Okuduğum bir romanı hatırlayamıyorum.
|
Videolarda medya oynatıcı menüsü çıkması
Merhabalar,
Masa üstü bilgisayarımda film , video veya youtube ' de tam ekran modunda izleme yaparken belli aralıklarda sürekli olarak oynatıcı menüsü çıkıyor. Çok sinir bozucu bir durum, sanki tam ekranda iken mouse yi hareket ettiriyormuş gibi bir durumla karşı karşıyayım. Yaklaşık 25 saniyede bir bu şekilde oluyor, windows media player , youtube ve bir kaç media player de de aynı şekilde oluyor.
Bu durumdan kurtulmak için mouse yi bile pc den çıkardım ama fayda etmedi. İnternette araştırdığımda görev çubuğu sorunları mevcut ama benim sorunum oynatıcının sürekli uyanması. Forumda benzer konular bulamadım şayet gözden kaçırıp konu açtıysam af ola , link verirseniz oradan araştırırım.
Konu ile ilgili video yüklemeye çalışacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu gün dikkat ettim tam ekran olmasada aynı sorunu yaşıyorum, sanki bir şey oynatıcıyı döngüsel olarak uyandırıyor. Tam ekran olmadan çok dikkat etmemiştim ama şimdi fark ettim. Diğer bilgisayarlarımda bu sorunu yaşamıyorum çok ilginçtir ki bu bilgisayarımda bunu yapıyor, işletim sistemleri ( Windows 10 Pro ) aynı sadece donanımsal farklılıklar var.
ÇOK İLGİNÇ ???
|
Tavsiyeniz??
|
Grafik bozulma ve donanım ivmesi ( yardım lütfen )
|
internet'ten kapalı bir makineyi çalıştırma
|
WEB CAM' IN BÖYLESİ
|
Digital resimlerde değişiklik yapma
|
karışık pizza müziği-bilen varmı?
|
MOVED: TAVSİYEEE ?
|
Meslek: Şimdilik emekli...
İlgi Alanları: Bilim , teknoloji , kısmen felsefe , bilimkurgu .....
İster koskoca evrende, isterse dünya adı verilen gezegende hiç fark etmez, herkesin yaşantısında küçücük te olsa kendine ait bir dünyası vardır. |
Yaşam ne olursa olsun devam eder! |
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.393 (Bu ay: 137)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware