Forumda Bi arkadaşın kardeşi almıştı yanlış hatırlamıyorsam Ipod diye bunlar fason Ipod muş zaten piranha markası hiç güvenilir değil forumda nerdeyse kaç kişi aldıysa hepsinin şikayeti vardı. Ben olsam almazdım güvendiğim markalara para verirdim. Sony, Apple gibi.. Bu kulaklık almada da geçerli bir aita diye bir marka var bir de Philips var parası aita'nın ucuz olsa bile en fazla 1-2 olmadı 3 ay sonra problem çıkarır aldığın yer de mızmızlanır vermez paranı. Daima güvendiğinizden şaşmayın
Umarım yardımcı olabilmişimdir Saygılar ,,
forumu biraz araştırırsan PIRANHA hakkında yapılan yorumları goreceksin. Ama arama yapmak zor geliyosa ben kısaca özetliyeyim ... PIRANHA ALMA
iyi güzelde bu markayı alıp memnun olanlarda var lütfen alıpğ kullananlar yazsın yazanlarada tşkler
ben bugun sipariş verdim.. aslına bakarsanız 6 ay kadar oldu mp3 player almaya karar vereli..ama bi turlu kafama yatan fiyatı ve özellikleri bakımından mp3 player bulamadım.. piranhayı uzun sure arastırdım.. alan arkadaslarımda memnun.. bazılarına göre sorunlu olan alet baskalarının eksikligini gideriyor.. fiyatının ve özelliklerinin cazip olması belkide bazı eksikliklerini görmezlikten gelmemize neden olabiliyor.. uzun lafın kısası.. ben begendim.. almak isteyenlere özelliginin ve fiyatının yanında, sony ve creative önerilerine karsı şiddetle tavsiye ediyorum.. bu orjinal cd alırım kopya cd almam diyerek 10 ytl ye cd almaya benzio.. belkide de sacma bir örnekti...
Arkadaşım ben senin dediğin aleti aldım çok memnunum aslında özlellikleri süper ama tanıtımlarındaki gibi gitmiyor şarjı tanıtımlarında 18 saat okumama rağmen benimki sadece 5 saat gidiyor neden olduğunu bende anlamadım Benimde senden bir ricam olacak piranha thump amv formatın klip oynatıyor amv converter varsa bana gönderirsen sevinirim. ayrıca özellik olarak tavsiye ederim ama şarj sorunu var sanırım...
herkesin fikri farklı bu piranhalar konusunda.. 1 hafta oluyo 1gb.matrix alalı.. menüler yavaş, klasörlerin içini göremiyos müzik seçerken playerde..bunlar kötü taraflarından bazıları.. ses kalitesi idare eder, pil süresi için de 12 saat oluyo ilk şarjdan beri toplam çalma süresi.. ama daha 0 olmadı pil seviyesi.. bende pil sorunu çıkmadı allahtan.. yani alet bozulmadığı sürece idare eder seviyede.. converter ile çevirilmiş dosyaları oynatma sorunsuz tabi ekranı küçük olduğu için bişiye yaramıyo bana kalırsa.. anca öle bakıyosunuz ekranına... ses kayıtta; gürültülü bi ortamdı kayıt hiç de tatmin etmedi.. ses yerine paso cızırtı çekmiş.. daha iyi bi ortamda denemedim.. bakalım.. o da (-) taraflarından biri.. ama flaşdisk olarak 1gb kullanıcam diyenler var forumda.. bu fiyata 1gb flaşdisk alınmaz bana göre..:).. en yaygın şikayet kısa zamanda bozulması aletin... 1 haftayı deviricem yarın..şimdilik bi sorun yok.. ama benim fikrim bunun fiyatının üzerine biraz daha ekleyip marka bi mp3 player alın...
arkdaslar piranha thumb kullanıyorum ve çok memnunum menülerin yavaş oldugu dogru ama aletin hiçbir problemi yok hatta inamayacaksınız suya bile düştü ama açıp içini kuruttugumda eskisinden daha iyi çalısıyor garantisi gitti ama aletin bozulacagı yok ses kaliteside bana göre gayet tatmin edici.ancak ses kayıt olayı arkdasın dedigi gibi çok kaliteli değil.radyodan kayıtta çok kaliteli değil.o konuda hemfikirim ama iyi bir kulaklıkla süper mp3 ler dinleyebilirsiniz bu aletle
bende thumb kullanıyorum alperen nin dedigi gibi çok az dayanıyor ama onuda fiyatı düşük oldugu içindir benim 5 ay falan oldu alalı çok da memnunum:)
bence de piranha alma; piyasadaki çakma sony'lerden hiç bir farkı yok.....
ben 1 senedir kullanıyorum sadece kulaklık ve usb bozuldu cihaz hala sapasağlam şarj rahat 5 saat gidiyo
cihazın firmware upgrade yapmak istiyorum, yazılım için uygun link bulamadım, bilen var mı acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme