Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu telefonu kötülenlerin ortak noktası hepsinin profili kapalı. Sırf kötülemek için yazıyorlar. Objektif bir android kullancısı olarak burdaki fake ergenleri dikkate almasın alacak olanlar. Hepsiburada da olsun n11 de olsun alanların yorumları var. Yüzde 90 ı olumlu. Onları okusun alacak olanlar. Ciddiye alınmasın böyle feyk bebeler. Naçizane tavsiyem budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayfada 4-5 kisi var quonta da çalışıyorlar büyük ihtimal kendi getirecekleri telefondan bu telefon çok iyi olduğu için kotuluyorlar sürekli.

bu yaziyada kafadan 5 eksi hazır)))

telefon özelikleri (kamerası dışında) çok iyi ben meizu 4 alacaktım gittim şirketine ama ekrana bir baktım içine ampul koymuşlar))) sapsarı bir ekran almaktan vazgeçtim bunu aldım.

ama bir gerçek ki pirinha çok dandik bir şirket. discoveryden çok tecrübeli kişiler var forumda. sayısız custom room yapıyorlar onlarla irtibata geçse iki üç telefon yollasa onlara bu telefonun yazılım desteği otomatikman gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

Ben de çok fazla küfür yemiştim. Beni unutmayın bende sizi çooook uyarmıştım ama beni dinleyen kim.

Gökaydinho nun etmediği küfür kalmamıştı.

Seni unutmak mümkün mü firemusa?Hepiniz aklımdasınız.Senin de beni ve yazdıklarımı unutmamana sevindim.

• hunnkaar kullanıcısına yanıt
    Hop
    Bakalım neymiş bu quatro m1453 (:
    Orjinli İnew V7
    Piranha ya çin menşeili diyolar ya bu İnew tamamen çin malı ve Çinli bir firma.Yaptıkları en iyi iş geçen yıl İnew V3 çıkarmak oldu
    Tek extrası incelik olan bir telefon.Kullandım biliyorum

V7 nin Bataryası 2100
    Sonra firma bunlara yeni batarya gönderince seviniyorlar (:
    O telefonla 2100 batarya koymak kullanıcıyla dalga geçmek demek zaten
    Telefonda MTK 6582 var
    Hani iq da 6592 begenmiyolarya :D MTK 6582 2 yıl öncesinin işlemcisi
    İq plus 1.7 ghz mi yoksa 2.0 ghz mi diye tartışılıyor ya Bu gelecek olan inew 1.3 ghz

Bu nasıl oluyorda iq ile hemen hemen aynı özellikte oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caps1ock -- 21 Mart 2015; 14:00:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

Qadro m1453 600 tl ye gelecekmiş serviside iyi diyorlar malümati olan varmi Qplas i iade verecegim pazartesi onu mu bekleyeyim .daha piyasaya cikmadi.

Evet yakında çıkacak quatro m1453 telefonu al pişman olmazsın. Emin ol

Nerden biliyorsun pişman olmayacagını kullandın mı telefonu ?

M1453 den 1.5-2kat daha iyi performans sunan İq yu bile yerin dibine soktunuz nasıl oluyorda bu telefon sizi tatmin ediyor ?

• caps1ock kullanıcısına yanıt
    F1453 den bahsediyorsun zanimca ayrica konu yalanlarla lansman yapilmiş qplas bahsettigin f1453 cihaz olmayan parcalar lansman edilmemis ayrica servisi iyi bir firma benim bahsettiğim cihaz daha piyasaya cikmadi mtk6592 ile gelecek ve 599 tl ye bildigin bu

• Öncelikle telefonu 9 mart tarihinden itibaren kullanıyorum . internet üzerinden aldım . rıdvan beyin yazdıkları yazılım ve destek konusunda sıkıntı yaşatmaycagı ilgimi daha çok çekerek kimseye kulak asmadan verdim siparişimi ve aldım cihazı fakat . Daha sonra kullandığım surece yaşananlar . 13 mp kamera muhabbeti ( yanlış yönlendirme olayı) beni cihazdan soguttu . Kimse ve hiç bir firma adına reklam düşüncem veya kötüleme düşüncem yok. bunuda belirteyim. Sadece kendi kullandığım süre içersinde yazılımn sıkıntılı olduğunu gördüm .cihazın özellikleri ve batarya süresi gerçekten çok başarılı fakat kullandığım süre içerisinde kendi kendine reset atması ,yaptığım ayarların kendi kendıne orjinal ayarlarına dönmesi gibi sıkıntılardan ötürü pazartesi günü internet üzerinden yapılan alışverişlerdeki 14 gün içerisinde koşulsuz cayma hakkımı kullanarak ürünün para iadesi isteyeceğim.

karşılık olarak gösterilen cihazlarda aynı sorunlar yaşanacagını düşünüyorum . sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte .

• quote:

Orijinalden alıntı: thomas1925

Öncelikle telefonu 9 mart tarihinden itibaren kullanıyorum . internet üzerinden aldım . rıdvan beyin yazdıkları yazılım ve destek konusunda sıkıntı yaşatmaycagı ilgimi daha çok çekerek kimseye kulak asmadan verdim siparişimi ve aldım cihazı fakat . Daha sonra kullandığım surece yaşananlar . 13 mp kamera muhabbeti ( yanlış yönlendirme olayı) beni cihazdan soguttu . Kimse ve hiç bir firma adına reklam düşüncem veya kötüleme düşüncem yok. bunuda belirteyim. Sadece kendi kullandığım süre içersinde yazılımn sıkıntılı olduğunu gördüm .cihazın özellikleri ve batarya süresi gerçekten çok başarılı fakat kullandığım süre içerisinde kendi kendine reset atması ,yaptığım ayarların kendi kendıne orjinal ayarlarına dönmesi gibi sıkıntılardan ötürü pazartesi günü internet üzerinden yapılan alışverişlerdeki 14 gün içerisinde koşulsuz cayma hakkımı kullanarak ürünün para iadesi isteyeceğim.

karşılık olarak gösterilen cihazlarda aynı sorunlar yaşanacagını düşünüyorum . sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte .

Hocam uygulamaların başlangıç ayarına dönme sebebi son uygulamaları alttaki buton ile kapatmanızdan kaynaklı. Bu sorunu ben de bildirdim. Tamamen o uygulamanın izinleri ile alakalı bir durum. Ben de ayarlar sıfırlanmasın diye manuel olarak kapatıyorum. Tabiki iade edip etmemek size kalmış ama bu sorun cihazdan kaynaklı değil bilginiz olsun.

• thomas1925 kullanıcısına yanıt
    beden n11 sitesinden bir firmadan 2 adet aldım cayma hakkı kapsamında ıade etmek ıstedım ama fırma bana bız ıade edemeyız piranha yetkılı servısı bıze ıade alabılrsınz dedıgınde biz iade alabılırz denılmekte telefonu acıp hat taktıgınız ıcın 2 el konumda ıade alamayız dedıler ama ben yıne de telefonu kargolayacagım cayma hakkı kapsamında ıade almasa thh basvuruda buluncagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökaydinho

quote:

Ben de çok fazla küfür yemiştim. Beni unutmayın bende sizi çooook uyarmıştım ama beni dinleyen kim.

Gökaydinho nun etmediği küfür kalmamıştı.

Seni unutmak mümkün mü firemusa?Hepiniz aklımdasınız.Senin de beni ve yazdıklarımı unutmamana sevindim.

Evet unutmadım söylediğin bütün küfürleri sana iade ediyorum.

• Bu quadro korkunuzun temeli nedir anlamiyorum sebebi aciklanamayan piranha fanlari. Keske piranhada quadro sayfasindaki memnun insanlarin ceyregini olustirabilseydide insanlar her yerde piranha markasini ovseydi. Uc tane telefonlari var ucunun sayfasida memnuniyetsiz musteri dolu.
    Korkunun ecele faydasi yok derler ya dogru soze ne denir ki quadro denen adi sani yeni duyulan firmanin sayfasina girip biraz okumak yeterli. Korku yaratmalari dogal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cankatan -- 21 Mart 2015; 15:32:11 >
  • akademi72 A kullanıcısına yanıt
    N11 e durumu soyle kesinlikle iade almak zorunda kargoya urunu verirken resimde cek kargo posetleme masasi oluyor orda herseyinin kutu icerisinde oldugunun

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

F1453 den bahsediyorsun zanimca ayrica konu yalanlarla lansman yapilmiş qplas bahsettigin f1453 cihaz olmayan parcalar lansman edilmemis ayrica servisi iyi bir firma benim bahsettiğim cihaz daha piyasaya cikmadi mtk6592 ile gelecek ve 599 tl ye bildigin bu

m1453 ün inew v7 olacagı yazılmıs inew v7 den bahsediyorum
    resımı kargoya verırkenmı cekeyım ? vala dedıgınız gıbı ıade almak zorunda sonucta telefon acılmadan nasıl anlasılır ayıplı mal oldugu ayrıca piranha servısı bugune kadar acıklama yapmıs degıl cıkıp desınler bızım kamera 13mp bızde actık resımlerı paylasınlar herkes kabul eder sesız kalmaları zaten yaptıkları hatayı kabul etmlerı anlamına gelıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademi72

beden n11 sitesinden bir firmadan 2 adet aldım cayma hakkı kapsamında ıade etmek ıstedım ama fırma bana bız ıade edemeyız piranha yetkılı servısı bıze ıade alabılrsınz dedıgınde biz iade alabılırz denılmekte telefonu acıp hat taktıgınız ıcın 2 el konumda ıade alamayız dedıler ama ben yıne de telefonu kargolayacagım cayma hakkı kapsamında ıade almasa thh basvuruda buluncagım

Sen firmayı boşver hocam, iade kaydını açtın mı paşa paşa almak zorundalar. Sim kart falan bahane. Ben Vatan Computer'den internet üzerinden telefon almıştım. Birkaç gün aktif kullandım, memnun kalmayınca da en yakın şubeye götürüp iade ettim. Hiç sorun olmadı.

6592 olacak yaziyordular netlesmedidemek.

• Merhaba Arkadaslar,

Sony yurt disindan yaklasik soyle bir yanit geldi (Türkiye'den tik yok); Patentine sahip oldugumuz ekipmanlarimizi buyuk tedarikciler ile lisans anlasmalari cercevesinde paylasip kullanilmasina izin veriyoruz. Mcnex olarak anilan firma ile de benzeri anlasmalarimiz olabilir. Resimlerini paylasip kodlarini ilettiginiz camera icerisinde lisansina sahip oldugumuz urunler kullanilmis olabilir,arastiriyoruz.

Saygilarimla
    Şahin Dağ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin_dag -- 21 Mart 2015; 17:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cankatan

Bu quadro korkunuzun temeli nedir anlamiyorum sebebi aciklanamayan piranha fanlari. Keske piranhada quadro sayfasindaki memnun insanlarin ceyregini olustirabilseydide insanlar her yerde piranha markasini ovseydi. Uc tane telefonlari var ucunun sayfasida memnuniyetsiz musteri dolu.
    Korkunun ecele faydasi yok derler ya dogru soze ne denir ki quadro denen adi sani yeni duyulan firmanin sayfasina girip biraz okumak yeterli. Korku yaratmalari dogal.

aha birtane daha quadro çalışanı)) . iq bu kadar korkutmuş ki sizi adamların sayfasından çıkmıyorsunuz yahuu. ))) korkunun ecele faydası yok.

prinha biraz ciddi şirket olsaydı bu telefon kral olurdu ama ne yapalım Allah herşeyi herkese vermiyor))))

• quote:

Orijinalden alıntı: akademi72

resımı kargoya verırkenmı cekeyım ? vala dedıgınız gıbı ıade almak zorunda sonucta telefon acılmadan nasıl anlasılır ayıplı mal oldugu ayrıca piranha servısı bugune kadar acıklama yapmıs degıl cıkıp desınler bızım kamera 13mp bızde actık resımlerı paylasınlar herkes kabul eder sesız kalmaları zaten yaptıkları hatayı kabul etmlerı anlamına gelıyor

kargolarken kargo şirketinin önünde şahitlik olarak paketleyin koyun yapın. kargo şirketine not aldırın. paranız yapmazsa kargo kağıdıyla tüketici mahkemesine başvurun

• Iq+ dan önceki telefonumla ilgili güncelleme hakkında tekrar soru sordum. Gelen cevabı sizlerle paylaşacağım.
    İyi günler grande telefon almayı düşünüyorum ama 4.4.2 ye güncelleme imkanı olacakmı? Olacaksa grande alacak kararsız olan çok arkadaş var.
    15 Temmuz 2014
    Piranha Dünyası
    15.07.2014 17:26
    Piranha Dünyası
    4.4 için çalışmalarımız var ancak güncelleme için kesinleşmiş bir tarih aralığı veremiyoruz.

Nerede grande güncellemesi?!!!aylar önce çalışmalarımız var ancak güncelleme için kesinleşmiş bir tarih aralığı veremiyoruz. demiştiniz!!!

Mesajınız bize ulaşmıştır, ilgili departmanımız en kısa sürede size geri dönüş yapacaktır.

Takip numaranız:

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.