Arkdaşlar selamlar,Limitim 250 YTL Bunu buldum media markt'ta mio var.Başka birşey de olabilir.Yazılımı düzgün olsun mp3 çalar olarak da kullanacağım.Güncellenebilir olması sanıırm hepsinde geçerli zaten.Teşkkürler iyi akşamlar
piranha voyager kullaniyorum. guncelleme olayi cok kolay. her turlu ekstra kolayca yuklenebiliyor. ama gecen hafta antalya yoluna cikinca cok ciddi bir kusurla karsilastim. guney sicaginda uzerine gunes isigi vurdukca siyah govdesi felaket isiniyor ve bir sure sonra gps sinyalini almamaya basliyor. kapatip soguyana kadarda duzelmiyor.
uzun yolda birden bozulmasida hic hos durum degil yani. yolun ortasinda nerden gidecem stresi basliyor.
neyse cozum olarak cihazi arabanin havalandirma cikisinin onune koyup klima ile soguttum. ise yaradi ama cok ters bir konumda oldugu icin kullanim cok zorlasti.
sonuca piranhanin tum urunleri fason cin mallari. verim beklemek saflik olur.
teşekkür ederim dostum çin malı sonuçta orası öyle
Escalade aldım , memnunum , bazen paralel yooları şaşırması (e5 yanyol ) haricinde saçmaladığını görmedim fazla para vermeye değecek bir teknoloji değil bence , tabii yapacağınız iş doğrultusunda... ben zevk için aldım dersem pek de yalan olmaz
Bende voyager kullanıyorum,arasıra kendini resetlemesi dışında mükemmele yakın bir cihaz,hemen tüm özellikler mevcut,benzer bir cihaz 700-800 TL iken altenatif olarak en alınası bir cihaz.Tabi ki Çin malı olduğunu,birazda şansa gerek olduğunu unutmamak lazım.
1- Çin malı olmayan cihaz hangisi ? Çin malından korkmak yerine firmaları araştırın derim.En azından belli belgeleri olması gerekiyor,neticede çin'de intel'de chip üretir,sony televizyonunuda yapar.Önemli olan kalitesi ve üretimin kontrolu ve ar-ge gücü. 2- Benzer dediğinizde benzer kabul ettiğiniz cihazlarıda yazınki soranlar fikir sahibi olsun.Benzerlik derkende kullanmadığınız yada hiç görmediğiniz cihazlar hakkında yorum yaparsanızda olmaz,o yorumları bırakın kullananlar yapsınlar.Yoksa herkes kullanmadığı bir cihaza yorum yapıyor ve sonuçta yanlış bilgilenme söz konusu oluyor.Ayrıca görünüşte benzer olanlarıda benzer diye nitelemek gene hata olur objektif olmaz.
Eninde sonunda 250tl'lik bir cihaz ile 700tl'lik bir cihazın farkı olmak zorunda.Örneğin aynı işi yapıyor olsalarda mercedes'te şahin'de aynıdır,iş detayda farklıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
Eninde sonunda 250tl'lik bir cihaz ile 700tl'lik bir cihazın farkı olmak zorunda.Örneğin aynı işi yapıyor olsalarda mercedes'te şahin'de aynıdır,iş detayda farklıdır.
sonucda hemen hemen her sey cin mali. bence esas onemli olan fason urunden kacinmak.
konusunda uzmanlasmis firmanin mali ile, cine herhangi bir ureticiye siparis verip burda kendi markasini basan firmanin urunlerinin bir olmasini beklemek saflik olur.
Arkadaşlar, Pathfinder'ı hepsiburadadan dün aldım, bugün elime geçti. Akşam kurcalayıp, yarın almak isteyenlere daha detaylı bilgi yazacağım.
Arkadaşlar, Ürünü dün denedim. Genel olarak fiyatı ile kıyaslandığında iyi bir ürün. Haritası en azından Ankara'nın benim yaşadığım bölgesi için oldukça yeterli. Yol tavsiyeleri oldukça yerinde. Haritaya dair tek sorun Ankara'daki yeni değişen sokak numaralama sistemi henüz bu DB'ye aktarılmamış (En azından benim evimin olduğu sokak hala eski ismi ile duruyor). Sesli yol tarifi de oldukça başarılı. Ancak bir kaç tercüme kaynaklı hatası da yok değil. Cihazın diğer özelliklerine gelince MP3 ve MP4 çalarının olması hoş. Ancak kullanışlı olur mu? Pek emnin değilim. Çünkü Navigasyon programı açıkken MP3 çalamıyorsunuz. Yani Navigasyonu sesli yol tarifi olmadan kullanayım bir yandan da MP3 dinleyeyim deme şansınız yok (yada ben nasıl yapacağımı bulamadım). Oysa özellikle uzun yolda böyle bir özelliğinin olması hoş olabilirdi. Video oynatması ise bana bir şey ifade etmiyor sonuçta 3.5 '' ekranda film izleyecek değilim ama meraklısına ilginç gelebilir. Piranha'ya dair en önemli eleştirim kutudan AC adaptörün çıkmaması. Bu adaptör olmamasına rağmen kullanma klavuzunda ilk şarjın AC adaptörle yapılması gerektiğinin söylenmesi de ayrı bir konu ! Genel olarak bakarsak benim gibi GPS'e özel merakı olmayan ama zaman zaman yol bulmakta zorlananlar için fiyat/performans düşünüldüğünde oldukça güzel bir ürün.
Burada Çin malı derken Çin kökenli bir firma tarafından üretilen ürünler kastediliyor. Elbette bir çok firma Çinde üretim yapıyor ama sadece işçiler Çinli. Mühendisler ve mentalite Avrupalı ise sorun yok. Hepsiburadan Gogo Qx marka tamamen Çin malı mp3 çalar aldım ve aldığıma alacağıma pişman oldum. Olumsuz görüşlerimi de yazdım ama işlerine gelmediğinden yayınlamamışlar. Kardeşim bu Piranha denen firma tamamen Çinli. Alırsınız sonra benim gibi pişman olursunuz. İşi şansa bırakmayın bence. Ucuz etin yahnisi olmaz. Düzgün bir şey olsa o fiyata satmazlar zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: baycalh
Burada Çin malı derken Çin kökenli bir firma tarafından üretilen ürünler kastediliyor. Elbette bir çok firma Çinde üretim yapıyor ama sadece işçiler Çinli. Mühendisler ve mentalite Avrupalı ise sorun yok. Hepsiburadan Gogo Qx marka tamamen Çin malı mp3 çalar aldım ve aldığıma alacağıma pişman oldum. Olumsuz görüşlerimi de yazdım ama işlerine gelmediğinden yayınlamamışlar. Kardeşim bu Piranha denen firma tamamen Çinli. Alırsınız sonra benim gibi pişman olursunuz. İşi şansa bırakmayın bence. Ucuz etin yahnisi olmaz. Düzgün bir şey olsa o fiyata satmazlar zaten.
Tamamen önyargılı bir ifade şekli, aldığın Çin malı farklı bir marka kalitesiz çıktı diye Çin de üretilen diğer markaların da kalitesiz olduğu fikrine nasıl ulaştığını açıklarmısın?!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme