadup="1"
satırlarını eklerseniz.. kuş bakışı gönünüm için track head up mod görünümü aktif olur... 2 değil 3 farklı view seçeneği aktif olmuş olur.
Saygılar
Çok teşekkürler. Az daha cihazı servise gönderecektim. Başka püf noktası biliyorsanız duymak isterim ;)
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
quote:
Orijinalden alıntı: neczah
@clawfinger teşekkürler.
@gps.navigation ne demek istediğini anlamadım.
Daha öncede yazmıştım ama sizin için tekrar açık açık yazayım.
Firma speedcam dosyalarını asıl yapılan emek veren paylaşılan siteden ÇALIP kendi sunuyormuş gibi yayınlıyor arkadaşın verdiği linkte.Size demem o ki asıl bu dosyaların hazırlandığı paylaşıldığı emek verdikleri asıl yerlerine üye olun sizde paylaşın güncelleyin.
Speedcam dosyası zaten ücretsiz dağıtılan bir dosya değil mi? Piranha diğer siteden alıp kendi sitesinde veriyorsa buna ÇALMAK denmez bence. Forumları takip etmeyen müşteriler için oraya koymakta biir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Tabii text dosyasını koysalar daha iyi olurmuş.
Fiyat / performans oranı çok iyi , tavsiye ederim
ben bu piranha evoque dün aldım .lakin açtığımda ilk giriş istanbul fatih gösteriyor.ben afyonkarahisardayım bunu nasıl değiştirebilirim.afyondan antalyaya gideceğim.bunu nasıl yapacağım beceremedim.adres kısmına anntalya yapıyorum git diyorum.istanbul fatihten gitmeye başlıyor.bir türlü istanbul fatihi silemedim.başlangıcı evim afyonkarahisar nasıl yapacağım.birde bu makinaya hafıza kartı ne alacağim.microsd mi yok sa başka sd mi?kaçlık almam gerekir.lütfen bilgisi olan arkadaş varsa sevinirim.adres girmeyi gösterirse sevinirim.teşekkürler.mümkünse resimli anlatan olursa...
quote:
Orijinalden alıntı: gerenimo03
ben bu piranha evoque dün aldım .lakin açtığımda ilk giriş istanbul fatih gösteriyor.ben afyonkarahisardayım bunu nasıl değiştirebilirim.afyondan antalyaya gideceğim.bunu nasıl yapacağım beceremedim.adres kısmına anntalya yapıyorum git diyorum.istanbul fatihten gitmeye başlıyor.bir türlü istanbul fatihi silemedim.başlangıcı evim afyonkarahisar nasıl yapacağım.birde bu makinaya hafıza kartı ne alacağim.microsd mi yok sa başka sd mi?kaçlık almam gerekir.lütfen bilgisi olan arkadaş varsa sevinirim.adres girmeyi gösterirse sevinirim.teşekkürler.mümkünse resimli anlatan olursa...
Cihazı açık alanda açıp bekleyin uydulara bağlansın bulunduğunuz yeri gösterir. Cihazınız primo yazılımmı bilmiyorum kısa zaman önce piranha yazılım ve harita datasını değiştirdi.Şayet primo yazılımsa linkteki konuyu inceleyiniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Arkadaşlar, bu meretin yazılımını sildim sanırım GPS açılmıyor, ilk yedeğinide almamıştık, sitesinde bu gibi durumlarda servise yollayın diyor.... eğer ilk yedeklemeyi temin edebilirsem ( ki onuda buradan arayacağım, eğer varsa linkini yazarsanız mutlu olurum) yedeklemeyi geri kurunca normale dönermi....
piranha evoque makinam var. bugün toolbox tan güncelleme yaptım. cihazı pc den ayırdım. kapatıp açtım. maalesef yeni haritayı görmedi. pc den baktığımda yeni haritalar yüklenmiş. ancak cihazdan baktığımda türkiye haritası yok. ama basemap eksi dosyası duruyor. ne yapabilirim sorun ne bilen varsa yardım. p381
Arkadaşlar babam bi tane piranha evoque navigasyon almış fakat güncellerken bi hata yapmış galiba gps bölümünü açamıyorum bluetooth özelliği filanda kaybolmuş bilen biri yardım edebilir mi acaba fabrika ayarlarından filanda olmadı..
quote:
Orijinalden alıntı: aang905
Arkadaşlar babam bi tane piranha evoque navigasyon almış fakat güncellerken bi hata yapmış galiba gps bölümünü açamıyorum bluetooth özelliği filanda kaybolmuş bilen biri yardım edebilir mi acaba fabrika ayarlarından filanda olmadı..
Linkte bulunan konuya yazarsanız piranha yetkilisi sorununuzu çözecektir.
Linkte bulunan konuya yazarsanız piranha yetkilisi sorununuzu çözecektir.
Bende de bu cihazdan var. Herşeyi çok güzel fakat ben bir türlü navigasyon sırasında sesli yol tarifi yaptıramadım. Bütün ayarları tamam seslerde sorun yok. Sesli yol tarifi örnek ses denemesinde de güzel ses veriyor, herşeyi güncel fakat. iGO'nun yazılımını kullanamadım. Rotayı belirledim. Başlangıcı gps konumunu işaretledim. Hedefi belirledim. Çizdiği rotadan sapsam hemen yeni rota çiziyor. Sorun yok fakat sesli yol tarifi yapmıyor. Bana birisi anlatabilir mi? Bir yerde kritik bir ayar mı var anlamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
merhabalar bende de piranha evoqe marka navigasyon cihazı var yanlışlıkla bunun sistem dosyalarını sildim ve şu anda navigasyonu kullanamıyorum yedeğinide almadığım için yedek dosyaları varsa benimle paylaşmanız mümkünmü
quote:
Orijinalden alıntı: hamza2178
merhabalar bende de piranha evoqe marka navigasyon cihazı var yanlışlıkla bunun sistem dosyalarını sildim ve şu anda navigasyonu kullanamıyorum yedeğinide almadığım için yedek dosyaları varsa benimle paylaşmanız mümkünmü
Hocam yazılımı bulsanız lisans olmayınca yone çalışmaz. Bence piranhanın web sitesinde destek bölümü var orada araştırın cihazın seri nosu ile lisans indirilebiliyormu bakın .yada mail veya telefonla firma ile kontak kurup yardım alın
peki igo 8 kurulumunu nasıl yaparım piranha evoque modeline bilgi verirseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: hamza2178
peki igo 8 kurulumunu nasıl yaparım piranha evoque modeline bilgi verirseniz sevinirim
kurulum diye birşey yok aslında firma size cihazınızın serinosuna göre lisanlı olarak yazılımınızı yollayacak siz bu yazılımı cihaza atacaksınız işlem tamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme