Şimdi Ara

WEB CAM' IN BÖYLESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
37.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Drift

Arkadaşlar hepsiburadadan aldım rezalet.3.gün akşamı geldi ufacık şey.
    beklediğime deymedi içinden çıkan sürücü cd si kırık çıktı bu ne rezalet.Gidin başka yerden alın derim ben alacaksanız.Ayrıca pc 189 için cd'si sağlam olan arkadaştan cd'yi bana bir ftp ye yollamasını rica ediyorum.Pm atarsa bu arkadaş sevinirim.

küçük olması kötü olması anlamına gelmez :):)
    neysee bak ben driver.ini yüklemiştim internete... sende çekip kullanabilirsin.

http://www.hemenpaylas.com/download/133649/Driver.rar.html

yildizli yere "hemen paylas" yaz

• bence iyi hem fiyatıda uygun bak!!!!
  • selam ,

bende PIRANHA PC1211 webcam aldım goruntusu falan ıyı fakat bı sorunla karsılastım.Mikrofon u nu çalıştıramadım aceba bu Pıranha cameralar bazı ses kartlarında çalışmıyor olabilirmi? yardımcı olabılırsenız sevınırım.İyıgunler
  • markası biraaz ürkütücü ama kullanışlı bişeye benziyor
  • bende var gayet iyi süperde görüntüsü var fiyatıda zaten ortada
  • 1.3 mp olması çok ii
  • herhangi bir bilgisi olan var mı acaba ?
  • 350 K a4'ler bile 35-40 YTL bunu kaçırma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 7 Mart 2006; 12:26:42 >
  • bugün aldım 27 ytlye kadıköyden (piranha) arkadaşlar.henüz deneme fırsatım olmadı.deneyince haber veririm
  • pirana iyidir. pegasus 1,3 de iyidir.aslında hepsi aynı...
  • Arkadaşlar delux wapcam alında kaliteyi ve netliği bir görün. Şiddetle tavsiye ediyorum. Çok yüksek paralar vermeye hiç gerek yok. ( Delux wapcam sadece 28 ytl)
  • HARİKA
  • test ettim onayladım.piranha hem fiyat hem performans.iyi bi webcam tavsiye edilir
  • arkadasıom cam da iyi fiyatıda vala bende applet marka 500 k 6 ledli ve sensorlu web cam var o da ıy kullanışlı bi kamera
  • 25 ytl ye almıştım unuttum ama şi,mdi söyleyeyim hemen hemen 2 ay oldu
  • Arkadaşlar,

Bende geçen gün bu kameradan aldım. Fakat içinden MOTION DEDECTOR yazılımı çıkmadı. Acaba bulabileceğim bir yer var mı internette? veya sizde varsa foruma atar mısınız?
    Şimdiden teşekkürler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirabzonli

Fiyatı çok uygun.Bence kaçırma
    kesinlikle benim de wrdi bi 1.3 m.p iyi bişi pc yi gebertti 4 defa format attım pc cam yuzunden onla alakası yok demeğin çunku hep yukerken wimdows uyumluluk hatası weriyor we ne internet kalıyor, ne bişi mahvoluyu bende attım gitti

• Sy.Storm1472:Arkadaşım aynı kamerayı bende kullanıyorum ve aynı mikrofon sorunu bendede vardı.Bazı pc lerde mikrofodan karşıya ses gitmiyor nedense.Bu kamerayla ilgili değil.Aynı kamera başka pc lerde yapmıyor ve denedim.Problemi şöyle hallettim.Ve düzeldi:

Ses ayarı denetimine git.(Saatin yanındaki hoparlör ikonuna çift tıklayarakta gidebilirsin)Seçenekler-Özellikler-Kaydetmeyi aç.Kayıt Denetimi açılacak.Buradan Seçenekleri tıkla ve Gelişmiş denetimleri işaretle.Orada mikrofonun altında Gelişmiş var.Ona tıkla.Mikrofon İçin Gelişmiş Denetimler açılacak.Alttaki 1Mikrofon Arttırma nın yanındaki kutuyu işaretle ve kapat a tıkla.Hepsi bu kadar.Ben bu şekilde kullanabiliyorum.
    Sonucu bildirirsen sevinirim.Diğer arkadaşlara ışık tutması açısından.Başarılar dilerim.

NOT:Kaydetme Seçeneğinde Mikrofon işaretli olmalı.Yoksa Kayıt Denetiminde mirofon gözükmez.Önce orayı işaretleki sonraki adımları yapabilesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 3 Nisan 2006; 16:35:40 >

• bunun fiytı 40 - 35 falan olması lazım dogru dimi PIRANHA PC 189 1.3 MEGAPİKSEL AYARLANABİLEN IŞIKLI + MİKROFONLU + 10X DİJİTAL ZOOMLU WEBCAM bölebi webcam ayrıca harika yani beklemen kabahat nerden alıyon bunu adresi ve ben alım bi tane daha
  • Sn.Manyakman:Bu kameraların 2.0 Megapikselleri var.Ben onu kullanıyorum.35 Ytl.ye aldım.Ben Ankara'dayım ve çoğu bilgisayar malzemesi satan yerlerde var.1.3 Mp.lerde varmı bilmiyorum.Görüntüye değişik şekillerde çerçeve ve başlangıçta fon müziği ekleyebiliyorsun.Tabi bunlar bazıları.Daha birçok özellikler var.Başarılar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.