Şimdi Ara

Piranha Evoque (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
16.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aynı üründen sipariş verdim arkadaşlar , harita güncellemeyi nasıl yapıyoruz kısaca bilgi verebilirmisiniz
  • bende piranha evoque aldım ürün güzel fm radyo çalıştıramadım bide sesi hoporlerlere nasıl wericem yarımcı olurmusunuz??
  • forum canlı deyil galiba yardımcı olan yok
  • Sipariş ettim Henüz elime ulaşmadı bu ürün menüden radyo frekans ayarına gelin navigasyonda bi radyo kanalı seçin örnek: 106.10 oynatacagınız müziği çalın radyodan da 106.10 a ayarlayın çalması gerek.Çakmaklıga takılan mp3 playerlar tarzında olması gerek ayarı anlattıgım gibi.
    Cihazda FM transmitter özelliği olmasa yazmamaları gerekir cihazı baska kullanan yokmu bilgi verebilecek
  •  Piranha Evoque

Piranha Evoque

• Başka bir topikde kenarlarındaki gümüş çerçevenin ön cama yansıma yaptığından bahsedilmiş, siz de tesbit ettiniz mi bu sorunu, kullanan arkadaşlar?
  • Ürün elime ulaştı kullanım klavuzunda sadece wva çaldıgını mp3 çalmadıgını yazıyor hb den aldım ürünü orda mp3 çalıyor gözüküyor araçda henuz deneme fırsatım olmadı navigasyon olarak güzel bir ürün.Bluetooth ile cep tel görüşmelerini yapabiliyorsunuz.
    üründe şarz fişi çıkmadı iphone un şarz fişinin arkasında da usb girişi var oraya takıp şarz ettim.
    Ürüne naviextras.com a üye olarak harita güncellemesi yaptım.Ömür boyu tüm dünya için harita güncellemesi yapabiliyorsunuz.Evimin yakınındaki oto galeri bakkal market süpermarket alışveriş merkezi otobüs duragı vs hepsini gösteriyor
    kendi hafızası ile müzik çalmıyor video oynatmıyormuş sd kart almam gerekecek onları kullanmam için

Ekran ışığını dışarıdaki ortama göre ayarlıyor.Harita gece mavi mod a geçiyor gunduz normal gözüküyor.Şuan için istanbuldaki binaların 3d görüntüsü yüklü ben izmirdeyim İzmir de haritasal olarak eksik yok.3d binalar henuz yüklenmemiş yakında yüklenecekmiş.
    Gümüş çerçeve bu arada ışığı hiçbir şekilde yansıtmıyor bende.
    Sesli komut var aracın hızını gösteriyor geçtiğiniz noktalarda radar vs var ise oralara uyarı ekleyebiliyorsunuz.
    Gideceğiniz yere ortalama hızınızı ve dakikanızı gösteriyor.
    Aracınız agır vasıta taksi ise yada yaya vs ise onu ayarlayabiliyorsunuz.Otobüsle tırla gidiyorsanız otobüs moduna aldıgınızda o tip aracın geçeceği yolları hesaplıyor.Ücretli ücretsiz tali yol ana yol gibi yerleride isteğinize baglı oalrak hesaplayabiliyor.

Acil bir yere gidiyorsanız acil moduna alıp hastane tarzı yerler için ekstra yol hesaplamaları yapıyor.
    Gittiğiniz yolda acilen başka bir yerden gitmeniz gerekiyor ise kaçma diye birşey var ona basıyorsunuz hareket halinde size gittiğiniz güzergaha en yakın ve uygun başka yoldan götürüyor.
    Ben ürünü beğendim.tavsiye ederim.

Üründe güncelleme yaparken MUTLAKA yedek alın.yoska ne var yok silme ihtimaliniz var
    Sizler için resim çektim ve video çektim bilgi sahibi olun diye yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

resimleri yüklüyorum videoyu ise flv ye çeviriyorum onuda sonra ekleyeceğim.
     Piranha Evoque

Piranha Evoque

Piranha Evoque

Piranha Evoque

Piranha Evoque

Piranha Evoque

Piranha Evoque

Piranha Evoque

Piranha Evoque

Piranha Evoque

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur512 -- 23 Mayıs 2011; 23:50:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Başka bir topikde kenarlarındaki gümüş çerçevenin ön cama yansıma yaptığından bahsedilmiş, siz de tesbit ettiniz mi bu sorunu, kullanan arkadaşlar?

Doğrudur. gündüz cama yansıma yapıyor üst gümüş çerçeve ben o sorunu üzerine siyah bant çekerek çözdüm :) ek olarak transmitter şarj kablosu takılı iken çalışıyor bir nevi anten görevi görüyor yani. ( şarjı çakmağa takmanıza gerek yok. )
  • Bende de bundan var. Tipi çok şık ve zarif. 4.3 inç gayet yeterli. 5 inç aletlerin büyük olduğunu düşünüyorum (tv video izlemem). Çekim gücü müthiş. 12 uydu birden çektiğini gördüm. Yağmurda çamurda bina aralarında inanılmaz çekiyor. Evin içinden bile uyduyu buldu. Ömür boyu harita güncellemeleri var ve çalışıyor. Dışarda uyduya bağlanması an meselesi birkaç saniye içinde bağlanıyor. Mutlaka tavsiye ederim.Bir sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
  • selamlar bende bugun evoque aldim epey bi kurcalamama ragmen 2 sey sormak istiyorum.
    ilki diyelimki 30 adrese gidicem bunu nasil yapabilirim? kullanim kılavuzunda geçiş noktasi ekle diyerek yapilabildigini söylüyor fakat geçiş noktasi ekle asla aktif olmuyor?
    yada baska bir yol bilen warsa söylerse sevinirim.
    son olarakta mesela bahcesire gitmek istiyorum adres kısmına bahcesir yazdigimda bahcesihr etap yolu 2 -3 kısım gibi kısa adresler cikiyor oysa ben bahcesehir 2.etap c2-16 bloga gidicem diyelimki. bunu navigasyon gösterirmi blok adlarini falan yada göstermezmi?
  • Merhaba

Ara noktalar oluşturmak için ilk olarak cihazı gelişmiş moda alın ve önce başlangıç ve bitiş noktasını belirleyin sonra ara noktaları oluşturun.

Blok ismi cihazda kayıtlısa bulut yoksa bulması biraz zor.

Saygılarımla
  • Cihazı alalı 2 gün oldu ama harita güncellemesi yapamıyorum Naviextras sitesinden. Ücret istiyor ille de. Acaba zaman mı gerekiyor kayıt için???
  • Ürünün herşeyini denedim arabada şimdi denedim navigasyon çok iyi fakat fm transmitter çalışmıyor çalıştırabilen varmı?hiçbir frekansta müzkleri çalmıyor sadece navigasyonun kendi hoparlöründen ses çıkıyor ne saçma bişey böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: marlon2000

quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Başka bir topikde kenarlarındaki gümüş çerçevenin ön cama yansıma yaptığından bahsedilmiş, siz de tesbit ettiniz mi bu sorunu, kullanan arkadaşlar?

Doğrudur. gündüz cama yansıma yapıyor üst gümüş çerçeve ben o sorunu üzerine siyah bant çekerek çözdüm :) ek olarak transmitter şarj kablosu takılı iken çalışıyor bir nevi anten görevi görüyor yani. ( şarjı çakmağa takmanıza gerek yok. )

Allah senden razı olsun dostum kafayı yiyordum fm transmitter çalışmıyor diye :) Sorunum çözüldü

• Bu cihazı bende aldım ama rota esnasında hiç ses gelmiyor.Ses ayarları açık olmasına rağmen
  • FM verici aktif olmasın?
  • Arkadaslar gümüş renkli çerçevenin yansıma yaptığını yazan bendim. Çözüm olarak cihazı cama vantuzla yapıştırmak yerine havalandırma ızgarasına monte ettim, artık yansıma çok yukarıda kaldığı için rahatsız etmiyor.

Soracağım bir şey var: uyku modu sizde düzgün çalışıyor mu? Bende uykudan geri dönünce donup kalıyor. Güncelleme de çözüm olmadı. Motoru durdurunca 10 sn. icinde uykuya geçmesi iptal de edilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clawfinger -- 23 Haziran 2011; 23:19:47 >
  • arkadaşlar bende dün aldım cihazı. şimdilik bi sorun yok.

güncellemeleri kendi otomatik mi yapıyor? yoksa bilgisayar üzerinden bizim mi yapmamız gerekiyor?
  • Niaviextras programını yükleyip cihazı bağlayınca güncellemeleri kendi öneriyor. Speedcam dosyasını ise aşağıdaki sitenin destek bölümünden indirip ilgili klasöre kopyalıyoruz.

http://www.piranha.web.tr/product.php?product_id=174
  • quote:

Orijinalden alıntı: clawfinger

Niaviextras programını yükleyip cihazı bağlayınca güncellemeleri kendi öneriyor. Speedcam dosyasını ise aşağıdaki sitenin destek bölümünden indirip ilgili klasöre kopyalıyoruz.

http://www.piranha.web.tr/product.php?product_id=174

Birileri onları uyarsa çaldıkları yerdeki dosya yenilenmiş bu eski diye Çaldıkları yerden sürekli takip etmek daha iyi orasıda burası...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.