Şimdi Ara

Pirates Of The Burning Sea / Patch 2.1(Free to Play) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
10.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Arkadaş ta 27 oldu kasmaya çalışıyoruz.

Geleceklere tekrar msn adresi veriyorum.

group1206228@groupsim.com

15 kişiyi bulursak ve herkez 50 olursa yeni bir society kurmayı planlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

1 Arkadaş ta 27 oldu kasmaya çalışıyoruz.

Geleceklere tekrar msn adresi veriyorum.

group1206228@groupsim.com

15 kişiyi bulursak ve herkez 50 olursa yeni bir society kurmayı planlıyoruz.

benim durum ne reyiz :D yeni geldm eve dur msn gireym bakaym ins unutmamışındır :D
  • arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama bende başlıcam oyuna şuan indiriyorum hala clan olayı devam ediyomu??
  • Aynen bende başlıyacağım indiriyim hemen
  • Hala oynayanlar varmı oynayanlar varsa bende oyunu indirmeyi dusunuyorum
  • robertsdekileri bilmem ben ama antiguada türk societimiz var düzenli giren adam sayisi 15 ile 20 arasinda.Society fleet grubumuz var daha dün başlayan arkadaşlar bugün 30 level oldular. Gelmek istiyenler antigua serverinde korsan karakter açsınlar. societye girmek isteyenler oyun içi ismini buraya yazarlarsa davet ederim.

www.alaturkaclan.tr.gg
  • oynayan var mı?
  • Ben başlamak istiyorum oyun güzele benziyor başlarsam korsan olurum :D tayfa fln kurma yok diim olsa süper olur :D gemini fln kendin parça fln düzenleyebiliyor msn öyle şeyler varmı? varsa hemen başlicam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus595

Ben başlamak istiyorum oyun güzele benziyor başlarsam korsan olurum :D tayfa fln kurma yok diim olsa süper olur :D gemini fln kendin parça fln düzenleyebiliyor msn öyle şeyler varmı? varsa hemen başlicam :D

one peace e çok kaptırma kendini
  • Ama çok güzel anime yeni bölümler hemen çıksa süper olurdu keşke oyunuu yapsalarda oynasak süper olurdu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus595

Ben başlamak istiyorum oyun güzele benziyor başlarsam korsan olurum :D tayfa fln kurma yok diim olsa süper olur :D gemini fln kendin parça fln düzenleyebiliyor msn öyle şeyler varmı? varsa hemen başlicam :D

Evet gemine tayfa dizebiliyorsun diye biliyorum yeni parçalar fln.
  • Tm oyunu yüklüyor şuan ztn başlicam süper tayfa kurucam ama keşke one piece deki gibi tayfa kurabilsem süper olurdu :D
  • ulan gaza geldim. denemediğim tek mmorpg bu kalmıştı. 7.2gb download yaptı. fos çıkarsa salarım jedi'ları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 23 Eylül 2011; 0:39:19 >
  • Galiba güzel benm yüklenmek üzere dün yüklemedm lol fln oynadm lag yapıyordu :D
  • Uzun zamandır oynayacak bir şeyler arıyordum. Bu oyunu çok beğendim. Sid meier's pirates sevdiğim oyunlardan biridir. acayip şekilde benziyorlar. Oyunu indirip oynamayı düşünüyorum.

Ekleme1: Oyunun sistem gereksinimlerini bilen var mı? Sitede aradım ama bulamadım

Ekleme2: Bir yerden bir şeyler buldum. Başka merak edenler varsa diye yazıyorum . Hdd kısmı biraz küçük duruyor aşşağıdaki bilgilerde muhtemelen daha önceki sürümler için geçerli bu. Ama çok farklı olacağını sanmıyorum diğer donanımların

Minimum Requirements:
    CPU: Pentium 4 1.5 GHz / AMD XP 2500+ or better
    RAM: 512 MB or more
    HDD: 6 GB Free
    Graphics Card: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 9600, or equivalent 128MB VGA Card

Recommended Specifications:
    CPU: Pentium 4 2 GHz
    RAM: 1024 MB (1 GB)
    HDD: 6 GB Free
    Graphics Card: NVIDIA GeForce 6600, ATI X850, or equivalent 256MB VGA Card

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 23 Eylül 2011; 21:14:53 >

• Kardeş ben Roberts server dayım ismim : Sillvérs Rayléigh
  • Ben de Josué Alkins... Şu an oyundayım. Kılıcımı kaybettim. Nasıl geri gelecek bu kılıç
  • Devam eden var mı oyuna bizden başka ?
  • Oyunu indiriyorum Türklerin toplandığı belli bir server-ırk var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Oyunu indiriyorum Türklerin toplandığı belli bir server-ırk var mı?

Türkler oyunda çok az biz 2 arkadaşla Roberts İspanyoluz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.