Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piranha desteke mesaj attım dedikleri maximum 3 satte şarj olurmuş,bana başka şarj aleti kullanın diyor,başka şarj aleti kullanacaksam neden bunu yolluyorlar o da bi ilginç..ben yarın bikaç yere gidip şarj aleti deneyeceğim,telefon kendi şarj aletiyle 6 saatte şarj olurken pcden hiç olmuyor,10 liraya çoklu şarj aleti aldım onda da hiç olmadı,başka şarj aletleri aramaktayım şu an,eğer çözemezsem sıkıntıyı pazartesi geri yollayacağım hb ye.
  • Arkadaşlar telefonu ilk alanlardan biri benim Türkiyede herhalde. ben donanımsal olarak bir sıkıntı yaşamadım şimdilik. Tel max 3 saatte şarj oluyor. Ayrıca laptop üzerinden usb ile de şarj ettiğim zamanlar oluyor, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. telefonun şarj cihazında sıkıntı olabilir, sorun yaşayanlar farklı kablo ve şarj cihazı ile denesinler. Onda da sorun yaşayanlar servisten yeni pil istesin bence.

Ayrıca telefona ilk mesajımda yazdığım uygulamaları kuranlar ve gerekli işlemleri yapanlar 1 buçuk güne varan pil sürelerine ulaşabilirler. sadece mesaj ve konuşma yapanlar 2 güne çıkabilir. Bu süreleri kendim test ettim defalarca. Ben sürekli internet açık ve tel - mesaj kullanım yoğun şekilde 20 saat üzerinde gidiyor pil süresi. Yeter ki telefonu gerekli şekilde yazılım ayalarını yapın. framaroot ile root yapın, super user özelliği kazandırın telefona mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 4 Mayıs 2014; 0:44:16 >
  • Piranha kendi sitesinde veya n11 sitesinde falan kılıf ve ekran koruyucu satılıyor ama dışarıdan farklı birşeyler almak isteyenler, aliexpress sitesinden alabilirler.

Gfive G9 diye aratınca çok kılıf çıkıyor ama tek parça satılan ile 50 -100 tane satanlar var , onlara dikkat edin. benim şansıma 7-8 günde elime ulaştı.

Ürün satışta yok şuan ama bu link de Türkiye'ye ücretsiz kargo ve tek parça ürün satan satıcılardaki ürünler;

http://www.aliexpress.com/w/wholesale-GFIVE-G9.html?g=y&isFreeShip=y&SearchText=GFIVE%2BG9&CatId=380230&shipCountry=tr&initiative_id=AS_20140503135031&isAtmOnline=n&isRtl=yes&SortType=price_asc&isrefine=y

aldığım ürün cüzdan tarzında böyle birşey, telefonu kalınlaştırıyor ama hem deri kapak hem içindeki silikon kap çok iyi koruma sağlıyor.

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• awakado kullanıcısına yanıt
    Katkı ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Linkteki ust siradaki 6-7 dolar olandan bakiyodum.heralde siparisi gecerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok soran oluyor, birkaç gizli özelliği yine yazayım dedim, konunun ilk mesajında da ekledim. arkadaşlar telefon ve yazılım ile oynamayı bilmeyenler , teknik konulara hakim olmayanlar hemen telefona suç atmasınlar, biraz araştırın öğrenin lütfen. İlk mesajım bile yeterlidir böyle işler için. Daha üst düzey rom değiştirme, format atma vs. anlatmadım bile. mümkün olduğunda basit düzeyde gidiyorum. ilerleyen aşamalarda üst düzey işlemleri anlatacağım. örneğin telefonun hafızası 16 gb. yedekleme alanı 14 gb , program kurulum hafızası 2 gb olarak ayrılmış. böyle diye telefonu iade edenler var. bu 2 gb hafızayı arttırabiliyoruz vs. Ya da hiç teknik işlem yapmadan zaten telefon uygulamaların sdkarta aktarabilmeyi sağlıyor.

* Telefon ilk geldiğinde içinde radyo uygulaması yok, ama desteği var. ilk mesajdaki beğendiğiniz uygulamayı kullanın, internetsiz radyo çalışıyor.

* Framaroot kurunca aşağıdaki ekran görüntülerindeki gibi 3 seçenekden birini deniyorsunuz, succecfuly mesajını aldığınız zaman süper kullanıcı özelliği o zaman açılır ve her istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

* Sanal tuşlar gizlenebiliyor, ekran tam olarak aktif kullanılıyor, konunun ilk mesajında program var.

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

* Görüntülü arama telefon üzerinde mevcut ve gayet güzel çalışıyor, sadece karşıdaki kişide iphone varsa çalışmıyor.

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

* Telefon içerinde konuşma yaparken ses kaydı özelliği var ki, çoğu telefonda program kurmak gerekiyor. Çok net bir şekilde ses kaydı yapıyor.

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 4 Mayıs 2014; 1:53:55 >

• Sevgili dostlar artik daha farkli rom lar ve kitkat deneme zamani derim hadi bilenler anlatsin bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet telefonum hiç bir şey yapmadığım halde orjinal şarj aletiyle 3,5 saatte dolmaya başladı,sanırım batarya tembelleşmiş ve 5 gündür prizde tak çıkar derken normale dönmeye başladı gibi
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    Servis konusunda sıkıntı görmedim. Sadece Beşyol'da servis var zaten Türkiye genelinde. Tek oldukları için de telefon iletiimini kaldırmışlar yoğunluktan dolayı. Sadece mail ile iletişim kurulabiliyor. Cihazımın hoparlör sorunu için gimiştim cuma günü.Başka cihazım olmadığı için rica ettim ve 1,5-2 saat içerisinde sorunu giderip teslim ettiler. Serviste çay kahve makinası da var. Çay 25Krş, Kahve ve türleri 50 Krş. Tam f/p
  • Eveet arkadaşlar benim cihazda bugün geldi. İlk izlenimlerim; Kasa sağlam ve kaliteli, ekran görüntü kalitesi gayet tatminkar, fotoğraf çekimi de yeterli bence, hoparlör sesi biraz az geldi sanki bana, kasası biraz kalın ama zaten çantada taşınacak, bazı arkadaşları Note III diye kandırdım, birde fotoğraf kıyaslaması açısından bendeki LG G2 ile aynı kareden fotoğraf çektim, becerebilirsem paylaşıcam..
  • Ya beyler kıtkat diyorum yeni rom diyorum hadi bir gayret acemilik atalım şu telde öğrenelim herşeyı tel güzel tadını çıkartalım

• quote:

Orijinalden alıntı: kullanmayıcı

Ya beyler kıtkat diyorum yeni rom diyorum hadi bir gayret acemilik atalım şu telde öğrenelim herşeyı tel güzel tadını çıkartalım

• telefonun hoparlör sesi ve karsı tarafandan gelen konusma sesı az gıbı buna çözüm bulan varmı
    Link de verdiğiniz tüm programlari kurdum. Ama 2 adet radyo programinin ikisinide çaliştiramsdim. Kulaklik da takili ama olmuyor.herhangi bir ayar gereklimi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ayara gerek yok. Root yaptınız mı? Çalışmıyor derken hata mı veriyor, tepki mi yok

Diğer radyo kuran arkadaşlar yorum yaparsa netleşsin durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: benefo

telefonun hoparlör sesi ve karsı tarafandan gelen konusma sesı az gıbı buna çözüm bulan varmı

Bluetooth kulaklık %100 çözüm

Ben telefonu kulaklığını veya Bluetooth kullandığım için sıkıntı yaşamıyorum

Sesin az gelmesi olayı konuşurken engelliyor ise servise şikayet edin bence.

Android market üzerinde ses yükseltici programlar var. Onları da deneyebilirsiniz

Tepki yok root yaptım. açınca öyle boş boş duruyor istasyon geziyorum. ses yok. ne kulaklık ne kendi hoparlörü.
  • Bende iki radyo programı da süper çalışıyor sen ilk sayfadaki programları dikkatlice tekrar yükle belki bir hata yaptın o yüzden olmuyor ben asfalt falan filan da kurdum hiçbir sorun sikinti yok Aslan gibi bu arada hadin arkadaşlar artık kıtkat diyoruz

• Bataryayı çıkarmadan hafıza kartının çıkmaması olmamış bu telefona...
  • Maalesef %90 çoğu telefon böyle. Okadar Android telefon inceledim simkart ve sdkart pil ile aynı seviyede.tak çıkar sıkıntı hep

• Radyo uygulamasını kaldırıp tekrar kurdum çalışıyor. ilgilenlere teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.