Bildirim
Call Of Duty(R)2 DirectX Hatası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyunu sil baştan Qur ama tam bilmiyorum onu bende oyunu qurduqtan sonra dedi qerçi ama bilmiyom kardeş -
quote:
Orjinalden alıntı: onuryilmaz01992
oyunu sil baştan Qur ama tam bilmiyorum onu bende oyunu qurduqtan sonra dedi qerçi ama bilmiyom kardeş
Bir ikikez silip baştan kurdum hata düzelmedi mesajı yazarken tekrar kurmaktaydım
ilk resimdeki hata kesildi ama ikinci resimdeki hata halen çıkıyor -
directx sürümün nedir? düşük sürüm kullanıyosan bu tür hatalar verebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiger35 -- 23 Kasım 2006; 16:54:25 > -
Call Of Duty DVD'si içindeki DirectX yüklü zaten başka yüklemekistesemde düşük sürüm olduğu için kabul etmiyor
bu DVD içindeki DirectX le daha önceden başka PCde kurup oynamıştım bu PC de neden olmadı anlayamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSerkanxw -- 23 Kasım 2006; 17:03:11 > -
Arkadaşlar Ekran Kartım Bu acba Ekran Kartımı Kaldırmıyor oyunu
Saygılar... -
Arkadaşım onun çözümü yok.Bende geçen gün bas bas bağırıyodum burda sesimi dıyan olmadı.Ama dxu ninstaller programını kullandım ve orjinal dx8.1 e geçtim daha sonra tekrar dx9c yi kudum oyuna girdim hata falan yok ayarları da değiştirdim hata ortadan kalktı sevindim.Ertesi gün yine açtım aynı hata kafayı yadim ve oyunu sildim.
Bulursan çözümünü ve buraya yazarsan sevinirim bende eski günlerime dönebilirim... -
Senin Sistem ne özellikleri yazarsan benim araştırmamda da yardımcı olmuş olursun -
Ekran kartın yanılmıyorsam entegre.Call of Duty 2 entegre ekran kartlarında çalışmıyor.Üzgünüm.. -
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
Ekran kartın yanılmıyorsam entegre.Call of Duty 2 entegre ekran kartlarında çalışmıyor.Üzgünüm..
Entegre olmasıyla alakası var mı bilmiyorum ama bende x1600 pro var o lanet hatayı halen almaktayım.
İlgin için saol bu arada -
directx yeni sürümünü yükle...
belkim çalışır ..
emin değilim ama..
oyunun içindede olması gerekir...
onrjinal oyun mu? -
Beyler aynı hata bende de çıktı Bir kaç kere başıma geldiği ve ayrı yöntemlerle çözdüğüm için değişik nedenleri var sanıyorum.
Birincisinde oyun için directx 9.0c'nin en son versiyonunu yükleyerek çözdüm. (10.10.2006 _redistribitute.exe gibi bir sürümü yayımlandı sanırsam en son, ben ilk kez karşılaştığımda ağustos sürümünü yükleyince düzelmişti.)
İkincisinde ise x1600 pro ekran kartım için en son driver (6.11) ve catalyst sürümünü yükledim. Oyuna giriyor ama ekran çözünürlüğünü 800*600'den arttırmaya çalıştığımda oyundan çıkıp bu hatayı veriyordu. Biraz kurcaladıktan sonra catalystte bir sorun olduğunu anlayıp sildim. Sorun halloldu. (Driverı silmedim)
Benim anladığım kadarı ile ekran kartının oyunun bir özelliğini desteklemediği veya kaldırmadığında oluşuyor.
İnşallah yardımcı olmuşumdur...
-
direct X 9.0 c yi yükle ama tam bilmiorum sorun ekran kartında veya ses kartında da olabilir. -
Aynı olay bendede olmustu x fire kullanıyorsan kapatıp denemen yeterli olacaktır oyun içinde ayarları degiştireceksen yine x fire kapatman yeterli. Kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MosKoW_ -- 26 Kasım 2006; 22:59:47 > -
quote:
Orjinalden alıntı: pullsarr
Beyler aynı hata bende de çıktı Bir kaç kere başıma geldiği ve ayrı yöntemlerle çözdüğüm için değişik nedenleri var sanıyorum.
Birincisinde oyun için directx 9.0c'nin en son versiyonunu yükleyerek çözdüm. (10.10.2006 _redistribitute.exe gibi bir sürümü yayımlandı sanırsam en son, ben ilk kez karşılaştığımda ağustos sürümünü yükleyince düzelmişti.)
İkincisinde ise x1600 pro ekran kartım için en son driver (6.11) ve catalyst sürümünü yükledim. Oyuna giriyor ama ekran çözünürlüğünü 800*600'den arttırmaya çalıştığımda oyundan çıkıp bu hatayı veriyordu. Biraz kurcaladıktan sonra catalystte bir sorun olduğunu anlayıp sildim. Sorun halloldu. (Driverı silmedim)
Benim anladığım kadarı ile ekran kartının oyunun bir özelliğini desteklemediği veya kaldırmadığında oluşuyor.
İnşallah yardımcı olmuşumdur...
Hocam aynı sendeki hata yani çözünürlüğü yükselttiğimde çıkıyor.Ama driverlerde sorun mu var bilmiyorum bir anda oldu yani yeni versiyon falan yüklemedim.Bir anda geldi ya ne yapmam lazım biraz daha açar mısın sana zahmet.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X