Arkadaşlar linkteki mp3 player ı kullanan yada yorumu olan varmı? fiyat olarak çok makul 1 GB olması mp4 desteği 65000 renkli ekranı sizce nasıldır? http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&catId=4206&pId=697388&aType=product&aff=Mail251
piranha pek sağlam bir marka değil duyduğum kadarıyla. forumda arama yaparsan bununla iligli birçok şikayete ulaşabilirsin. markayla ilgili yorumları bir oku daha sonra yine sorularına cvp verelim. ayrıca renkli ekran da bu üründe pek işe yarayacak birşey değil gibi geldi bana.
arkadaşım bende var aslında özelllik ve ses kalitesi olarak ben çok beğendim benim tek sorunum şarj sorunu sadece 1 Gb olmasına rağmen 5 saat gidiyor
quote:Orjinalden alıntı: ALPEREN_42 arkadaşım bende var aslında özelllik ve ses kalitesi olarak ben çok beğendim benim tek sorunum şarj sorunu sadece 1 Gb olmasına rağmen 5 saat gidiyor Hemen, hemen aynı paraya, sony nin yuvarlak olan ucuz modelleri var onlardan alabilirsiniz, atrac sayesinde daha fazla şarkı ve 60 saat pil ömrü...