Şimdi Ara

PIRANHA MOTION ÇiFT SİM KART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar piranhanın yeni çift sim kartlı analog tvli PIRANHA MOTION die bir modeli çıkmış bir bilgisi olan warmı?ayrıntılı bilgi isteyenler burdan bakabilir yorumlarınızı bekliyorum.(java desteklemiyor sanırsam adi tvli çin malı telefonlardan ama şekli çok hoş twix kadar güzel şekli var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krcn -- 28 Ağustos 2008; 18:25:36 >

• şekil olarak güzel bir telefona benziyor..özellikleri de iyi..çinli garantili telefonlar böyle giderse piyasayı ele geçirir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

şekil olarak güzel bir telefona benziyor..özellikleri de iyi..çinli garantili telefonlar böyle giderse piyasayı ele geçirir..
    evet ama fiyat ve özellikleri açısından dier markalara göre çok daha cazip geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krcn

evet ama fiyat ve özellikleri açısından dier markalara göre çok daha cazip geliyor...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar alıp kullanan yokmu bu telefonu...
  • quote:

arkadaşlar alıp kullanan yokmu bu telefonu...

Alıntıları Göster
    alan kullanan arkadaşlar bizi bilgilendirirseniz güzel olur çünkü bu telefonu hiçbiryerde canlı olarak inceleme fırsatımız olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejderoo

alan kullanan arkadaşlar bizi bilgilendirirseniz güzel olur çünkü bu telefonu hiçbiryerde canlı olarak inceleme fırsatımız olmuyor

Alıntıları Göster
    kardeş ben biryerde alıp inceledim ama almak için ay sonunu beklicem hem fiyatlarıda düşer hemde piranhaya attım bir mailin cewabını bekliorum...(aynı twix gibi biras kaba,ekranı daha büyük,menü logolarını bazıları symbian s60 inkilere benziyor,ses çıkışı gayet başarılı stylus kalem biraz ince ve küçük tv çekimi dükkan alt katta olduğu için pek iyi çekmedi, görünüş ve dış malzemesi kaliteli,çok ağırda deil,ekranıda kaliteli,çift bluatootlu,önde kamerasıda war.ama twix gibi sonradan sensör koyarlarmı bilemem ve kamerasına baktım ancak yerde beyaz ışık vardı ve yüksek kaliteli geldi bana ama başka ortamlarda nasıldır bilemem.bide attıım maili merak ederseniz şunu sordum;twix modelindeki gibi sonradan yazılımı yükselterek java desteği katılabilirmi die sordum?bana göre tek ve en büyük eksiği java desteği olmaması...)

• quote:

kardeş ben biryerde alıp inceledim ama almak için ay sonunu beklicem hem fiyatlarıda düşer hemde piranhaya attım bir mailin cewabını bekliorum...(aynı twix gibi biras kaba,ekranı daha büyük,menü logolarını bazıları symbian s60 inkilere benziyor,ses çıkışı gayet başarılı stylus kalem biraz ince ve küçük tv çekimi dükkan alt katta olduğu için pek iyi çekmedi, görünüş ve dış malzemesi kaliteli,çok ağırda deil,ekranıda kaliteli,çift bluatootlu,önde kamerasıda war.ama twix gibi sonradan sensör koyarlarmı bilemem ve kamerasına baktım ancak yerde beyaz ışık vardı ve yüksek kaliteli geldi bana ama başka ortamlarda nasıldır bilemem.bide attıım maili merak ederseniz şunu sordum;twix modelindeki gibi sonradan yazılımı yükselterek java desteği katılabilirmi die sordum?bana göre tek ve en büyük eksiği java desteği olmaması...)

Alıntıları Göster
    krcan cevap alırsan bana ozel mesaj gonderırmısın bende aynı sorunu dusunuyorum java ısı de olursa samsung u600 u satıp onu alıcam (berbat 1 telefon kımseye tavsıye etmem)

• quote:

Alıntıları Göster
    Geçen hafta kampanyadan aldım 280ytl ye sanırım 10 taksit

Analog tv si cok guzel çekiyor fakat tum Çinliler'de olduğu gibi manuel kanal araması yok.20 kanal kapasitesi var kapasite üstündeki kanallara ulaşmak için biraz çabalamak gerekiyor.(Misal önce çekmeyenyerde arama başlatıp sonrada çeken yere giderek CNBC-e veya TNT gibi kanallara erişebiliyorsunuz)

Çift sim kart çift işlemcili olduğu için oldukça etkili.
    Sesi inanılmaz mp3 fln çalarken süper bir sesi var
    Çift bluetooth var ne halta yarıyor 2.si anlamadım:)
    Web cam olarak kullandım 1.3mp oldukça başarılı
    Kamerası güzel idare eder.
    Konuşma vs de her hangi bir sorun yok
    Java yok içinden 2 tane oyun çıkıyor.Yeni oyun yuklemeyi denemedim daha
    Video mp4 ve 3gp destekliyor fakat işlemci sanırım yavaş onun için çinlilerin genel özelliği video convert ederken quality i düşürmek lazım onun dısında gayet güzel izleniyor divx falan.
    Anteni var :)
    Dokunmatik ekranı oldukça büyük ve güzel
    Fm radyosu kullanışlı ve kolay.
    Çift işlemci olduğu için aynı anda avea dan arama varken vodafone dan konusma yapıyor olabiliyorum.Kesilme kopma çekmeme gibi bir sorun olmadı 2 hatta da
    Hoparlörü çok güçlü:)
    İstanbul TEM yolunda fln TV gayet güzel izleniyor

Menu geçişleri biraz yavaş gibi arada bastım mı tusa diye dusundurmuyor değil..
    Genel olarak bunlar gözlemlediklerim.Fiyatına göre oldukça iyi bir telefon ama uçsun kaçsın istiyorsanız zaten Çinlerden uzak durun.Gene de çoğu iyi markanın yapamadıgı bir çok seyi yapıyor.(web cam, TV fln)

300 ytl civarı cok fonksiyonel arayanlar için tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascuu -- 17 Eylül 2008; 11:56:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

Geçen hafta kampanyadan aldım 280ytl ye sanırım 10 taksit

Analog tv si cok guzel çekiyor fakat tum Çinliler'de olduğu gibi manuel kanal araması yok.20 kanal kapasitesi var kapasite üstündeki kanallara ulaşmak için biraz çabalamak gerekiyor.(Misal önce çekmeyenyerde arama başlatıp sonrada çeken yere giderek CNBC-e veya TNT gibi kanallara erişebiliyorsunuz)

Çift sim kart çift işlemcili olduğu için oldukça etkili.
    Sesi inanılmaz mp3 fln çalarken süper bir sesi var
    Çift bluetooth var ne halta yarıyor 2.si anlamadım:)
    Web cam olarak kullandım 1.3mp oldukça başarılı
    Kamerası güzel idare eder.
    Konuşma vs de her hangi bir sorun yok
    Java yok içinden 2 tane oyun çıkıyor.Yeni oyun yuklemeyi denemedim daha
    Video mp4 ve 3gp destekliyor fakat işlemci sanırım yavaş onun için çinlilerin genel özelliği video convert ederken quality i düşürmek lazım onun dısında gayet güzel izleniyor divx falan.
    Anteni var :)
    Dokunmatik ekranı oldukça büyük ve güzel
    Fm radyosu kullanışlı ve kolay.
    Çift işlemci olduğu için aynı anda avea dan arama varken vodafone dan konusma yapıyor olabiliyorum.Kesilme kopma çekmeme gibi bir sorun olmadı 2 hatta da
    Hoparlörü çok güçlü:)
    İstanbul TEM yolunda fln TV gayet güzel izleniyor

Menu geçişleri biraz yavaş gibi arada bastım mı tusa diye dusundurmuyor değil..
    Genel olarak bunlar gözlemlediklerim.Fiyatına göre oldukça iyi bir telefon ama uçsun kaçsın istiyorsanız zaten Çinlerden uzak durun.Gene de çoğu iyi markanın yapamadıgı bir çok seyi yapıyor.(web cam, TV fln)

300 ytl civarı cok fonksiyonel arayanlar için tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Menu geçişleri ne kadar yavaş diye soru geldi bana buraya cevaplıyım de herkes görsün.
    Menu siz tuşa basınca direk yanıt vermiyor.0.1 ile 0.2 sn arasında bir gecikme söz konusu, fazla değil yani.

Evde tvnizde kumandayla kanal değiştirdiğiniz varsayın ordaki gecikme nasıl oluyorsa bundan da var işte öyle birşey.

• quote:

Menu geçişleri ne kadar yavaş diye soru geldi bana buraya cevaplıyım de herkes görsün.
    Menu siz tuşa basınca direk yanıt vermiyor.0.1 ile 0.2 sn arasında bir gecikme söz konusu, fazla değil yani.

Evde tvnizde kumandayla kanal değiştirdiğiniz varsayın ordaki gecikme nasıl oluyorsa bundan da var işte öyle birşey.

Alıntıları Göster
    Bu telefonlar iyi hoş da, SAR değerlerini bilen var mı?

SAR sağlık için çok önemli, birde çift sim..

Avrupa'da satışına izin veriliyor mu? Bence Avrupa da satılmayan telefon alınmaz. (Testleri geçtiğini gösterir)

İlla alicam diyorsanız kulaklık veya mavidiş ile kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

krcan cevap alırsan bana ozel mesaj gonderırmısın bende aynı sorunu dusunuyorum java ısı de olursa samsung u600 u satıp onu alıcam (berbat 1 telefon kımseye tavsıye etmem)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tayfun91

tabi kardeş cevabı alır almaz yazarım buraya...bide alan arkadaşlar veya inceleyenler buraya en belirgin artılarını ve eksilerini yazabilirlerse çok daha ii olur...

• quote:

quote:

tabi kardeş cevabı alır almaz yazarım buraya...bide alan arkadaşlar veya inceleyenler buraya en belirgin artılarını ve eksilerini yazabilirlerse çok daha ii olur...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: krcn

quote:

yazdık ya yukarda detaylıca daha ne yazalım??

• quote:

quote:

quote:

yazdık ya yukarda detaylıca daha ne yazalım??

Alıntıları Göster
    rehber kullanışı ,kamerasının az ışıktaki kalitesini,bluetooth ile yapılan weri alışweriş hızını sonra mesaj yazmak kolaymı ve mesaj gönderim hızı nasıl,ön kamerası açılıyormu yoksa sensörmü,gprs hızlımı?bunu gibi detayları söylemeniz için ricada bulundum...

• quote:

rehber kullanışı ,kamerasının az ışıktaki kalitesini,bluetooth ile yapılan weri alışweriş hızını sonra mesaj yazmak kolaymı ve mesaj gönderim hızı nasıl,ön kamerası açılıyormu yoksa sensörmü,gprs hızlımı?bunu gibi detayları söylemeniz için ricada bulundum...

Alıntıları Göster
    quote:

twix de bluetooth un cok yawas oldugu soylenıyor. kamerasına da baktım 2 mp. olmasına ragmen kotu tabı bunu bılemıyorum bunda on kamera warmıs sensor degıl
    gerı kalan ozellıklerı bılemıycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 19 Eylül 2008; 16:58:05 >

• quote:

quote:

twix de bluetooth un cok yawas oldugu soylenıyor. kamerasına da baktım 2 mp. olmasına ragmen kotu tabı bunu bılemıyorum bunda on kamera warmıs sensor degıl
    gerı kalan ozellıklerı bılemıycem

Alıntıları Göster
    Peki arkadaşlar bunda ekran klavyesi warmı?bide kalem kullanışı hızlımı?(yani kalemle işaretlediğimizde telefon hemen işleve geçiomu)

• Ben kisaca yorum yapmak istiyorum.. Bu gibi tellerde herhangi bir isletim sistemi (gelistirilebilir symbian, windows, linux, vs.) ya da JAVA destegi olmadigi surece alinmasi cok mantikli degil BANA GORE..cunku hem zaten boyutlari buyuk ve agir genelde, hem de java destegi olmadigi icin yeni oyun, program yukleme imkaniniz hic bir sekilde yok.. SAR degerleri de yuksek diger bilinen markalara gore.. bu da cok onemli bir sorundur.. TV, radyo, kamera da bir yere kadar idare eder BENCE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

Ben kisaca yorum yapmak istiyorum.. Bu gibi tellerde herhangi bir isletim sistemi (gelistirilebilir symbian, windows, linux, vs.) ya da JAVA destegi olmadigi surece alinmasi cok mantikli degil BANA GORE..cunku hem zaten boyutlari buyuk ve agir genelde, hem de java destegi olmadigi icin yeni oyun, program yukleme imkaniniz hic bir sekilde yok.. SAR degerleri de yuksek diger bilinen markalara gore.. bu da cok onemli bir sorundur.. TV, radyo, kamera da bir yere kadar idare eder BENCE..
    bu ara oyun oynamayı dusunmuyorum. zaten sımdıkı telefonumda oyun oynamaya musaıt degıl. programada bu telefonda gerek yok ses klıteı ıyı. buyuk telefonlardan hoslanıyorum . Sar ı da takmıyorum zaten hersey kanser yapıyor(kıymayı duz degılde rulo seklınde saklamak bıle )...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 22 Eylül 2008; 17:45:45 >

• quote:

bu ara oyun oynamayı dusunmuyorum. zaten sımdıkı telefonumda oyun oynamaya musaıt degıl. programada bu telefonda gerek yok ses klıteı ıyı. buyuk telefonlardan hoslanıyorum . Sar ı da takmıyorum zaten hersey kanser yapıyor(kıymayı duz degılde rulo seklınde saklamak bıle )...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kafamı çok karıştı ... twix almayı düşünüyordum ancak hiç bir yerde yok... Öyle olunca motion a karar verdim yoksa DIGIMAX D100 mü alsam

yorumlara tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: spacelock

Arkadaşlar kafamı çok karıştı ... twix almayı düşünüyordum ancak hiç bir yerde yok... Öyle olunca motion a karar verdim yoksa DIGIMAX D100 mü alsam

yorumlara tesekkurler

Alıntıları Göster
    konusurken ahızeden ses cok az cıkıyormus
    bu yuzden vaz gectım ama yalanda olabılır.
    pascu sen bu konuda ne soyleyebılırsın?

• quote:

konusurken ahızeden ses cok az cıkıyormus
    bu yuzden vaz gectım ama yalanda olabılır.
    pascu sen bu konuda ne soyleyebılırsın?

Alıntıları Göster
    arkadasım kullanıyor pek memnun degıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.