Şimdi Ara

Piranha Yardımmm..Lütffenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piranha 2 mp webcam kullanıyorum.100-150 YTL'lik creative ve philipslerden daha iyi.Bu bana güven veriyor ama burada okuduğum şeyler beni korkuttu.Biraz Alakasız ama bende SİEMENS Cx75 cep telefonu var.Herkes bu ürün hakkındada böyle kötü yorumlar yapmış ama çokharika bir şekilde kullanıyorum söylendiği gibi deil.Acaba Mp4 playerda böyle çıkarmı?Piranha 1 gb Cloud yada Colud Plus almayı düşünüyorum.Aralarında gözüme çıkan farklar şunlar.Lütfen yanlışım varsa düzeltin ve eksiğim varsa ekleyin şimdiden teşekkürler
    İşte Farklar(Parantez İçindekiler Pahalı Model:
    PIRANHA MATRIX 1 GB(Cloud):
    ***65000 Renkli 1.5" LCD Ekran(diğerinde 260000 Renkli 1.8" LCD TFT Ekran)
    ***1 GB Dahili hafıza (diğerinde 1 Gb+Sd ve Mmc Slotu)
    ****.avi, *.mpeg, *.mpg, *.dat, *.wmv, *.wma, *.asf, *.rm, *.ram, *.rmbv, *.mov, *.qt, *.vob uzantılı dosyalarını amv formatında oynatma(diğerinde *.wmv, *.asf, *.dat, *.mpg, *.mpeg, *.avi zantılı dosyalar MVS formatında oynatma)
    ***WMA / MP3 / MP2 / MP1 / WAV / ASF / WMV Dosya formatlarını tanıma(diğerinde yazılmamış)
    *** Jpeg, gif ve BMP formatlarında resim gösterebilme (diğerinde sadece Bmp Formatı)
    ***40 İstasyon hafıza (diğerinde 30)
    ***Radyodan direk ses kaydı(diğerinde sanırım yok)
    ***Wav / Act / Vor ses kayıt formatları (diğerinde Wav / Asf)

• abi bu ürünlere güven olmuyo servis destekleri yetersiz bu ürünlerin. arkadaşım almıştı ucuz bi ürün mp3/mp4 çalar kulaklık girişine kendi kulaklıklığından başka kulaklık olmuyor başka kulaklık takılırsa alet kapanıyo az daha bende alcaktım.Bence para biriktir markalı al.
  • piranha cihazlar genellikle problemli güzel örnekler vermişsin bu elektronik işi birazda şans ve kullanım meselesi bence alma ama yinede kendin bilirsin bu cihazların lcdsi ve tuş takımı çabuk arıza yapıyor servis desteği nerdeyse sıfır ürün problem yaratabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    STAREX comp. yardımm!!
    18 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIMMM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.