neden memnun degıl ogrenebılırmısın ? benım eskı telefona alcı cıktı bayramdan sonra alıcak bende ya bunu alıcam yada 1 nokıa :)
quote:
Orjinalden alıntı: krcn
Peki arkadaşlar bunda ekran klavyesi warmı?bide kalem kullanışı hızlımı?(yani kalemle işaretlediğimizde telefon hemen işleve geçiomu)
kardeş sana katılıorum.ancak twixde yapılan güncellemeyi acaba bundada yaparlarmı die kafama takıldı,firmaya mail attım ama cewap gelmedi daha. önceki attığım maile hemen cewap gelmişti ancak bunda daha olumlu weya olumsuz bi cewap yok...o yüzden almamayı düşünüorum,ancak kullanan bi tanıdıım memnun,ama benim gibi msn vb. şeyler kullanmıo :)
bende kamerası yuzunden vazgectım 1.3 cok dusuk bana en az 2 mp lazım :( baska telefon arastırıyorum javalı sımdılık phılıps buldum tam dokunmatık ama tv sı yok
Arkadaşlar benim piranha motion um var.Ve size bilgi vermek istedim KAMERA Kamerası 1.3 megapiksel ama iyi çekiyor(özellikle aydınlık ortamlarda) 2.kamerasını şahsen pek kullanmıyorum sadece canınız isterse kullanırsınız EKRAN Dokunmatik olması avantajı ama kalemi olmadan kullanmak isterseniz parmağınız büyük gelebilir(ekran büyük olmasına rağmen yazılar küçük kalıyor) ekranın canlılığı çok iyi renk derinliğide güzel. BOYUTLARI Telefon diğer telefonlara göre ağır ve kaba gelebilir bence tv'si çift hattı ve dokunmatik olduğu için. telefon biraz kalın. alışveriş sitelerindeki gibi çokta boyuna uzun değil. parmakları büyük olanlar tuşları rahat kullanamayabilirler. Bu arada yıldız ve kare tuşlarının yerleri değişik ilkbaşta zor oluyor ama sonradan alıştım. SES Mp3 leri kaliteli çalıyor ve çok aşırı ses veriyor. Wav,Ogg,Acc türü müzik dosyalarını ne yazikki desteklemiyor. Tv Tv si çektikten sonra çok iyi hele yüksek katlı bir apartmanda oturuyorsanız. hızlı görüntülere tepkisi biraz yavaş kalabilir. Diğer Bilgiler Java desteği maalesefki yokBu arada pili 1800 amper yani batarya ömrü çok uzun (denenmiştir) kutusunda araç şarz cihazı data kablosu kulaklık Araç içi Vakumlu Montaj Ayağı 1gb micro sd iki adet batarya kullanma klavuzu var. İnşallah İşinize Yarar
BEYLER BU TEL SU AN 240 TL NERDEYSE 7 AYDIR DA YORUM YAPIMAMIŞ ALINASI BİR TELEFON M ÇÖZEMEDİM DAHA CANA
piranha onix gibi ses problemi var mı arkadaşlar? yani ikinci hattın sesinin yankı yapması veya karşı tarafın sizi duyamaması gibi sorunlar var mı bu telefonda?
hayır yok gayet net
quote:
Orjinalden alıntı: harun12345
Arkadaşlar benim piranha motion um var.Ve size bilgi vermek istedim KAMERA Kamerası 1.3 megapiksel ama iyi çekiyor(özellikle aydınlık ortamlarda) 2.kamerasını şahsen pek kullanmıyorum sadece canınız isterse kullanırsınız EKRAN Dokunmatik olması avantajı ama kalemi olmadan kullanmak isterseniz parmağınız büyük gelebilir(ekran büyük olmasına rağmen yazılar küçük kalıyor) ekranın canlılığı çok iyi renk derinliğide güzel. BOYUTLARI Telefon diğer telefonlara göre ağır ve kaba gelebilir bence tv'si çift hattı ve dokunmatik olduğu için. telefon biraz kalın. alışveriş sitelerindeki gibi çokta boyuna uzun değil. parmakları büyük olanlar tuşları rahat kullanamayabilirler. Bu arada yıldız ve kare tuşlarının yerleri değişik ilkbaşta zor oluyor ama sonradan alıştım. SES Mp3 leri kaliteli çalıyor ve çok aşırı ses veriyor. Wav,Ogg,Acc türü müzik dosyalarını ne yazikki desteklemiyor. Tv Tv si çektikten sonra çok iyi hele yüksek katlı bir apartmanda oturuyorsanız. hızlı görüntülere tepkisi biraz yavaş kalabilir. Diğer Bilgiler Java desteği maalesefki yokBu arada pili 1800 amper yani batarya ömrü çok uzun (denenmiştir) kutusunda araç şarz cihazı data kablosu kulaklık Araç içi Vakumlu Montaj Ayağı 1gb micro sd iki adet batarya kullanma klavuzu var. İnşallah İşinize Yarar
arkadasım sana birsey sormak istiyorum simdi ben bu cift hatla ilgili bir deneme yapıyım dedim ve arkadasımı aradım oda beni baska bir telden diger hattımı aradı benim ekranda onu aradıgım bilgisi cıkıyor fakat ondan gelen aramayı gostermiyor yani telefon calısyor ama beni haberdar eden birsey yok bunu nasıl cozucem herhangi birseyi acmammı gerekiyor yoksa konusurken bir ton sesi falanmı gelir bana oylemi haberdar olurum?yardımcı olursan sevinirim..iyi gunler..
quote:
Orjinalden alıntı: krcn
arkadaşlar piranhanın yeni çift sim kartlı analog tvli PIRANHA MOTION die bir modeli çıkmış bir bilgisi olan warmı?ayrıntılı bilgi isteyenler burdan bakabilir yorumlarınızı bekliyorum.(java desteklemiyor sanırsam adi tvli çin malı telefonlardan ama şekli çok hoş twix kadar güzel şekli var )
Arkadasım ben aldım kullanıyorum yaklasık 3 aydır.Kısaca özellikleri söyle Su an icin hicbir gsm sirketinin gprs ve wap baglantıları desteklemıyor yanı ınternete giremiyorsunuz cift bluetooth u hala bulamadım sadece biri var(ozellıklerinde cift diyor o yuzden) tv ozelligi guzel ben Bursa da oturuyorum gayet net ve guzel karasal yanı harika yanı 40kb uzerindeki resımlerı acamazsın desteklemıyor ama bilgisayarında kucultup telefona atabılırsın Mp3 ve 4 leri harika calıyor ve gosteriyor resimli telefon ozelligi var gayet guzel ama tema özelligi yok resım ve video kalitesi dusuk 1.3 mp bıle degıl ama bana gore guzel ıdare eder sonucta fotograf makınası degıl aklıma gelenler bunlar daha fazla bılgı almak ıstıyorsan conywayt@hotmail.com adresınden ulasabılırsın saygılar sunarım!
abi ben bu telefonu kullanıyorum sesi yüksek şarj uzun süre dayanıyor 5 ila 7 gün arasında değişiyor dokunmatk fiyatıda cazip ben kampanya vardı 239tl 'ye aldım memnunum gayet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme