Şimdi Ara

piranha premium tab 7'nin 8GB yerine 4GB çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün Kipa'dan sadece e-kitap okumak amacıyla tablet almaya gittim. Ucuz yollu olsun diye Hytab markaya bakıyordum 4 GB dahili hafıza 512 mb ram vardı.
    Sonra Piranha çarptı gözüme ve baktım dahili hafıza 8GB demiş. Ram 1 Gb. Onu aldım. Az önce elime aldım, depolamaya girdim bir de ne göreyim! Toplam alan 4,18 GB diyor. Nedir peki bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• marmara59 kullanıcısına yanıt
    Piranha'nın sitesinde şöyle bir cevap var sanırım sizin sorununuza cevap olabilir. Umarım faydalı olmuştur.

AND322 - 16 GB dahili depolama alanına sahip Tabletim dahili depolama alanı 12.8 GB olarak görünüyor. Cihazım arızalımıdır?

Android işletim sistemi kullanılan cihazlarda dahili depolama alanının 5/1' ini işletim sistemi kullanır. Bu nedenle kullanabileceğiniz depolama alanı 12.8 GB olarak görünmektedir. Bu bir arıza yada Piranha ya mahsus bir durum değildir. Android işletim sistemi kulanılan tüm cihazlarda bu durum geçerlidir.

İşletim sistemi ortalama 2.7 GB ile 3.2 GB arasında yer kaplamaktadır. Kapladığı alan Android versiyonuna ve ön bellek için ayrılmış alana bağlı olarak değişmektedir.

16 GB Kullanılabilen alan: 12.8 GB
    8 GB Kullanılabilen alan: 5.3 GB
    4 GB Kullanılabilen alan: 1.3 GB

4 GB hafızaya sahip bir cihaz kullanıyor ve alan sıkıntısı yaşıyorsanız, Micro Sd Kart kullanmanız gerekecektir.

• teşekkürlerimi sunarım. araştırmadan, acele edip de buraya sorduğum bir soru oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.