Şimdi Ara

SIM Kart Okuyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sim kart okuyucu ile neler yapılabilir? Kullanan ve tavsiye edenler var mı?

• up
  • hala cevap bekliyorum ,
    up
  • kredi kartı okuyucu gib birşey mi bu,

kopyalama için falansa uzak dur bu işlerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evimshop

kredi kartı okuyucu gib birşey mi bu,

kopyalama için falansa uzak dur bu işlerden.

kopyalama için de kullanılıyormuş sanırım da neden uzak duriyim??
  • ateş_kafa'nın bahsettiği sim kart okuyucu sanırım sadece telefon kartlarını okuyabilen bir okuyucu. o ürün ile ancak telefon rehberini ve mesajlarını yedekleyebilirsin. yada eski kartının tüm bilgilerini yeni bir sim karta yazdırabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozane

ateş_kafa'nın bahsettiği sim kart okuyucu sanırım sadece telefon kartlarını okuyabilen bir okuyucu. o ürün ile ancak telefon rehberini ve mesajlarını yedekleyebilirsin. yada eski kartının tüm bilgilerini yeni bir sim karta yazdırabilirsin.

evet doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kart Okuyucu Çalışmıyor.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozane

ateş_kafa'nın bahsettiği sim kart okuyucu sanırım sadece telefon kartlarını okuyabilen bir okuyucu. o ürün ile ancak telefon rehberini ve mesajlarını yedekleyebilirsin. yada eski kartının tüm bilgilerini yeni bir sim karta yazdırabilirsin.

evet doğru

sağolun
  • Yeni konu açmamak için bu konuyu hortlatayım dedim

Elimde COM Port üzerinden bağlanan ve aşağıdaki resimdeki modları destekleyen CAS3 kart/modül okuyucu var. Sim karttaki rehber ve mesajları okumak için RS232 destekli program arıyorum. Internette bir sürü var ama hepsi PC/SC destekli cihazlar için. TTFN'deki "Generic DumbMouse/SmartMouse/Phoenix PC/SC Driver" ile PC/SC olarak tanıtmaya çalıştım ama olmadı. Kullandığım cihazın kendi yazılımı var ama o da sorunlu, rehberi okuyor ama yazamıyor.

Bildiğiniz ve RS232 üzerinden VP20, CAS3 vb. Phoenix,SmartMouse destekli sim kart okuyup yazma programları varsa, ismini bile söyleseniz yeter

Herkese teşekkürler...

SIM Kart Okuyucu

• ÇOK ACİL YARDIM

ARKADAŞLAR
    sim kart programında kullanılan
    PC / SC UYUMLU SİM KART OKUYUCUyu istanbulda nerede bulabilirim..

bilen varsa
    lütfen acil cevaplayın
  • yeni konu açmamak adına hoooortlatıyorum.

gg den aldığım narita SIM card reader için program arıyorum.kendi programı var ama çoğu karakteri okumuyor.

google da narita diye aratınca çıkmıyor, muhtemelen çince bir kelime olduğu için.

çince bilen veya elinde düzgün çalışan bir program olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.