Şimdi Ara

Piranha Pathfinder + Igo 8+ Basarsoft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gittigidiyor.com'dan 240 YTL ye Piranha Pathfinder+Igo 8+ Basarsoft 2007.07 haritası geldi. Benim istediğim en son basarsoft haritasını satın almak. Çünkü eğer alabilirsem bir sorunum kalmayacak. Bunu nereden alabilirim? Veya bunu yapabilir miyim? Biraz mağdur oldum çünkü Hepsiburada.com'da şu anda Piranha Pathfinder+Igo 8+Basarsoft 2009 haritası 270 YTL.

Ben sadece haritayı alsam bile bayağı pahalıya gelecek galiba. Ama ne yapalım artık. Bu dediğim mümküm mü? Ve nasıl yapabilirim teşekkürler. Cevabınızı merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctopaloglu -- 9 Ekim 2008; 15:51:56 >

• eğer 3 gün dolmadıysa ve onay vermediyseniz iade hakkınız var.Hepsiburada.com da satılan cihaz için ise 2009 yılı için 1 adet güncelleme hakkı var....
  • Malesef hemen de onay verdim :(
  • Gittigidiyor.com'dan 240 YTL ye Piranha Pathfinder+Igo 8+ Basarsoft 2007.07 haritası geldi.

İlginç...

Çünki piranha firmasının resmi satışında bu yazılım yok,ve bu aldığınız yazılım kırık bir yazılım %99.99,yani muhtemelen bu cihaza zaten resmi bir harita alamayacaksınız.
  • oany vermişsiniz, ama şuan lisanslı başarsoft+igo8 satılan bir piranha olmadığı için korsan ürün diye iade şansınız olabilir.
  • Ürünü iade etmeyi başarabildim gittigidiyor.com a durumu izah ettim. Onayımı satıcıya para aktarılmadan geri aldılar ve parayı havuz hesabına geri koydular. Yapacağım ilk iş hepsiburada.com'dan aynı cihazı 270 YTL ye alacağım. İçinde

# i-GO™ MyWay 8.0 3D (Üç boyutlu) Navigasyon yazılımı (http://www.piranha.web.tr/igo8)
    # 81 ili kapsayan detaylı BAŞARSOFT™ 2009 harita (+1 ücretsiz güncelleme hakkı)

Bence çok uygun. Herkese çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctopaloglu -- 10 Ekim 2008; 7:13:49 >
  • Değerli arkadaşım bende aynı cihaz ve yazılımı düşünüyorum kullandıkça yorum ve tavsiyelerinden bizleride istifade ettirirsen minnettar kalırız.Şimdiden teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: ctopaloglu

Ürünü iade etmeyi başarabildim gittigidiyor.com a durumu izah ettim. Onayımı satıcıya para aktarılmadan geri aldılar ve parayı havuz hesabına geri koydular. Yapacağım ilk iş hepsiburada.com'dan aynı cihazı 270 YTL ye alacağım. İçinde

# i-GO™ MyWay 8.0 3D (Üç boyutlu) Navigasyon yazılımı (http://www.piranha.web.tr/igo8)

• iyi etmişsiniz de 300 liraya voyager varken neden pathfinder alıyorsunuz? Çok küçük değilmi?
    quote:

Ürünü iade etmeyi başarabildim gittigidiyor.com a durumu izah ettim. Onayımı satıcıya para aktarılmadan geri aldılar ve parayı havuz hesabına geri koydular. Yapacağım ilk iş hepsiburada.com'dan aynı cihazı 270 YTL ye alacağım. İçinde

• Onun ekstra bluetooth özelliği var. Ben bu iş için zaten bluetooth kulaklık kullanıyorum. Birde bluetooth ışığı akşamları yanıp sönüyormuş gözü alıyormuş. Ama üstü siyah bir bantla kapatılabilir. 4.3 Inç tercih edilebilir doğru söylüyorsunuz. Arabada görüşü kapatır mı o zaman acaba...

quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

iyi etmişsiniz de 300 liraya voyager varken neden pathfinder alıyorsunuz? Çok küçük değilmi?
    quote:

# i-GO� MyWay 8.0 3D (Üç boyutlu) Navigasyon yazılımı (http://www.piranha.web.tr/igo8)
    # 81 ili kapsayan detaylı BAŞARSOFT� 2009 harita (+1 ücretsiz güncelleme hakkı)

• Ben büyük araçlar(otobüs-kamyon) hariç cama tutturma taraftarı değilim. Zaten yeni araçların ön camları iyice eğimli oldu, değil navigasyona dokunmak camın alt kısmını içten silmek bile bir dert. Yukarı yapıştırınca da görüşü engeller diye çekiniyorum. Ya da illa cama tutturulacaksa en sol kısım olabilir, o da yanınızda oturan kişinin görmesini engeller. Ama piranha'nın torpido üstü montaj aparatı diye birşey varmış, onun sayesinde ortada göğüs üstüne tutturabilir belki. Hatta bu şekilde kullanan biri resim eklese çok makbule geçer. İnterette aradm bulamadım böyle bir uygulama resmi.
  • Bu voyager çok uygun geldi bana özellikleri ve yazılımıda gayet iyi. Bildiğiniz eksi yanları varmı acaba cihazın?
  • Bu cihazlar özellikleri göz önüne alındığında neden bu kadar ucuz?
  • Arkaşlar isteyene bu cihazı kdv dahil 200 YTL ye faturalı sıfır satabilirim.
    özelden iletişime geçebilirsiniz.
  • iyi günler bende de pathfinder navigasyon cihazı var ona da igo primo yazılımı yükleyebilirmiyim. yazılım varsa gönderebilir misinz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.