arkadaşlar bu fiayatlarda yüksek pikselli kamera olmaz yazılım desteğiyle piksel yükseltiliyor fotosopla yapıldığı gibi kamera alacaksanız bencede piksel önemli ama doğru olanı, usb 2.0 olması yazılım desteği sade kulanışlı olmalı.
selam arkadaslar Ben 5 6 tane cami yan yana acıp denedim.Bu ucuz fiyatlarla 1.3 mp falan filan hepsi yalan.Cogeden,Piranha,Pegasus..Cogunu denedim aynı anda actıgınızda görüntü farkını görmek imkansız.Ancak anlamanın bir yolu var karsı tarafa cam gönderdiginde tam ekran yapınca bütün herşey ortaya çıkıyor.Her cam.e ekran görüntüsü aldırdım bu sekilde sectim.Bu ucuz ve 1.3 mp olgunu iddia eden camler icinde piranha en iyisi.Fakat 500k olmasına ragmen onalarin icinden gercekten sıyrılan bir cam var.Oda Apache AWG 550 dir.Tavsiye ederim isteyen aynı sekilde denesin.Tabi Apache yi bulabilirseniz :)
valla herkes gerekeni söylemiş. ama bencede kacırma derim prınhayı
değerli kardeşim bu 1,3mp olayı tam bir facia diyebilirim
webcam lerin en iyisi atech635k modeli bunun üstüne webcam tanımıyorum
fiat 30 ytl
şiddetle tavsiye ediyorum
baba ürünü almadıysan sana tavsiyem A4 tech al böyle çubuk gibi oluyor ışığı fdalan yok ama üstüne cam tanımam istersen msn ni vereyim ekel kendin gözünle gör akman32@hotmail.com
Beyler Piranha Webcam'ın 2 Mpixelli modelide çıktı. Ben aldım. Işık ayarları gayet iyi fakaaaaaat; Böyle boktan bi kamera görmedim yauuuu. İşim gereği güvenlik kameraları takıyoruz. 350 k'lık en dandik kamera bilem bu kameradan daha net beaaa. Söktüm ve verdim geri, fiyatı 30 ytl idi. şimdi evde sony TRV-355-E model handy cam var. Usb'den tanıttım ve müthiş bi frame orantısı manyak bi netlik 20x optik 700 x digital zoom'lu manyak bi web cam'ım oldu gece görüşü bilem var... handy cam'ı olanlar varsa kesinlikle tavsiye ederim
slm arkadaslar webcamdan konu acılmısken benim önmli bi sorunum var orite1.300(39)ytl ye vebcam aldım gündüs cok güsel görüntü veri fakat gece istedim gibi deil oda sısında bile cok karanlık ledleri acıorm ama yinede istedim sonucu alamıorm ama bu dediklerim msnde .amcap die bir program var onda ise cok net cok güsel gözteri onda farklı msnde farklı anlayamdım sebebi ne olabilir webcam demi sorun var pc demi msn demi? anlayamdım amcaptaki görüntüsüyle msnde görüntüsü aynı olanlar özellikle gece aynı olanlar lütfen bildiklerini paylassın yardımcı olun lütfennn
bende fly 1.3 var onu kullanıyorum ışıkları çok parlıyor (4 tane ) ama gözümü fazla almıyor benim benim tavsiyem fly gerçi bir handycam etmez ama
a4 Tech 335 N aL herşeyi ile mükemmel Şaşma Sakın . ! Fiyatida çok uygun
ya bunların hepsi aynı alın bi dene tepe tepe kullanın.
bende war pegasus ısıkları ayarlanabılıo ıkı uc kez kasa ıle ısım warken alırken kasayı monıtorun tepesınden yere cakııldı ama su an ıcın hıc bı sorun yok allaha sukur..
tavsıye ederım goruntu kalıtesıde superrrr
slm arkadaslar soz kameradan acilmisken sormak isterim aranizda hic play station camerasi deneyen varmi tabiki bilgisayarda ben denedim bence harika adi eye toy pc ye bagladim ve yazilimini netten yukledim fiatini bilememben fransadan 30 yuro ya aldim oyun sidisiyle birlikte satiliyor turkiyede ne kadar bilmiyorum arastirma imkani olan arkadaslar varsa baksinlar derim
yaa arkadaşlar dün elime geçti cihaz hepsiburada.com dan almıştım dünden beri kullanma kılavuzundaki anlatılan ilk 2 adımı yapıyorum 1.directx9 setup 2.piranha usb setup sonra bilgisayarı yeniden başlat ve cihazı usb ye tak diyor. pc cihazı algılar diyor ama hiçbir algılama olmuyor.Deli oldum 50 sefer kaldırıp yeniden kurdum kullanan varsa rica ediyorum bi an evvel yardım etsinler.
bu wepcam lardan bende almak istiyorum beyler, anladığım kadarı ile hepsi aynı, ebay'da 15$ kargo dahil fiyatı, ahanda link..tıkla hemen bir tane alıyorum, bakalım nasıl çıkacak..
beyler bu kamera 5 para etmez çin malından başka bişe değil yaa resmen leşş gibi görüntüsü var.ya abi 2,0 mg diyonuzda neresi 2,0 mg bu yaa 1,3 bile yok bu yaa resimleri gayet netmiş bırak bir işe yaramaz
2 Yıldır APACHE kullanıyorum. ışıksız hemde. kırmızı ledlerle görüntü alıyor karaklıkta. inanılmaz bir netliği var ve 2 yıldır 0 arıza
bende var beş para etmez. Abartılı yazılan özellikler bunlar..
BU FİYATA çook yugun sayılııır ne duruyorsun hala ?
Arkadaşlar bende 6 aydır piranha PS1211 kullanıyorum ve gayet memnundum. Taki son 1 haftaya kadar... Kameranın netlik ayarını üzerinden lensin etrafındaki plastik parçayı çevirerek yapabiliyordum. Ancak şimdi yapamıyorum. Sanırım kamera lensinin en önüne bir mercek koymuşlar ve siz çevirdikçe mercek hareket ediyor ve netliği ayarlıyor. Ancak o mercek kendisini tutan plastik parçadan kurtulunca (zannediyorum yapıştırma imiş) artık netlik ayarı yapılamaz oldu. Forumda iki yıl garantili olduğu yazılmış. Aldığım yere götüreceğim ama kabul ettirebilirmiyim bilmiyorum. Tavsiye etmem adi bir kamera çünkü...
arkadaş kameranın kullanım kılavuzunu iyi okumamışsın sanırım.orda kameranın lensiyle fazla oynamyın kamera işlemcisini bozabilirsiniz yazıyor.bence çok dandik kamera fokus (netlik)orite marka kameralarda 0 ile 3 cm arasında ayarlanıyo bunda ise 0 1 cm arasında anla ne kadar dandik olduğunu ben aldım 2 gün kullandım ve geri iade ettim...kısaca kameranın işlemcisini bozmuşsun