Şimdi Ara

Piranha iQ+ inceleme videosu '5,5' Ekran, 8 çekirdek işlemci, Parmak izi okuyucu ve fazlası' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkanrap

reklam için yaptığınız işler yüzünden soğuyoruz forumdan, siz de biliyosunuz bu telefonların incelemeye değer bile olmadığını. özetle çöp

Merhaba,

Valla biz de sizin gibi klavye başında atıp tutanlar nedeniyle inceleme yapmaktan soğuyoruz. Önce videoyu izleyip, olmadı yazıları okuyup yazın ki içi dolu olsun. Böyle komik duruyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bence asus zenfone 5 den özellik olarak daha iyi gibi duruyor.ancak kamera kalitesi ve yazılımsal hatalar da göz ardı edilemeyecek şekilde duruyor.piranha zen kamerasının aynısı varsa üzerinde ki öyle duruyor kamera vasat.yazılım sorununu çözerse belki gmd kadar satış yapabilir.f/p olarak iyi ama kamera ve yazılım soru işareti.

• quote:

reklam için yaptığınız işler yüzünden soğuyoruz forumdan, siz de biliyosunuz bu telefonların incelemeye değer bile olmadığını. özetle çöp

Sen şimdi forumdan soğudun ya hani, forum ağladı. Forum yok, forum öldü. Forum from form forum from error frm.
  • Vendetta1907 V kullanıcısına yanıt
    noldu mesut çevik alıntı yapınca senin de prim mi yapasın geldi? akşama kadar her başlık altında benimkine benzer binlerce yoruma böyle alıntı ile cevap verip ucuz esprileri gerçekten düşünerek mi yapıyosun merak ediyorum. alıntı yapıp uzatmazsan sevinirim, bu forumun bi takipçisi olarak iyi yapılan işleri beğenirken kötü olduğunu düşündüğüm işleri eleştirmenin de hakkım olduğunu düşünüyorum. selametle
  • quote:

noldu mesut çevik alıntı yapınca senin de prim mi yapasın geldi? akşama kadar her başlık altında benimkine benzer binlerce yoruma böyle alıntı ile cevap verip ucuz esprileri gerçekten düşünerek mi yapıyosun merak ediyorum. alıntı yapıp uzatmazsan sevinirim, bu forumun bi takipçisi olarak iyi yapılan işleri beğenirken kötü olduğunu düşündüğüm işleri eleştirmenin de hakkım olduğunu düşünüyorum. selametle

Mi4, Mx4 ve GMD konularında Mesut abiyi ne kadar bombaladıysam ki o mesajlarımı arayıp bulabilirsin bu prim meselesini yazdığına pişman olurdun. Ne kadar eleştirmiş olsam da bir o kadarda değerli gördüğüm biridir. Mesut Çevik'ten, senden, ondan veya bundan prim yapmaya ihtiyacım yok. Düşüncelerini saçma sapan ifade etmişsin, hepsi bu sakin ol dostum.

Sanki Mesut Çevik'ten prim yapınca zengin olacaz, hey gidi hey fikre gel.

• Vendetta1907 V kullanıcısına yanıt
    inan yorumlarını falan arayacak kadar vaktim yok. bak gereksiz gereksiz alıntı yapıyosun sayfa kirleniyor falan. dost falan da değiliz abuk sabuk hitaplarda da bulunma bence tanımadığın insanlara. cidden alıntı falan da yapma daha konu amacından sapmasın hadi allaha emanet
  • Yazilim destegi 0 kendim piranha zen kullanicisiyim yaklasik 3 aydir cuma gunu guncelleme verilecek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu donanimın 720p ile uçması lazım.

• Merhaba.
    Anlayamıyorum bu insanlar diğer cihazları hiç incelemeden mi cihaz üretiyor? Biri 2015 te 480p video çeken cihaz üretir diğeri böylesi alınır bi cihazı saçma sapan bi arayüzle mındar eder. :D Mesut abi sadece sizin siteyi izleyip takip etsinler inanın dünyanın en iyi en ucuz cihazı çıkar ortaya :D

• quote:

yaptığınız işlere tabiki saygımız sonsuz mesut bey, kaldı ki ben ve bir çok kullanıcı siz ve erdi beyin incelemelerini inanın zevkle takip ediyoruz. açıkcası sizden de o kadar şey öğrendik ki donanımhaberin ana sayfasında yeni bir inceleme videosu eklendiğinde belki de en çok ben seviniyorum ancak evet meizu, xaomi asus neyse bu telefonları incelemek anlatmak bir çok kullanıcı tarafından merak uyandıran ve beklenen bir şey. Bunları bu yönde incelemek gayet mantıklı ancak gerçekten piranha gibi firmaları siz de biz kullanıcılar da çok iyi biliyoruz piranha concord gibi dandik kalitesiz cihazlar üreten firmaları bu güzide sitede görmek bile bizi üzüyor, ki kaliteye ne kadar büyük saygınız olduğunu bilen biri olarak sizin de bu durumlara üzüldüğünüzü düşünüyorum. çalışmalarınızın özellikle 'seçici' incelemelerinizin en iyi takipçilerinden biri olarak iyi akşamlar diler emeğinizi takdir ile selamlarım iyi aksamlar

Adam bir güzel anlatmış işte sen neyin peşindesin.
    Dandik olduğun Concord ve diğer kaliteli markalara kötü yorum yazdığından belli.
    Ben yeni aldığım Concord'u hiç birşeyle değiştirmem.

Bu adam incelemiş işte varsa bildiğin kullanıyorsan veya o marka hakkında çok bilgiye sahipsen yaz yoksa oturduğun yerde yaz oldu mu böyle ?

• Piranha bu cihazla çok iyi bir fırsat yakalamış durumda.Eğer cihazın arkasında durup yazılım güncellemeleri verip kulanıcıları herhangi birşeyde mağdur etmezse gelecekleri çok iyi olabilir.

• Piyanist81 P kullanıcısına yanıt
    Bence sen bana bu şekilde yazmak yerine googlea concord yaz. Bunlar herkesin dalga gectigi tv markalari ya yapmayin lutfen

• Değerli arkadaşlar bu bölüm Concord yazma yeri değil. Ayrıca googlede yazılan bazı yazılar maalesef doğru olmayan kötü niyetli bir kaç video ve yazı var. İşin gerçeği o değildir.
    Sorunu olan müşterilerimiz bizimle iletişime geçebilir

Saygılarımızla
  • Arkadaşlar lütfen cihazın donanımsal yada yazılımsal özellikleri konusunda yorum yazın. Burada sadece bizden değil diğer firmalardanda şikayetçi yada memnun olan insanlar var. Bunun tartışma yeri burası değil. Merak edenler ürünü kullanan müşterilerimize sorularını sorsunlar, araştırsınlar yada satın alıp incelesinler ve yorumlarını yazsınlar. Burada bir ürün incelemesi yapılmış iyi kötü yanları belirtilmiş beğenenler beğenir marka takıntısı olanlar zaten önemsemez herkese saygı duyuyoruz ancak bu alanı şişrmekle elinize bir şey geçmiyor arkadaşlar. Alın ürünü yada kullanıcıların yorumlarını araştırın ona göre yorum yapın herkes saygı duysun ama görmediğiniz bilmediğiniz bir ürün yada marka hakkındada lütfen ortaya bir şeyler atmayın.

• Hadi firmaların kurumsal hesapları neyse de, fake hesaplarının bu konuda laf kalabalığı yapması oldukça sinir bozucu. Keşke yönetim bu konuda bir şey yapsa.

• Tablette servisi bizi mağdur etmişti piranha mı aman aman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

Arkadaşlar lütfen cihazın donanımsal yada yazılımsal özellikleri konusunda yorum yazın. Burada sadece bizden değil diğer firmalardanda şikayetçi yada memnun olan insanlar var. Bunun tartışma yeri burası değil. Merak edenler ürünü kullanan müşterilerimize sorularını sorsunlar, araştırsınlar yada satın alıp incelesinler ve yorumlarını yazsınlar. Burada bir ürün incelemesi yapılmış iyi kötü yanları belirtilmiş beğenenler beğenir marka takıntısı olanlar zaten önemsemez herkese saygı duyuyoruz ancak bu alanı şişrmekle elinize bir şey geçmiyor arkadaşlar. Alın ürünü yada kullanıcıların yorumlarını araştırın ona göre yorum yapın herkes saygı duysun ama görmediğiniz bilmediğiniz bir ürün yada marka hakkındada lütfen ortaya bir şeyler atmayın.

Servisiniz berbat, piranha zen adli telefonu dokunmatik sorunlu olarak sattınız binlerce insanı mağdur ettiniz(belirtiyim yazilimsal bi sorun değil donanimsal bir problemi var çift tiklayinca sorun oluyor tamamen donanimsal) !! diğer tarafda yanacaksınız şunu bilir şunu sölerim piranha alcağına parayı yak daha iyi.

• Donanım özellikleri tam olarak idealimdeki gibi olmuş. Ne eksik, ne fazla... Yazılımsal sorunları bir an önce giderilirse ve yazılım desteği güçlendirilirse iş yapar. Yoksa bu kadar potansiyel çöpe gidecek.
  • Mesut abi güzel bir inceleme videosu olmuş fiyat performas telefonu dyebiliriz. Ancak buna rakip olan victor u2 cihazını da incelemenizi bekliyorum.

• sorunları giderilirse tam alıcak ürün ama mali450 grafik işlemcisinedr para vermek saçma geliyor şu mtk nın 6595 ini kullanan meizux4 gibi telefonlar çoğalsa iyi olacak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.