Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cankatan

Cok komiksin cookk. Bu quadro denen firmaa bu kadar elemana sahip olsa yurt disina bile satis yapar. Firma sahibi gelse gorse bir yeriyle guler senin bu yazdiklarina herkesi quadro elemani yaptin adamlar maas yetistiremez senin bu dediklerine gore.daha oncede desim keske piranha bizi madur etmeseydi (zen sahibiyim) menun olaydikta her yerde piranha reklami yapaydik.

Ama senin ne oldugun bilinmez bu kadar sikayeti olan firmayi canla basla saviniyorsun.korkudandir korkudan

ben böyle ufak firmalara gittim en az 5 kişiden fazla benle muhattap. her birine hesap aç bas eksileri. bir kullanıcı daha çıkmamış ve kağıt üzerinde kötü bir telefonu neden över ki)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

Cok akillisin.

Ne demek istediniz?
  • hocam bende telefon arayısına girdm fiyat performans arasndada yer aldı bende piranha ıq plus telefonu yanls 2800 mah bataryası var buda bana az geldi kullandysanz batarya süresi ne kadar gidiyor
  • Grondan kullanıcısına yanıt
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grondan

Piranha hala bizim milletimizin fiyatına bakarak ne olacak ya telefon işte bak ne güzel özellikleri var diyerek aldığını düşünüyor.Fakat çoğu kullanıcı artık yeterince bilgili ve araştırarak telefon seçimini yapıyor.Bu şekilde Piranhanın malum kanalda bal reklamı yaparak telefon satan ve o rezalet telefonları çok iyiymiş gibi tanıdan kişilerden farkı kalmıyor.Ve ben şunu gördüm ki son kullanıcı bu işi yapan Piranha dan daha bilgili ve yaratıcı.

Çok Haklısınız...
    Bende almadan önce 1 aya yakın araştırdım.Çünkü hem ilk defa adroid bir telefon alacaktım hemde çok paralar verecek kadar durumum müsait değildi ve hala değil zaten.Hem yayınlanan videoları hemde bir çok yerdeki (forumlar ve internet mağzalarında yapılan satışların yorumları dahil) yorumları okudum.Okuduğum olumsuz bir çok yoruma rağmen 1. ağızdan kendilerinden aldığım bilgilerle onlara güvenerek bu telefonu aldım.Bütün bu yazılıp çizilenlerden sonra şimdi ah keşke almasaydım demekten kendimi alamıyorum,fakat hala bir umut yardımcı olacaklarına inancım var.Aşağıda onlarla yaptığım yazışmaların resmini veriyorum.

• hlec26 kullanıcısına yanıt
    Normal kullanimda iki gun yrtiyor bana

• telefonu 3 gündür karıstıyıorum oncesınde iphone 4 note 2 ıphone 4s ve son olarak pıranhayı aldım,telefonun eksıkleri,batarya yı 3 saat beklememe rağmen ancak dolabıldı yavaş şarj oluyor,bıldırım ledının olmaması,bazı yerlerın ıngılızce olması,şu anda gördüğüm eksıkler bunlar,note 2 ıle kıyasladıgımda note 2 bıle ıcındekı arayuzden dolayı öylsınse sısıyordu ki kullanamıodum,bunda şişme yok klavye tatmın edıyor,diğer ozellıklerde de hıcbır sıkıntı yok,telefona kötü yakıstırmalar yapmayın,ben tamamemn objektıf yazıyorum,keske bıldırım ledı olsaydı,kullanıcılara göre yapıldı demıs rıdvan bey,kullanıcılar acaba bıldrım ledı ıstemedıler mı ona şaşırdım,onun dışında note 2 den çok yakısıklı duruyor.ve iler ki dönemlerde mutlaka sürüm güncellemeleri vermeliler eger vermezlerse zaten şirket herkesi üzer,büyük kayıp yaşarlar
  • pehlivan1 P kullanıcısına yanıt
    hocam telefonda neden 13mp kamera var yazılıpta 8mp takılmıs ve olmayan sensorler neden var dıye yazılmıs bunlarıda keske sorsaydınız ben kac kez sordum hıcbırıne cvp alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademi72

hocam telefonda neden 13mp kamera var yazılıpta 8mp takılmıs ve olmayan sensorler neden var dıye yazılmıs bunlarıda keske sorsaydınız ben kac kez sordum hıcbırıne cvp alamadım

Ben bunları yukarıda belirttiğim üzere satın almadan önce sormuştum.Şimdi ise cihazı almış durumdayım ve sizler yanıt alamadığınıza göre bende yanıt alamayacağım için kendimi kahretmemek adına birdaha sorma gereği duymadım...
  • pehlivan1 P kullanıcısına yanıt
    Piranha nın hiçbir zaman düzenli bir yazılım desteği olamayacak maalesef bende uzun sure Zen kullandım sadece küçük yamalar aldı o kadar. Hadi ufak hataları yamalarla duzelttin telefonda fena değil ama milleti kandırmayın bari kamera belli fiyatta ona göre insanları kandırmaya gerek yok.Bu fiyata o donanım insana çok iyi gelebilir ama dediğim gibi insanımız artık en ince ayrıntısına kadar bakıyor bence Piranha bunu göz ardı etmemeli. Son olarakta aslında Piranha böyle telefonlar getirerek çeşitliliği arttırıyor insanlara alınabilecek telefonlar sunuyor buna devam da etmesi lazım ama malzeme kalitesi ve müşteri memnuniyeti konularında çok ilerlemeleri lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hlec26

hocam bende telefon arayısına girdm fiyat performans arasndada yer aldı bende piranha ıq plus telefonu yanls 2800 mah bataryası var buda bana az geldi kullandysanz batarya süresi ne kadar gidiyor

Hocam forumu okudunuz mu son sayfaları, ne halt yedikleri bunalrın bir bir ortaya çıkıyor. Uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: hlec26

hocam bende telefon arayısına girdm fiyat performans arasndada yer aldı bende piranha ıq plus telefonu yanls 2800 mah bataryası var buda bana az geldi kullandysanz batarya süresi ne kadar gidiyor

Hocam forumu okudunuz mu son sayfaları, ne halt yedikleri bunalrın bir bir ortaya çıkıyor. Uzak durun.

Boş konuşuyor gibi hissediyorum kendimi bizi duyan yok.

• Merhaba arkadaslar,

Yasal surecler ve diger kanallar uzerinden donanim konularinda ilerlemeye calisiyorum ancak maalesef Nicolai Tesla ve A.T.U. kardeslerimin yanlis yonlendirici yorumlarini okudukca yazmam icap ediyor.

Telefon iki gun sarji hic kasmadan goruyor( ben oyun oynamam yalnizca buyuk kizim icin subway surf yuklu ve aksamlari max yarim saat kadar oynuyor.)

Telefon uzerindeki android iyi degil ama birkac cokmeli denemeli silme, dondurmadan sonra epey bir kendine geliyor (kamera akşam veya yetersiz isikta camur)

Ram sorunu yok, dokunmatik cidden iyi sayilir, ekran iyi duzeyde, parmak izi eski motorola atrix telefonumda en iyi sensorler vardi, bir defa bile kullanmadim bunda da ayni sekilde.

Firma enteresan, ben kullanici olarak pek cok yere ulasip yanit alabiliyorum, ancak onlar teknik servis mudurleri hariç agizlarini bicak acmiyor(hoş onada kal geldi). Resmi siteleri uzerinden klasik cevaplar geliyor.

Almayi dusunenler icin; Anlayan icin alinirmi, cidden alinir. Yanlis anlasilmasin sirf youtube dusuk versiyon yuklemesi gerekip yukleyemeyen, guncellemeyi kapatamayacak kadar anlamayan da almasin (sirf bunu degil hicbir akilli telefonu almasin veya en pahali hic birsey gerektirmeye iphone serisine yonelsin)

Egriye egri, dogruya dogru.

Saygilarimla
    Şahin DağDağ

*A.T.U. kardeşim yanit vermis; dogrudur aslinda genelde bu telefona kotu demiyor firma icin olumsuz konusuyor, ha haklimidir empati yapmaya calisiyorum agzi bizden fazla yanmis olabikir o nedenle yogurdu ufleyerek yemeye calisiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin_dag -- 22 Mart 2015; 18:10:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin_dag

Merhaba arkadaslar,

Yasal surecler ve diger kanallar uzerinden donanim konularinda ilerlemeye calisiyorum ancak maalesef Nicolai Tesla ve A.T.U. kardeslerimin yanlin yonlendirici yorumlarini okudukca yazmam icap ediyor.

Telefon iki gun sarji hic kasmadan goruyor( ben oyun oynamam yalnizca buyuk kizim icin subway surf yuklu ve aksamlari max yarim saat kadar oynuyor.)

Telefon uzerindeki android iyi degil ama birkac cokmeli denemeli silme, dondurmadan sonra epey bir kendine geliyor (kamera aksam veya yetersiz isikta camur)

Ram sorunu yok, dokunmatik cidden iyi sayilir, ekran iyi duzeyde, parmak izi eski motorola atrix telefonumda en iyi sensorle vardi bir defa bile kullanmadim bunda da ayni sekilde.

Firma enteresan, ben kullanici olarak pek cok yere ulasip yanit alabiliyorum, ancak onlar teknik servis mudurleri harit agizlarini bicak acmiyor(hos onada kal geldi), resmi siteleri uzerinden klasik cevaplar geliyor.

Almayi dusunenler icin anlayan icin alinirmi, cidden alinir, yankis anlasilmasin sirf youtube dusuk versiyonbyuklemesingerekip guncellemeyi kapatamayacak kadar anlamayan da almasin ( sirf bunu degil hicbir akilli telefonu almasin beya en pahali hic birsey gerektirmeye iphone serisine yonelsin)

Saygilarimla
    Şahin Dağ

Beni yanlış anlamış herkes ben telefona kötü demedim. Hatta çok iyi bir telefon ama benim kötü dediğim kısım telefonun arkasında olan firma. Ben bu yüzden bu telefonu kimseye önermiyorum yoksa telefon iyi ona sözüm yok

• quote:

Merhaba arkadaslar,

Yasal surecler ve diger kanallar uzerinden donanim konularinda ilerlemeye calisiyorum ancak maalesef Nicolai Tesla ve A.T.U. kardeslerimin yanlis yonlendirici yorumlarini okudukca yazmam icap ediyor.

Telefon uzerindeki android iyi degil ama birkac cokmeli denemeli silme, dondurmadan sonra epey bir kendine geliyor (kamera akşam veya yetersiz isikta camur)

Ram sorunu yok, dokunmatik cidden iyi sayilir, ekran iyi duzeyde, parmak izi eski motorola atrix telefonumda en iyi sensorler vardi, bir defa bile kullanmadim bunda da ayni sekilde.

Firma enteresan, ben kullanici olarak pek cok yere ulasip yanit alabiliyorum, ancak onlar teknik servis mudurleri hariç agizlarini bicak acmiyor(hoş onada kal geldi). Resmi siteleri uzerinden klasik cevaplar geliyor.

Almayi dusunenler icin; Anlayan icin alinirmi, cidden alinir. Yanlis anlasilmasin sirf youtube dusuk versiyon yuklemesi gerekip yukleyemeyen, guncellemeyi kapatamayacak kadar anlamayan da almasin (sirf bunu degil hicbir akilli telefonu almasin veya en pahali hic birsey gerektirmeye iphone serisine yonelsin)

Saygilarimla
    Şahin DağDağ

*A.T.U. kardeşim yanit vermis; dogrudur aslinda genelde bu telefona kotu demiyor firma icin olumsuz konusuyor, ha haklimidir empati yapmaya calisiyorum agzi bizden fazla yanmis olabikir o nedenle yogurdu ufleyerek yemeye calisiyor olabilir.

Şahin bey telefonu ilk aldığım 9 mart gününden beri aktif olarak kullandım . Diğer arkadaşlarında yardımlarıyla kamera hariç diğer sorunları (youtube ,parmak izi okuyucu tanıtma gibi) hallettim ama sizin yorumlarınız ve internet üzerinden yapılan alışverişin 14 gün iade şartı . ve en önemlisi Firmanın ileride destek sağlamayacağı hissi cihazı iade için gönderme kararı almama sebep oldu . Nicola ve A.T.U. nickli arkadaşlarımın formu kirletmek amaçlı karalama amaçlı yazdıklarını düşünsemde . diğer arkadaşlarımın gerek firma yetkilerine ulaşma çabası , gerek te alınamayan cevap lar ve bu arkadaşların haklı olmaları bu hisse sebep oldu.
    Eğer cihaz aldığım firma tarafından incelenip herhangi bir sorun bulunmazssa para iademi alacağım .

• Arkadaşlar az önce Rıdvan Bey ile görüştüm. Kendisi hafta sonu çalışıp güncellemeyi kontrol etmiş. Ota üzerinden yüklemede sıkıntı vardı onu giderdik dedi. Gününü biliyorum ama burada tartışma olmaması için söylemiyorum olası bir gecikmeye karşılık. Ancak bu hafta içi kesin verilecek. İçeriği; %80 Türkçe'ye çevrilmiş. Kalan kısmın uzaktan kumanda ve menüdeki birkaç kelime olduğunu onlarında sonraki güncellemede yapılacağını söyledi. Bunun dışında 3G simgesi kaldırılmış ve Youtube sorunu düzeltilmiş. Bilginize..

• quote:

Merhaba arkadaslar,

Saygilarimla
    Şahin DağDağ

Yok aslında yoğurdu üfleyerek yemeye çalışmıyorum. İçtiğim süt dilimi yaktı başkasının dilini yakmasın istiyorum bu yüzden kimseye önermiyorum. Bende haklı değilmiyim. Yapmayın etmeyin diyorum almayın şu piranhadan ürün diyorum. Ürün ne kadar iyi olursa olsun parasıda ne kadar ucuz olsada olsun arkasında firma yok diyorum. Beni dinleyen yok gördüğünüz gibi firma yetkilisi sustu. Gördüğünüz gibi biz zen kullanıcılarını nasıl yapa yalnız bıraktıysalar siz ıq kullanıcılarıda yapa yalnız bıraktılar ve son olarak söz verdikleri kılıflarda ortalıkta yok.

• Yedek parçası yok ürünün buna ne diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeetla

quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: Jeetla

Forum forum değil sanki zehir hafiyelerin çalışma alanı,bu telefon hakkında yapılan eleştiri hiçbir telefona yapılmamıştır,çinde üretilmeyen telefon varmı piyasada,donanım haberi eskiden insanlar teknolojiyi takip etmek birşeyler öğrenmek için girerler,alanında bilgili insanlardan bir şeyler öğrenmeye öğrenmeye çalışırlardı ama forum ergenlerin birbirlerine laf yetiştirdikleri sıradan bir internet sayfasına dönmüş,bu kadar yorumun arasından birşey öğrenebilmek ne mümkün.. .

Eskilerden bahseden insanın foruma kayıt tarihi 15 mart 2015, şaka gibi konu yemin ediyorum, her gün piranha yeni hesap açıyor yaptığınız hizmetle ilginenin siz DH da hesap açıp insanları kandırağınıza.

Blok

Nicolai Tesla senle muhatap bile olmuyorum senin gibi millete dalaşarak binlerce mesajım olacağıma hiç olmasın daha iyi,arkadaşım anlaman kıt herhalde forumu üye olmadan takip ediyordum diyorum,bunda anlamayacak ne var,fırmayla hiçbir bağım yok,fırma yetkilisi zaten bu forumda yazıyordu yaptığınız çirkefliklerle adamı forumdan uzaklaştırdınız ,neyse bir daha bu konuda birşey yazmıyorum...

Piranhadan telefon aldınız mi

• ALINTI
    Arkadaşlar az önce Rıdvan Bey ile görüştüm. Kendisi hafta sonu çalışıp güncellemeyi kontrol etmiş. Ota üzerinden yüklemede sıkıntı vardı onu giderdik dedi. Gününü biliyorum ama burada tartışma olmaması için söylemiyorum olası bir gecikmeye karşılık. Ancak bu hafta içi kesin verilecek. İçeriği; %80 Türkçe'ye çevrilmiş. Kalan kısmın uzaktan kumanda ve menüdeki birkaç kelime olduğunu onlarında sonraki güncellemede yapılacağını söyledi. Bunun dışında 3G simgesi kaldırılmış ve Youtube sorunu düzeltilmiş. Bilginize..

Hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.