Xiaomi fimi X8 2020 marka dronumu bugün hafif rüzgarlı bir havada uçurmak istedim drone havalanmasında herhangi bir sorun yaşamadım sonra drone'u ileriye doğru uçurmaya başladım dronum O esnada yön değiştirmiş Tabii ki kaybolduktan sonra farkına vardım çünkü havalandığında Yukarıdaki rüzgar şiddeti Sanırım daha fazlaydı yaklaşık 2 kilometrenin üzerinde bir mesafe gittiğinde drone bağlantısı koptu Normalde bağlantı koptuğunda Return Home Eve Dönüş yapıyordu biraz bekledim görüntü gelmeyince bir problem olduğunu sezdim Drone gitmiş olduğu istikamete araç ile gittiğimde araştırdım fakat maalesef bulamadım tekrar drone'u kaldırdığım noktaya geldim oraya da gelmemişti maalesef Drone kaybettim Tekrar ulaşamadım.
Fimi'nin de dji da olduğu gibi bir find my drone şekli varmı yada bulmak için bildiğiniz bir yöntem var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mutfak Robotu seçimine yardım edermisiniz
Selamünaleyküm arkadaşlar.
Aslında düşündüğüm cihaz ve fiyat ortalaması budur
https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/mutfak-makineleri/mutfak-robotlari/MCM3501M
Malum Bir de aynı modelin Siemens olanı var Siemens Ya da Bosch fark etmez diye düşünüyorum
Sizinde model öneriniz ve yorumunuz bana çok yardımcı olacaktır şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılar...
Skoda Fabia 2018 1.0 Motor 110 Beygir LPG takılır mı?
|
ÇAMAŞIR MAKİNASI ALACAĞIM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
|
LG G^yardım edermisiniz lütfen
|
Galaxy S3 ekran problemi
|
LG LW570S 3D Moduna Geçmiyor
|
"Telefon Açılması Hatalı. Satıcınızla görüşün" Problemi
|
Nokia E60 yüklemelerde sertifika hatası veriyor
|
Call Of Duty(R)2 DirectX Hatası
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 255
İkinci El Bölümü Mesajları: 192
Konularının görüntülenme sayısı: 4.252 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El