Şimdi Ara

piranha fox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arakdaşlar. dün bir piranha fox satın aldım. herkes ses kalitesinin çok iyi olduğundan bahsediyor ancak bende tam bir fiyasko. ses berbat ötesi kısık çıkıyor. bişiler denedim ama çözemedim sorunu. farklı bir ayarı varsa , bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

• kardeş ses dışında memnun musun ya bende düşünüyorm
  • * Şarj için kullanılan soketin aynı zamanda kulaklık için kullanılması ve standart dışı olması, daha kaliteli kulaklık kullanılamamasına neden oluyor. Kutudan çıkan kulaklık Çok narin, takarken çok dikkakli olunması gerekmekte.
    * PC Senkronizasyon yazılımı kutudan çıkmıyor, web sitesinde de yazılım desteği mevcut değil.
    * Bluetooth üzerinden PC ile bağlantıyı bir türlü sağlayamadım.
    * Webcam olarak bağlandığında görüntü kesik kesik geliyor, çok ağır çalışıyor.
    * Hafıza kartını bir türlü tanımadı.
    * Konuşma esnasında karşıdan gelen ses çok zayıf, konuşma boyunca telefonu kulağınıza yapıştımanız gerekmekte. Ayrıca hem dahili hoparlörler hemde kulaklıktan gelen ses çok zayıf, müzik dinlerken ortamın gürültü oranı sizin keyfinizi bozabilir.
    * Tuş yerleşimlerinde * 0 # tuşlarının yerleri yanda olması bugüne kadar kullandığım telefonlardan alışkanlıkla yeni konumlarına alışmak çok zor. Elim sıfır için her seferinde sekize basıyor.
    * Telefon hafızası 1 MB ve rehber hafızası 250 adet. Birçok kişiye yetersiz geleceği kesin.

Fiyatı ile kıyaslanınca, bu paraya bu kadar olur dedirten türden bir telefon. Hep eksi yönlerini yazdım ancak zaten artıları teknik özelliklerinde yazıyor.

Ben aldım beğenmedim, geri iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkjedi -- 9 Nisan 2009; 1:25:21 >

• teşekkürlebr bende vazgeçti yorumu okuduktan sonra

saol
  • sesinin kısıklığı dışında oldukça memnunum. iyi ki almışım. hepsiburada fiyatı çok çok cazip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.