Şimdi Ara

Piranha Ultra 7.0' (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
533
Cevap
5
Favori
18.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tweeneagle

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

quote:

quote:

Real Racing ek dosyasını yüklerken hata veriyor sürekli , yer yok yer yok... içini açıp biraz yer açasım geliyor :)

Sd kart takviye
    Order and chaosu acmadi sorun donanimsal degil yazilimsal

32 gb SD kart taktım dostum :) daha ne yapayım?

sd karta tasıdınmı bütün yüklemeleri

Taşınabilecek tüm uygulamaları taşıdım... Sadece SD kart'a taşınamayanlar kaldı. kullanmadığım programları/oyunları da hafızada tutmuyorum siliyorum.

Şuan sd kartta olmayan uygulamalar bunlar. belki 1-2 tanesini silebilirim ama yine de Real Racing'in data dosyasının istediği kadar alan açılmıyor. Nasıl çözeceğiz bu sorunu?

....birazdan ekran görüntüsünü paylaşacağım.

Piranha Ultra 7.0'

toplasan orda 200mb lik program var neden hepsi dolmus ki

• google arama cok yer tutmus onbelligni ve verilerini temizle onun weather liveda baya buyuk onunda verileri yuksek tutuyor olabilir onuda temizle,kullanmadiklarini silmiyeceksende on bellegini ve verilerini temizyebilirsin.50 mbnin yetmesi lazim aslinda cunku sen oyunu kurduktan sonra downloadi sd kart olrak gozuken dahili hafizaya yapiyor sen nand flashinde kac gb kaldigina bir bak 1,3 gbnin altindaysa oyun o yuzden kurlamamis olabilir.

edit:oyun dahili hafizada 15,5 mb yer kapliyor sdye atinca 2 kusur mb yer kapliyor,senin sorunun bunula alakali degil dedigim gibi nand flashinda yer kalmamis gozukuyor muhtemelen, oyun toplamda 1,19 gb yer kapliyor bu kadar hafiza ayirirsan sorunun kalmaz.

wolferto anladim aslinda acmasi lazim ama bilemiyorum yinede bos vakit bulubilirsem onuda denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 1 Mart 2013; 18:22:02 >
  • Real Racing 3 nasıl nereden kurabilirim arkadaşlar acil lazım aramaya vaktim yok şimdiden teşekkür ederim
  • En cok sinirlendiğim nokta g sensorun titremesi arabam oynak kari gbi gidiyor sizde varmi bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En cok sinirlendiğim nokta g sensorun titremesi arabam oynak kari gbi gidiyor sizde varmi bilmem

Bu arada order and chaosu naptiysam acamadim sansima tukureyim heroesi acti diye onuda acar dedim tüh

• S.a. arkadaşlar uzun süredir yorumlarınızı ve incelemelerinizi takip ediyorum.. Aklıma takılan bir kaç soru var;
    Piranha nın kendi sitesinde ultra tab 7 için bluetooth öz var görünüyor..
    Kameralar 3,2 iyi bi rakam fakat kalitesiz anlaşılan.. söylediklerinize göre
     Piranha Ultra 7.0'
    rsm
    business ve ultraların arasında farkları kendi sitesinde böyle vermiş
    ben ultra 7 düşünüyordum sebep olarak da kameranın yüksek olması, ekran çöznürlüğünün yüksek olması, ekranın hd olması, bluetooth artı geldi.. ultra 2 ye göre..
    Fakat kamera zaten iyi değilse bluetooth yoksa geriye hd ekran ve çözünürlük farkı kalıyo..ultra 2 nin artıları ise 3200 mAh pil ve normal girişlerin bulunması..
    Gelelim sorulara:
    Hd ekran farkı ve çözünürlük farkı aşırı olarak hissedilir mi? (Çok oyun oynanmayacak bir tablet için)
    Kamera gerçekten telefon 3,2 si kadar yok mu?
    ve bluetooth harbiden mi yok? bu nasıl iştir?
    Son olarak da resimde de görüldüğü gibi mini değilde micro usb var diyor ve mini usb yok yazmışlar ultra 7 için?
    iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: master_of_death

S.a. arkadaşlar uzun süredir yorumlarınızı ve incelemelerinizi takip ediyorum.. Aklıma takılan bir kaç soru var;
     Piranha Ultra 7.0'
    rsm
    ben ultra 7 düşünüyordum sebep olarak da kameranın yüksek olması, ekran çöznürlüğünün yüksek olması, ekranın hd olması, bluetooth artı geldi.. ultra 2 ye göre..
    Fakat kamera zaten iyi değilse bluetooth yoksa geriye hd ekran ve çözünürlük farkı kalıyo..ultra 2 nin artıları ise 3200 mAh pil ve normal girişlerin bulunması..
    Gelelim sorulara:
    Hd ekran farkı ve çözünürlük farkı aşırı olarak hissedilir mi? (Çok oyun oynanmayacak bir tablet için)
    Son olarak da resimde de görüldüğü gibi mini değilde micro usb var diyor ve mini usb yok yazmışlar ultra 7 için?
    iyi forumlar..

nokia 5800 nese o diyebilirim kamerası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 2 Mart 2013; 17:21:30 >

• tableti bugun aldım. ürünün sitesindeki güncellemeyi nasıl yaparım? detaylı bir acıklama var mı bunun için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhnzkn -- 2 Mart 2013; 17:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhnzkn

tableti bugun aldım. ürünün sitesindeki güncellemeyi nasıl yaparım? detaylı bir acıklama var mı bunun için?

Nerden aldın kaça aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: digital52

cihazı rootlu olan bir arkadaş şu oyunu deneyebilir mi. eğer çalışırsa root atacağım tablete.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftSDHM&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmdhbWVsb2Z0LmFuZHJvaWQuQU5NUC5HbG9mdFNESE0iXQ..

Rootladim google playde uyumlu gözüküyor denemedim hafiza karti almadim daha

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

google arama cok yer tutmus onbelligni ve verilerini temizle onun weather liveda baya buyuk onunda verileri yuksek tutuyor olabilir onuda temizle,kullanmadiklarini silmiyeceksende on bellegini ve verilerini temizyebilirsin.50 mbnin yetmesi lazim aslinda cunku sen oyunu kurduktan sonra downloadi sd kart olrak gozuken dahili hafizaya yapiyor sen nand flashinde kac gb kaldigina bir bak 1,3 gbnin altindaysa oyun o yuzden kurlamamis olabilir.

edit:oyun dahili hafizada 15,5 mb yer kapliyor sdye atinca 2 kusur mb yer kapliyor,senin sorunun bunula alakali degil dedigim gibi nand flashinda yer kalmamis gozukuyor muhtemelen, oyun toplamda 1,19 gb yer kapliyor bu kadar hafiza ayirirsan sorunun kalmaz.

wolferto anladim aslinda acmasi lazim ama bilemiyorum yinede bos vakit bulubilirsem onuda denerim.

dostum birkaçtanesi sildim , gerekli temizliği de yaptım. Burada sıkıntı yok 100mb kadar boş yer var şuan. senin de belirttiğin gibi nand flash'ta yer yok %100 dolu diyor. burayı nasıl boşaltacağım? 32 gb sd kartımda var. neden sd kartta ki alanı kullanamıyorum?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

google arama cok yer tutmus onbelligni ve verilerini temizle onun weather liveda baya buyuk onunda verileri yuksek tutuyor olabilir onuda temizle,kullanmadiklarini silmiyeceksende on bellegini ve verilerini temizyebilirsin.50 mbnin yetmesi lazim aslinda cunku sen oyunu kurduktan sonra downloadi sd kart olrak gozuken dahili hafizaya yapiyor sen nand flashinde kac gb kaldigina bir bak 1,3 gbnin altindaysa oyun o yuzden kurlamamis olabilir.

dostum birkaçtanesi sildim , gerekli temizliği de yaptım. Burada sıkıntı yok 100mb kadar boş yer var şuan. senin de belirttiğin gibi nand flash'ta yer yok %100 dolu diyor. burayı nasıl boşaltacağım? 32 gb sd kartımda var. neden sd kartta ki alanı kullanamıyorum?

o direk gozukmuyor yani oradan oyun calistiramiyorsun ,ikincil sd kart gibi gozukuyor ve oraya tasima yapmiyor,eger rootladyisan bazi yontemler ve programlar var orayada programlari tasiyobiliyorsun hatta kurabiliyorsun,androidin bir kisitlamasi aslinda.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slf.ListglApp&hl=tr
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&feature=related_apps

su ikisi gibi mesala ama biraz daha uzun surecek root gerektirmeden soyle diyeyim sende hangi oyunlar var sd karta tasidigin onlarin dosyalarini bir file explorer yardimiyla gecici olarak sd kartina at, tabi attiklarini oynayamazsin ama oynayacagin zaman geri kopyalaman lazim o oyunun dosyasini(tabi bu sefer digerini sd karta kopyalayip yer acman lazim olacak).
    eger silmediysen explorer programi var onu kullanabilirsin ya da baska file manager programinin yardimiyla ;
    oyun dosyalari
    android>data ,android>obb klasorunun icerisindedir genelde veya root dizininde gameloft klasorunde yada oyunu ureticisinin adinin yazili oldugu klasorlerde olur onlari kes yapistir yaparak sd kardina kopyala.yer acilacaktir nand flashinda o zaman yukleme yapabilirsin.
    eger dahili bellegine video ,film vs yuklemediysen yuksek mb li oyun dosyalari dolduruyodur nand flashini, tabletindeki oyunlari soylersen daha yardimci olabilirim belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: master_of_death

S.a. arkadaşlar uzun süredir yorumlarınızı ve incelemelerinizi takip ediyorum.. Aklıma takılan bir kaç soru var;
     Piranha Ultra 7.0'
    rsm
    Gelelim sorulara:
    iyi forumlar..

-blutut yok heralde yani widgetta bastirinca birsey cikmiyor yalniz o tablolarda yanlislik olabilr cunku ultra tab 2 de blutut vardi diye hatirliyorum.
    -cozunurluk 1,5 kati yaklasik pekde az degil yani,farki olabilir,okurken filan birseyler bunda bile pikseller farkediliyor onda daha belirgin olacaktir.
    -ultra 7 de sadece mikro usb var.
    -200 mAh pil daha yuksek kapasiteli diyor ama calisma sureisne ultraya 8 saat ultra 2'ye 7 saat yazmis yani bir sekilde daha yuksek guc harciyor olabilir veya batryasi cok kaliteli olmayabilir,hep daha kaliteli olsa bile 200 mah cok kucuk bir deger onun icin onemsenecek kadar bir fark olacagini sanmam.
    -kameralrininda megapiksel farkina ragmen cok farkli oldugunu sanmiyorum.
    ultra 2'nin
    -tek avantaji otg kablo(kucuk bir kablo ) tasimak zorudna kalmazsin yaninda birde yanlis hatirlamiyosam blutut olabilir.

• ben chazi rootladim sd kartm olmadi icin deneyemedim altdaki menù bari kaldrdim flan apex kullandm ama arada takilma yapti guzelmi launcher önerniz varmi

• quote:

ben chazi rootladim sd kartm olmadi icin deneyemedim altdaki menù bari kaldrdim flan apex kullandm ama arada takilma yapti guzelmi launcher önerniz varmi

Nova'yı denedin mi?
  • ben de rootladım az önce çok kolay oldu. bakalım açacak mı dediğim oyunu.
  • rootlayan rootlayana :) arkadaşlar SuperSU falan yükleyip uygulamalar root izni istediğinde elle onay verin, yoksa onaysız her uygulama root yetkisi alabilir.
    bir de hızlandırmak için SystemCleanup uygulamasını öneriyorum.otomatik çalışan uygulamaları dondurabilirsiniz ya da çok gereksizleri silebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surrealist86

rootlayan rootlayana :) arkadaşlar SuperSU falan yükleyip uygulamalar root izni istediğinde elle onay verin, yoksa onaysız her uygulama root yetkisi alabilir.
    bir de hızlandırmak için SystemCleanup uygulamasını öneriyorum.otomatik çalışan uygulamaları dondurabilirsiniz ya da çok gereksizleri silebilirsiniz.

Bu hafıza probleminden sonra sanırım ben de rootlayacam cihazı... 30gb boş alan varken 1,3GB'lık data dosyası için yer yok bana çok saçma geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.