Şimdi Ara

Piranha Ultra 7.0' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
5
Favori
18.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem panik yapmayın bizim ülkeye açılmadı
  • Ben oynadim bile,arabalar guzel ama cevre yavan biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

Ben oynadim bile,arabalar guzel ama cevre yavan biraz.

gece 12 ilk yarim saat kmse oynayamamis yabanci sitelere bktimda takilmalar kasmalar oluyormu bu arada kac gb sd kart kullanyosun

• quote:

Arkadaşım senin bütün yorumlarını okudum bütün videolarını izledim. Şu oyunları nasıl yüklüyorsun resimli anlatır mısın ya da link koyar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksbrky

quote:

Arkadaşım senin bütün yorumlarını okudum bütün videolarını izledim. Şu oyunları nasıl yüklüyorsun resimli anlatır mısın ya da link koyar mısın?

apk mania android zone bu sitelerde oyunlar mevcüt pc ne indir tabletine at sd dosyalar içinde sitelerde ingizice yazıyor yoksa kendi,n olustur flan önce apk yi kur sonra pc ne tekrar baglayıp o dosya varsa o dosyanın içine yoksa olustrup onun içine atıcaksın ben iyi anlatamıcam detaylar her oyuna göre değişiyor blackzeros daha detayli yardımcı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

quote:

apk mania android zone bu sitelerde oyunlar mevcüt pc ne indir tabletine at sd dosyalar içinde sitelerde ingizice yazıyor yoksa kendi,n olustur flan önce apk yi kur sonra pc ne tekrar baglayıp o dosya varsa o dosyanın içine yoksa olustrup onun içine atıcaksın ben iyi anlatamıcam detaylar her oyuna göre değişiyor blackzeros daha detayli yardımcı olabilir

pc yoksa etrafında indir indirilenlerden kes apk yı kur sonra sd data yı indir android sd data yada obb klasörü orasya yapıştır data dosyasında oyunların obb dosyası varsa obb klaörüne at gameloft un bazı oyunlarındada gameloft klosörü olutrman gerekiyor ayrıntılı gelmediyse android tabletlerin hepsi aynı şekilde yukluyor baska forumlarada bakabilirsin ayrıntılı bulursun

• quote:

arkadaslar ucuz citye ölü piksel çıktığı için ürünü değişime gönderdim dün değil ondan önceki akşam gönderdim dün sabah ellerine ulaşmıs bugun değişim yapılmıs bugun göndermişler çok hızlı yaptılar teşekkürler ucuzcity,bu gönderdiklerini paketi açıp ölü piksel varmı yokmu diye kontrol edip göndermelerini istedim sorun olmas dimi açık kutuyu tekrar sarıyorlar kargoya verirken bi sorun olusa kago sorunlu oluyor sizce bi sorun teskil edermi kendi tercihimdi açılım bakılması

Kargodan teslim alırken kutunun içini açıp kontrol et. Hatta şarjı da vardır , cihazı da aç. Tekrar sorun olur ise tutanak tutup teslim almadan iade et. (bu arada kargonun getirdiği evrakı teslim almadan imzalama)

• quote:

Orijinalden alıntı: tweeneagle

quote:

arkadaslar ucuz citye ölü piksel çıktığı için ürünü değişime gönderdim dün değil ondan önceki akşam gönderdim dün sabah ellerine ulaşmıs bugun değişim yapılmıs bugun göndermişler çok hızlı yaptılar teşekkürler ucuzcity,bu gönderdiklerini paketi açıp ölü piksel varmı yokmu diye kontrol edip göndermelerini istedim sorun olmas dimi açık kutuyu tekrar sarıyorlar kargoya verirken bi sorun olusa kago sorunlu oluyor sizce bi sorun teskil edermi kendi tercihimdi açılım bakılması

Kargodan teslim alırken kutunun içini açıp kontrol et. Hatta şarjı da vardır , cihazı da aç. Tekrar sorun olur ise tutanak tutup teslim almadan iade et. (bu arada kargonun getirdiği evrakı teslim almadan imzalama)

adamlar öle bi sarıyorki bıcaksız açılmıyor kutu

• quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

Bu cihaza kac tane1080 p film izlenir arka arkaya

1 tane izlenir belki 2 tane ama buyukugune kalitesine filmin uzunluguna bagli,1,5 saatlik filmde 3.5 saatlik filmde var.1080 p izlemekde cok gerekli degil acikcasi ekran cozunurlugu o kadar yok 720 p daha mantikli,1080p taken 2 var 3,36 gb onu deneyeyim istersen.
  • quote:

quote:

yeni cekecegim vidonun altinda yorum olarak yazicam,ama sabit bir yontemi yok,kaynak acisindan apkmania ve mobilephonetalk bu iki site iyi.
    real racing 3 te aa sorunu vardi,donma sorunlari vardi ama oyun icinde donma yok,menulerde arayuzde takilmalar oluyor sacma sapan bir sekilde,2 yaris videosu cekip sildim simdi google playden tekrar indriyiorum ,acmislar zaten ulke kisitlamasi kalmamis.indirip deneyebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

adamlar öle bi sarıyorki bıcaksız açılmıyor kutu

eşşeği sağlam kazığa bağlıyorlar :) çünkü eğer ambalajı yeterli değil ise kargo firması da ona hasarlı ürün için para ödemiyor.

• quote:

quote:

quote:

yeni cekecegim vidonun altinda yorum olarak yazicam,ama sabit bir yontemi yok,kaynak acisindan apkmania ve mobilephonetalk bu iki site iyi.
    real racing 3 te aa sorunu vardi,donma sorunlari vardi ama oyun icinde donma yok,menulerde arayuzde takilmalar oluyor sacma sapan bir sekilde,2 yaris videosu cekip sildim simdi google playden tekrar indriyiorum ,acmislar zaten ulke kisitlamasi kalmamis.indirip deneyebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.r3_row&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lYS5nYW1lcy5yM19yb3ciXQ..

Real Racing 3

• yeniden yukledim ama malesef bir degisiklik olmadi grafiklerde ,kisilmis versiyonu gibi sanki grafikler,yukleyince yorumlarinizi yapin sizde,artik apk pesinde kosturcaz yine galiba.
  • quote:

yeniden yukledim ama malesef bir degisiklik olmadi grafiklerde ,kisilmis versiyonu gibi sanki grafikler,yukleyince yorumlarinizi yapin sizde,artik apk pesinde kosturcaz yine galiba.

apk mania da 2 versiyon var tektek denemek lazım
  • quote:

quote:

yeniden yukledim ama malesef bir degisiklik olmadi grafiklerde ,kisilmis versiyonu gibi sanki grafikler,yukleyince yorumlarinizi yapin sizde,artik apk pesinde kosturcaz yine galiba.

asphalt 7 mi deniyorsunuz , boşuna denemeyin açılmıyor :) ben satınaldım yine açılmadı.
  • quote:

quote:

quote:

asphalt 7 mi deniyorsunuz , boşuna denemeyin açılmıyor :) ben satınaldım yine açılmadı.

yok real racing 3 açılıyorda görüntü biraz dandik diyor aslında adamlar bilerek androidlere dandik yapıyorlar kaldırmayan var kaldıran var diye

• asphalt 7 degil real racing,asphalt 7 satin alip yukleyen arkadaslar daha once oyunun apksini baska yerden indirip denedilerse kaldiriken once verileri temizlmedilerse veya kaldirmadan direkt ustune kurmayi denedilerse oyun bu yuzdende calismamis olabilir,ogleden sonra asphalt 7 yide deniycem.
  • quote:

asphalt 7 degil real racing,asphalt 7 satin alip yukleyen arkadaslar daha once oyunun apksini baska yerden indirip denedilerse kaldiriken once verileri temizlmedilerse veya kaldirmadan direkt ustune kurmayi denedilerse oyun bu yuzdende calismamis olabilir,ogleden sonra asphalt 7 yide deniycem.

ok bir dene bakalım , açabilirsen yöntemi bize de anlat ben yüklemek istiyorum.

tşkler
  • quote:

asphalt 7 degil real racing,asphalt 7 satin alip yukleyen arkadaslar daha once oyunun apksini baska yerden indirip denedilerse kaldiriken once verileri temizlmedilerse veya kaldirmadan direkt ustune kurmayi denedilerse oyun bu yuzdende calismamis olabilir,ogleden sonra asphalt 7 yide deniycem.

Cevapların için teşekkürler. Bir sorum daha olacak. Oyunları yüklemek için sd kart gerekli mi? Bi de Nba 2k13 deneyebilir misin?

• real racing 3 ekran goruntuleri.goruldugu uzere uzaktan yakindan aa gormemis,iphone 5 ile kiyasladigimizda hem aa sorunu var hem cozunurluk daha dusuk hemde ekran buyuklugu iphonedan 3 kat buyuk oldugu icin grafiklsel eksiklikle cok goze batiyor,ozellikle yuksek cozunurluklu olmayan tabletler icin malesef grafikler kotu.

Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'
     Piranha Ultra 7.0'

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.