Şimdi Ara

Piranha iQ+ inceleme videosu '5,5' Ekran, 8 çekirdek işlemci, Parmak izi okuyucu ve fazlası' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu alete isim veren arkadas herhalde o anda amerikan filmi seyrediyordu

• Dokunmatiği sorunlu cihazlar satan bir firmadan bahsediyoruz.Belli ki bu pazardan pay kapıp ekmek yemek niyetindeler, bunun için fiyat/performans dengesi güzel bir cihaz seçilmiş AMA bir kere bu firmanın eski müşterilerini, yani sorunlu Zen modelini sattığı müşterilerini kazanması lazım.Ancak bu hassasiyeti gösterebilecek olgunlukta ve o kalitede bir firma olduğunu düşünmüyorum ben.Zen'de yaşadığım onca sorundan sonra Piranha'ya dönüp bakmak içimden gelmiyor açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler güzel inceleme için.Piranha firması gereksiz programları kaldırıp menüleri tükçeleştirirse yazılımını güncelleyerek onnumara telefon olur tam bir fp ürünü.

• Mesut abi General Mobile Discovery Air in incelemesini ne zaman yapacaksınız ?

• Batarya performansı hakkında bir şey denilmiş mi videoda? ben izleyemedim de.
  • Usta ustaaaa eline sağlık. Piranha quattro tab 9.7 vardı yeğenimde. Böyle berbat bir yazılım olamaz 2 gb ram ve 4 çekirdekli tablet kasım kasım kasılıyor hareket etmeye imkan vermiyordu. Anlayacağımız bu firma yazılıma el atmadan uzak durun.

• Nfc ve lte var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

Nfc ve lte var mı

İkiside yok hocam sanırım. LTE kesin yok biliyorum, NFC'de özelliklerde yazılmadığına göre yok sanırım.
  • Kuponla 600 TL ye rahat alınır heralde.

Tek kelime ile EFSANE.

Umarım teknik ve yazılımsal destek yerindedir de insanlar 1000 tlnin altında süper ürünlere sahip olurlar

• güzel telefon.. PİRANHA ZEN VE PİRANHA GRANDE modellerini kullandım.. ikisinden de memnundum. sıra bu telefonda. Evet PİRANHA Mesut Bey'in de dediği gibi, yazılım desteği verirse telefon tutulur, eğer IQ plusta da ZEN yazılım mağduriyetini gidermezse, ben dahil, bundan sonra ağzıyla kuş tutsalar PİRANHA ya yanaşmam. Piranha bu telefonla bir dönüm noktasında. Gerçekten de telefondaki başarısı bu modelde göstereceği tutuma bağlı..Yoksa kimsenin güveni kalmayacak..
    şahsen ben, Bir adet satın aldım. şu an yolda, yarın sabah kendim bizzat teslim alıp, ben de yorumlamak istiyorum. saygılar

• birde şu cihazların yazılımları düzgün çalışsa portlanmış romlar gibi hata veren yazılımla kullanıcı memnnuniyeti yerlerde sürünür. kağıt üstünde on numara cihaz yapmışlar fiyatına göre ama yazılım şüpheli

• Fiyatı piranha sitesinde 700 tl olarak gözüküyor. Android 4.4 kullanıyormuş cihaz, en azından 5.0 olsa güzel olurmuş.

Malesef bu fiyat segmentinde bir çok cihazın kronik problemi oluyor. İlk alıp kullanan arkadaşların yorumlarını okumak iyi olabilir bu açıdan, kronik bir problem varsa bir iki ay içinde kendini gösterecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 5 Şubat 2015; 1:47:51 >
  • 2006 ta Piranha marka sözde 10 mp olan Web kamerası almıştım. görüntü kalitesi berbattı. Sonra Carrefour da satılan Piranha marka kulak içi kulaklık (10 TL'ye) berbattı. Kısaca telefonunda sorunlu olması doğal. iq ye hakaret gibi ismi var.

• Bu imceleme türü gayet güzel. Telefona gelirsek yazılım hariç güzel gibi. Teknoloji marketlerinde incelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

• Tamam anladık sitenin gelire ihtiyacı var ama video başladıktan 3-5 saniye sonra çıkan reklam aynı bir spam gibi hiç olmamış ve video tam ekran moduna aldığımda ne o spam reklamı kapatabiliyorum nede video ilerlemesini devam ettiremiyorum illa tam ekrandan çıkmam lazım şahsi fikrim bence bu kadarına gerek yok reklamın iyisi kötüsü olmaz zihniyetine bürünmeyin lütfen.

• orta seviye üretici/distribitörlerin 720p ekran üstünün gereksiz olduğunu anlamaları çok iyi oldu...
  • Fiyat ve Donanımı ile doğrudan zenfone 5 in rakibi. Tercih edilmesi için yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz acaba bu telefon güncelleme desteği alacak mı?

• Inceleme cok iyi video izleyemeyenler icin ellerinize saglik. Benim merak ettigim batarya suresi? Alttaki yazida bahsedilmemis.

• İlk defa bir incelemeyi çok beğendim, ayrıntılı bir şekilde yazıya dökülmüş.Helal böyle devam.

• Artık geriye Bim'in telefon çıkarmadığı kaldı. Bim Le 5 modelini en kısa zamanda raflarda görmek istiyoruz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.