Şimdi Ara

WEB CAM' IN BÖYLESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
37.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, yaklaşık bir haftadır sınırlı bütçemle bir web cam almaya çalışıyorum, bu forumda bu konu üzerine açılmış tüm yorumları okudum, çevresel deneyimleri de dikkate aldım ve internette de araştırdım, derken şöyle bir ürün gördüm, bunun için ne dersiniz hiç kullananınız oldumu, bu konuda sizlerden teknik olarak destek istiyorum lütfennnnn, sonra şişirme balon gibi patlayıp, mor rengin bana yakışıp yakışmadığını araştırmak zorunda kalmayayım. Aşağıda adı geçen ürünle ilgili teknik verileri veriyorum.
    PIRANHA PC 189 1.3 MEGAPİKSEL AYARLANABİLEN IŞIKLI + MİKROFONLU + 10X DİJİTAL ZOOMLU WEBCAM
    1.3 Megapiksel ayarlanabilen ışık şiddet seviyeli ve mikrofonlu webcam
    1280 x 960 Piksel maksimum çözünürlük
    Dahili mikrofon
    Notebook ile kullanabilme (Mandallı sistem)
    10X Dijital Zoom Özelliği (Türkiye’de ilk kez Piranha™ Webcamlerde)
    Dijital zoom özelliği ile web kameranızın odaklandığı görüntüyü 10 kata kadar yakına getirebilirsiniz.
    Yukarı aşağı – sağa sola 360 derece hareketli üst metalik gövde
    Beyaz renkli Led aydınlatma ışıkları (Toplam güç: 8 Lux)
    Işık seviyesini kablo üzerindeki kontrolden “manuel” olarak ayarlayabilme
    Işık seviyesini kontrol özelliği sayesinde, “sensörlü aydınlatmalarda” meydana gelen “ortamdaki şık değişimine bağlı kontrolsüz yanıp-sönme” veya “istemediğiniz zaman ışığı kapatamama” gibi aydınlatma sorunları olmayacaktır.
    MagicHands™ Resim efekti özelliği
    Piranha™ web kameranızdan tam 14 farklı resim efekti ile görüntü alabilir (MagicHands™) ve karşı tarafa da efektli olarak gönderebilirsiniz.
    Resim efektleri : Siyah beyaz, Sepia (Eski zaman), Block (Küçük kareler), Shift, Glass Tile (Cam kiremit), Relief, Cama vuran yağmur damlaları (hareketli), Canvas (Dokuma), Particle, Mosaic, Negative, TV (Televizyon izleme), Dithering, Paint
    FunnyFrame™ Çerçeve içinden görüntü özelliği
    Piranha™ web kameranızı kullanırken, karşı tarafa görüntünüzü özel tanımlı çerçeve efekleri ile gönderebilirsiniz. (FunnyFrame™) Çerçeve efektlerinden bazıları: Gece görüşlü dürbünden bakış, Süikast silahından bakış, Çiçekler arasından, Kalpler arasından. (Not: Ayrıca kendi çerçevelerinizi de oluşturup, kullanabilirsiniz. Mesela Televizyonun içinden konuşuyormuş gibi)
    Görüntü aynalama (Mirror) özelliği: Görüntüyü sağa/sola veya yukarıya/aşağıya döndürebilir, bu sayede kameranızı her pozisyonda kullanabilirsiniz. (Başa aşağı bile)
    MSN Messenger® ve Yahoo Messenger® gibi başlıca yazılımlarla uyumludur.
    6 Katman yüksek kaliteli CMOS optik glass lens
    Video kayıt ve konferans
    30 fps (CIF), 15 fps (VGA) görüntü akış hızları
    Otomatik beyazlık kontrolü / Arka plan ışığı dengeleme
    Resim keskinlik kontrolü
    Parlaklıklık ve kontrast kontrolü
    USB arayüz
    Daha kolay kullanım için kablo uzunluğu yaklaşık 2 metredir.
    2 yıl garanti
    Birlikte gelen ek yazılım özellikleri
    Güvenlik&Gözetim amaçlı, programlanabilir ve harekete duyarlı olarak resim veya video çekimi (Motion Dedector - Alarm)
    Alarm anında çekilen resmi veya videoyu e-mail ile gönderme
    Alarm anında siren çalma
    LAN kullanım desteği
    Video mail gönderebilme
    Video konferans
    Video çekimi
    Greeting card maker
    Özel resim efektleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freegen -- 29 Kasım 2005, 22:01:39 >

• Fiyatını da söylede ona göre birşey diyelim
  • doğru yawww pardon, kdv ve kargo dahil 37 YTL.
  • Fiyatı çok uygun.Bence kaçırma
  • hocam bi dünya özellik yazmısın sen ya sadece 37 se ii al bencede.
    ısıklarının ıstenmedıgınde yanmaması cok ıı bısey benımkı acıp ısık ledını acıp kapamalı yapmayı dusunuyorum. olur olmaz yerde yanıyo
    not:aynı fıyata kargo dan deılde bi tanıdık bılg.alsan begenmedın gotur deıstır. boyle kucuk seylerı bu sekılde almak ıı oluyo. 4 model alıp test edıyom sonra ver gerı.
  • 37 iyi. arakadaşa 30 ytl ye aldık üzerinde 4 tane led var ışıgın az olduğu yerlerde otomatik yanıyor. markasını bilemiyecegim. oda ışıgında güzel sonuç veriyor.
  • ONBAŞIM SAOL DA BEN İZMİR' DEYİM VE BU ÜRÜNÜ BİTEK İNT. TE Kİ ALIŞ VERİŞ SİTELERİNDE BULABİLİYOM, YANİ İZMİR KAZAN BEN KEPÇE AMA BU ÜRÜN YOK, ANCAK BUNUN BENZERİNİ BULABİLDİM, ONUNDA SADECE 1.3 MP VE IŞIĞININ AYARLANABİLDİĞİNİ ÖĞRENEBİLDİM, PEGASUS MARKA, FİYATIDA 39-YTL KDV DAHİLDİ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eeee arkadaşlar kimsenin bi fikri yokmu yahuu.
  • apache 32 ytl çok memnunum...
  • o paraya apache alınır

piranha miranha bu ne kardeşim yakında shark mhark çıkar
  • BEN DE SİPARİŞ ETTİM PIRANHA' YI HEPSIBURADA' DAN. GELECEK BAKALIM BUGÜN YARIN. SANA ÇARŞAMBA FALAN ANLATIRIM. AMA 1.3 MEGAPIKSEL' İ TEST EDEN BİRŞEY OLSA İYİ OLURDU.
  • Bence fiyatı çok uygun.Kaçırma(1.3mp olduğundan..)
  • özelliklerine göre fiyatı iyi imiş..
    ama marka da hiç duyulmamış bir marka...
    dikkatli olmak lzaım.. hani dükkandan görerek
    deneyerek alsan tamam diyeceğim ama internetten
    biraz sakat aslında...
  • ne kadar cok özelligi varmıs öle ya

bu kadar özellige 37 az
  • arkadaşlar ben aldım bu kamerayı. gerçekten fiyatına nazaran iyi bir makina. birtek video kaydını başaramadım. ışığın ayarlanabilmesi olayı çok iyi. görüntü efektleri gayet güzel. ürünü alanlar video kaydını bi denesinler ve açıklasınlar.
  • hem hızı hemde vga kalitesi açısından logitech i öneririm çok iyi kesinlikle öneririm fiyatıda uygun

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2204,CONTENTID=10860
    iyi düşün bikerede en doğrusunu al
  • Bu wep cam için daha öncede forum açılmıştı. Ben kullandım. Gercekten harika bir ürün. sadece kurariken biraz zorlanabilirsin. 1.3mp vede harika bir görüntüsü var. Pişman olmazsın. Aşağıdaki link'e bir bak istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_4870834/mpage_1/key_//tm.htm#4977641

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem12 -- 3 Ocak 2006 22:16:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hocam69

Apache web cam önerdiniz. Ben de buradaki yorumlara inanıp aldım. Çok aptal bir şey. 10 dakikada insanın gözünü mahvediyor ışıkları. Kapatma düğmesi yok birşeyi yok. Daha resim çekme olayını bile anlayamadım. Işıkları gündüz yanmıyor ama gece yanıyor ve gözleri mahvediyor. Bilgisayarın usb sine takamıyorum. Çünkü taktığımda sürekli ışıkları yanıyor. Ben de kullanacağım zaman tak çıkar yapıyorum.
    Apache olsun, piranha olsun hepsi ÇİN MALI. Başka birşey demeye gerek yok sanırım.

abi sordunmu ışıkları ayarlanabiliyormu diye ? apache istediği kadar güzel göstersin o ayarlanamayan ışıkları sağolsun benim gözümde 0 dır.Benim gece lambasına ihtiyacım yok üzerinde bana maximum kontrol sağlıycak ürüne ihtiyacım var uygun fiyata.Piranha da çin şu bu malı da ısıkları ayarlanabiliyor. :D herkezi dinleme bir bak özelliklerine herkez piranha da iyi diyor ışıkları ayarlanıyor da bak.ondan alman lazımmış. apache yi tak çıkarla geçmez hayat

• ŞİMDİDE FLY ÇIKARDI 1,3 MP DÜŞÜNEBİLİRSİN.35 YTL
  • ben aldım ondan güzel fena değil ama 1.3 mp değil kesinlikle alınca sende anlıycaksın
    ben bütün ayarlarına baktımen fazla 640*480 oluyo çözünürlük ama web cam olarak görüntüsü net güzel alınabilir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.