Şimdi Ara

Piranha Ultra 7.0' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
5
Favori
18.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shimshek

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Orijinalden alıntı: tweeneagle

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

20Tl felan fark var aralarında , ultra tab çok daha iyi.

20 lira fark varsa ultra tab almak daha mantıklı olacaktır. Tabletler hakkında bilginiz varsa açtığım konuya da yazar mısınız ? O konuda yazdıklarımı ultra tab karşılar mı ? Ben gelecek ay almayı düşünüyorum tableti.

http://forum.donanimhaber.com/m_72070872/tm.htm

Wolferto arkadaşımız yardımcı olabilir sana ben de yeniyim tablet konusunda.

Ama business mi ultra mı dersen , kesinlikle ultra.

wifi iyi evin dibinden 2 dişe indi no kopma ses bana iyi geldi ama senden çok karsındaki duyuyor:) haporlör arkada piranha destek ölü piksel olması 1000de 1 dedi 1000de 1 kişinin içine girdim:) kendimi kutluyorum:) korktum şey basıma geldi ekran titriyor baslarda sonra kendine geliyor performansdan wifiden memnunum ah işte o ölü piksel olmasadı ah

Dostum sen 40 defa söyledinya bu ölü pixel meselesini , o yüzden oldu :)

piranha dedi ölùpixel garantsi var diye ama dgsimi 20gunde yapicklarsa biraz zorlicklar beni cunku musterinin ayipli urunu iade etme hakki bile var kargo parasni flan bna bindirmesinlerde cok fena olurum varya okadar tedirgin olmasam belki denk gelmez

piranha da ölü pixel benim başıma gelmişti, piranhanın kesndisine sitesindeki formu indirip doldurup yolluyorsun ücretsiz kargo ile en geç 3-4 gün içerisinde sana yeniden yolluyorlar hiç bekletmediler + para ödetmediler bilgine.

Cok saol kardesim icim icimi yiordu kac gun beklerim die saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ellerinde o an bulunmadigi icin yapmis olabilirler ben yeni romu yukledim apex launcheri kurdum ne titreme pirpir ne de ses sorunu var dis mekanda az gelebilir 5800telim kadar cikariyor sesi sonra oyun yukledim tik aklima geldi dahili hafiza dolcak diyerekten tak gidim uygulAma ayarlarina butun gereksizleri kaldirdim oyunlarin yuklemelerinide sd karta tasi yaptinmiydi kaldimi sana 350 dahili bellek ben bna daha 16gb micro sd aldimmi baya bi oyun atarim suan most wa tedin zorlayan versiyonunu 1.46 mi ne oluo aanirsam o bile kasmadi shadowgun deadzone kasmiyorama cok oyuncu girdimi kasiyor oda oyunun sunucusundan dolayi oyun bbiraz sorunlu temp run zaten cok hafif bi oyun parmaginizla kalin batinizmi sanki 2 yerden basar gbi akim yaptriyor bnde yanlislikla parmami yatirdiydim biraz normalde oyle kullanmam dik tutup yazismak daha kolay batarya hic isinmadi taki mot wantedda bikac bolum atlayana kadar wifi iyi kopma yok antutuda naparaan yap 12bin in altina dusmuyor kutununarkasinda ips yaziyor kesinlikle degil aldanmayin ips kadar olmasada yinede iyi ekran dedim gbi pro tabin romu yklu geliyor yeni romu yukleyin yandex disk olusturun on dk da indirin zaten orda napcaniz anlatio bu arada 3gunde gelioaa gondericem gelmiosa direk para iadeai iatiycem gidicem 270 tl ye kutusunu actirip magazadan alicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 24 Şubat 2013; 1:46:12 >

• valla ben de daybuyday'den aldım bu sabah yeni rom'u yükledim ve sorunsuz görünüyor. 3.2lik arka kameranın kalitesi bir tek o var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital52

valla ben de daybuyday'den aldım bu sabah yeni rom'u yükledim ve sorunsuz görünüyor. 3.2lik arka kameranın kalitesi bir tek o var.

video vga cekiyor foto normal 3.2 kalitesi isikta tabi oda bnm 5800 dan iyi gibi

• benim soruma cevabı olan yok mu arkadaşlar?@
  • quote:

Orijinalden alıntı: catcherx

benim soruma cevabı olan yok mu arkadaşlar?@

şu nand flashı kullanmayı diyorsun sanırım.onu sahte sd card gibi görebilirsin.uygulama ya da oyunları yükledikten sonra ayarlar/uygulamalar kısmından uygulamaya girdiğin zaman sd carda taşı gibi bi seçenek çıkması lazım.öyle yaparak o 5gblık kısıma taşıyabiliyorsun.temel uygulamalar dışında çoğu uygulamayı bu şekilde taşınabilir.
  • quote:

haa şunu da belirteyim, en önce daybuyday'dan sipariş vermiştim ki vermez olaydım ürünün ekranı cizik ve ekranda dalgalanmalar vardı,iade ettim hatta değiştirilmesini istedim,tabiki bu arada günler geçiyor talebiniz alındı mesajından başka birsey yok 7. günde bana geri dönüldü,ben ürünün yenisini beklerken para iadeniz gerçekleşmiştir diye mesaj geldi,bir bakıma iyi oldu ,gerçi bütün sattıkları ürünlerde bu tür şeyler olmayabilir fakat bunları da göz önüne alın.

ayarlardan uygulama yön. Snra tikla tikla sd karta tasi yap kardesim 5 oyun var 300mb den fazla bosluk var bende ama yuklu gelen uygulamalardan isine yaramayanlari sil

• tamam arkadaşlar sağolun,sd karta taşı seçeneğini biliyorum fakat sanal olduğunu bilmiyordum.Teşekkürler,valla makine benim hoşuma gitti daha ne olsun..
  • quote:

tamam arkadaşlar sağolun,sd karta taşı seçeneğini biliyorum fakat sanal olduğunu bilmiyordum.Teşekkürler,valla makine benim hoşuma gitti daha ne olsun..

su ölü piksel olmasa çok memnunum cihazdan odaDAN 1 seviye düşük çektiği zamanlar oluyor ama evin ta öbür ucuna gidiyorum 2 seviye çeksede internete çok rahat giriorum
  • quote:

benim cihaz geldi. yalnız sesi çok az çıkıyor. piranhanın sitesindeki güncellemeyi yapınca düzeldiğini söylüyorlardı, benim cihaz zaten 4.1 yine de güncelleme gerekiyor mu.

Piranha'nın ultra tab sayfasında ki güncellemeyi yükle ses sorunu çözülür :)
  • quote:

quote:

benim cihaz geldi. yalnız sesi çok az çıkıyor. piranhanın sitesindeki güncellemeyi yapınca düzeldiğini söylüyorlardı, benim cihaz zaten 4.1 yine de güncelleme gerekiyor mu.

Piranha'nın ultra tab sayfasında ki güncellemeyi yükle ses sorunu çözülür :)

şu ölü piksel olmayaydı iidi ekran ips diil ama zaten ekranın okadar iyi olmayacagını biliyordum zaten renk bakımındanda ses valla çok iyi geldi bana güncellemeden bile iidi
  • şarj göstergesinde sorun var benim. %56daydı kapatıp açtım 39'a düştü. sizde de var mı bu problem.
  • Bazen guncellemiyor ama cok sorun olacagni sanmiyorum bu arada camera mx yukledim 5800telefonum la video bakimindan da daha iyi cekiyor oda3.2 buda3.2

• quote:

Bazen guncellemiyor ama cok sorun olacagni sanmiyorum bu arada camera mx yukledim 5800telefonum la video bakimindan da daha iyi cekiyor oda3.2 buda3.2

google play'den mi yükledin ? linki atar mısın?
  • quote:

quote:

tamam arkadaşlar sağolun,sd karta taşı seçeneğini biliyorum fakat sanal olduğunu bilmiyordum.Teşekkürler,valla makine benim hoşuma gitti daha ne olsun..

su ölü piksel olmasa çok memnunum cihazdan odaDAN 1 seviye düşük çektiği zamanlar oluyor ama evin ta öbür ucuna gidiyorum 2 seviye çeksede internete çok rahat giriorum

valla arkadaş benim makinede maşallah diyeyim ölü piksel olayı yok ve çekim gücü de oldukça iyi,şu an için sorun teşkil eden birsey yok.
  • quote:

quote:

Bazen guncellemiyor ama cok sorun olacagni sanmiyorum bu arada camera mx yukledim 5800telefonum la video bakimindan da daha iyi cekiyor oda3.2 buda3.2

google play'den mi yükledin ? linki atar mısın?

evet google playden yukledim bide yaninda bi program daha yukluyor actin gbi foto cekiyor örn yolda gdyosun önùne cekmen gerekn bsi ckti eline aldn klidi actn gbi tikladn mi program acldi gbi cekiyor hosuma gtdi link bulup verem suan tablet degisimde benim

• quote:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.camera_mx&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYWdpeC5jYW1lcmFfbXgiXQ..

Ok yükledim ilk fırsatta açıp deneyeceğim. biraz yoğunum bu aralar , aslında indirdiğim ve kullanmaya devam ettiğim programların listesini hazırlayıp yayınlayacağım burada.

• quote:

quote:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.camera_mx&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYWdpeC5jYW1lcmFfbXgiXQ..

Ok yükledim ilk fırsatta açıp deneyeceğim. biraz yoğunum bu aralar , aslında indirdiğim ve kullanmaya devam ettiğim programların listesini hazırlayıp yayınlayacağım burada.

ayarlardan modu 16.9 yap bide kardes değiştirebiliosun bide video 480 600 ü çentini kaldır

• quote:

quote:

quote:

ayarlardan modu 16.9 yap bide kardes değiştirebiliosun bide video 480 600 ü çentini kaldır

480*600 çentiği nerede? :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.