Şimdi Ara

Piranha Web Cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
0
Favori
88.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben web cam olayından pek anlamıyorum ama anladığım kadarıyla bu web cam hem ucuz hemde güzel gözüküyor bu web cam den kullananan varmı varsa memnunmu ben bundan almayı düşünüyorum kullanmasanızda özellikleri sizce iyimi aşağıdaki linkten webcam inceleyebilirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
    http://www.hepsiburada.com//productDetails.aspx?CategoryId=88613&productId=bd46122

• apache web cam tavsiye ederim...32 ytl...
    apache 500k dierleri aynı fiyattakiler 350k...
  • Eğer bir oyun yoksa çözünürlük konusunda - ki nasıl bir oyun yapılır bilmiyorum - fiyatı oldukça iyi görünüyor. Işığın ayarlanması falan da güzel aslında, ben de webcam almayı düşünüyodum, biraz araştırayım, daha iyisini bulamazsam ben bundan alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyetico

apache web cam tavsiye ederim...32 ytl...
    apache 500k dierleri aynı fiyattakiler 350k...

adamın dediği kamera1300 K(1,3 MP).sen gitmiş 500 kK kamera tavsiye ediyorsun.bence fiyatıyla özellikleri ile süper.1 hafta önce görseydim şimdi almıştım ama geç kaldım APACHE 500 K aldım...
  • bak bir de bu var.aynısı ama şekli değişik galiba.bunun tasarımı daha güzel...
    http://www.hepsiburada.com//productDetails.aspx?CategoryId=88613&productId=bd46374
  • bende webcam araştırıyordum. Yazıcıoğlunda ve çevresinde sormadığım yer kalmadı. Apache webcam aradım. Hiçbir yerde yoktu. Apache almak istiyordum çünkü kalitesini biliyordum. Bulamadım. Bana da acil lazımdı. Bende piranha aldım. Webcam iyi çıktı Allahtan. Apache ile abartılacak bir fark yok. Belkide apache daha iyidir. Çünkü elimde apache kamerası yok ki karşılaştırayım. Ama Piranha yı da öneririm iyi bir webcam imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 29 Kasım 2005, 23:56:49 >
  • pegasus die bi webcam var piranha gibi 1,3mp diyo. gerçekliği ne kadar? ayrıca apache webcam arayanlar metro dan alabilirler 32 ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google home mini hakkında
    5 yıl önce açıldı
    WEB CAM' IN BÖYLESİ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim benimde aklımda acaba bir oyunmu var bu işin içinde diye geçmişti ama anladığım kadarıyla web cam sağlam bir arkadaşda ben kullanıyorum görüntü kalitesi iyi demiş artık banada bu web cam i almak düşüyor tabi kredi kartı olmadığı için internetten değilde piyasadan bulmaya çalışacam
  • ne kadar kötü internet harici satan yer bulamıyorum şimdide internetten almak içinde kredi kartı lazım o da bende yok :(
  • Biliyorsun kredi kartı alma artık bakkaldan peynir almaktan daha kolay. hehehehheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrTeach -- 5 Aralık 2005, 18:37:27 >
  • bugün mecidiyeköyde 40 a yakın yer gezdim hiçbirinde piranha web cam yoktu bende en sonunda bir arkadaşın kredi kartından sipariş verdim pazartesi günü elimize geçecekmiş kamera umarım hayırlısı olur
  • clubberfree arkadasım beni msn eklermisin ben de bu cam dan almak istiyorum ama görüntüsünden emin değilim. kazimguney15@hotmail.com
  • p4 3.0 bir bilgisayarım var. Asus 5 serisi intel 915 chipset ana kartım var. Yeni bir piranha KS 1211 model bir web-cam ve Avermedia GO 007 TV kartı aldım. Web-cam'i kurunca TV kartı çalışmıyor. Web-cam'i kaldırınca TV kartı çalışıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Ne olur YARDIM......

• yav bu diriverin ne olur driveini nerden bulacam bi soleyin yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenten69

p4 3.0 bir bilgisayarım var. Asus 5 serisi intel 915 chipset ana kartım var. Yeni bir piranha KS 1211 model bir web-cam ve Avermedia GO 007 TV kartı aldım. Web-cam'i kurunca TV kartı çalışmıyor. Web-cam'i kaldırınca TV kartı çalışıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Ne olur YARDIM......

tv kartını yanlışlıkla kamera capture olarak ayarlamış olabilirsin , benim de başıma geldi hatta foruma topic açtım , en sonunda tv kartının driverini kaldırdığımda farkettim ve sonuç webcameram çalışıyor

• Beyler banada CODEGEN web cam ın driver ı lazım bi yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaDRoXSaGe

Beyler banada CODEGEN web cam ın driver ı lazım bi yardım

üretici firmanın websitesinde vardır veya markası modeli veya çipseti ile internette aratırsan bulabilirsin

veyawww.driverguide.com kullanıcı adı temp şifre 512

• yazıcı oğlunda var dediğiniz o piranha web camdan bugün gördüm ilk giriş katta
  • quote:

Orjinalden alıntı: LonelyTurk

quote:

Orjinalden alıntı: MaDRoXSaGe

Beyler banada CODEGEN web cam ın driver ı lazım bi yardım

üretici firmanın websitesinde vardır veya markası modeli veya çipseti ile internette aratırsan bulabilirsin

veyawww.driverguide.com kullanıcı adı temp şifre 512

saol hojam o verdiğin link e üyeliğim yoktu üyeliğini benimle paylaştığın için saol hemen gidip bulim ..

• beyler yokmu bu webcami kullanan eğer alan arkadaşlar yorumlarını eksik etmezlerse çok güzel olur...acil ihtiyacım var çünkü...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.