kardeşim şu ziconun kadroyu değiştirme gibi bi yetkisi var dimi o zaman niye zorluyo kezmanı oynatmakta kezmanı kazanacam derken semih den olcak tam malloş bu zico biz feldkampla o ölmedi mi hala diye dalga geçiyoz ama herif çoşturuyoo
:S
semih kezmanın yarısı bile etmez, semih çok iyi bir yedektir, semih in boş pozisyonlarını kezman da atıyor zaten, bizim ihtiyacımız yırtacak adam, güçlü kuvvetli hava toplarını indirebilen bir forvet
hay zico öpsün sizi adam takım kurmayı öğrendi bee
kezman mı kaldı beyler? adamın sağlam hali ayakta duramıyordu, sakatlıktan yeni kurtulmuş haliyle ne bekleyeceksiniz?(kaç ay sonra sakatlıktan kurtulur bilemem artık; 3-4 hafta yazıyor ama kezman zayıf yapılı bir oyuncu, bence ilk yarıyı kesin kapattı...
bu arada semih'e söylenenler haksızlık arkadaşlar. bu takımda şu an tek forvet oynayabilecek tek isim var o da semih. maç eksiğini kapatsın, bu sezon ilk 11'de üst üste 10 maç yer alsın, kezman'ın zararını telafi eder bence. ha seneye kezman gönderilip sağlam bir santrafor alınırsa bilemem tabii.
2 tane Semih 1 Kazım edeer mi bilmiyorum. Ama basın Semih diyor ya illa onu izliycez..
Semih ile Kazım yanyana oynasa çok iş yapar, Kazım'ın hızı gücü ve az da olsa tekniği var, sadece henüz profesyonel değil, ancak Semih o heyecanı aşalı çok oldu ve bitiriciliği Kazım'dan çok daha iyidir bu durumda birbirini tamamlayabilen mükemmel bir ikili olabilirler ileride.. Ki geri dönüşlerde Semih'i belki kaybederiz ama Kazım savunmaya da katkı yapacaktır..
Ben kazımı izleyince anelkayı hatırlıyorum. seneye çok sağlam bir kazım izleyeceğiz sabredin
Hakikaten Kazım Anelkaya benziyor, büyük topçu olacak....
Kazım gerçekten çok iyi oyuncu. ama sırtı dönük oynarsa yeteneklerini kullanamaz bence. deivid ilerde oynayabilir aslında. semih çok yetersiz geliyor bana fb için..
Günümüz futbolunda Kezman gibi narin vücutlu futbolculardan forvet olmaz! Forvet dediğin yırtıcı olacak koşacak Vagner Love gibi bir forvet Fenerbahçe'yi çok iyi yerlere getirir...
kardeşim biz boşuna mı konuşuyoz kezman formsuz zico onu oynatırsa da bişi değişmiyo herifler avrupadan geldik burda kasmadan yorulmadan oynarız diyo sizde böylelerini hiç bi mok yapmadıkları halde poh pohlayıp destekliyosunuz tabi herif öle diye diye futbol oynamayı unuttu kendini zorlamadan yormadan koşmadan kimse bişi yapamaz ama kezman bu zihniyetini değiştirsin bakarız zico takım kurmayı öğrendi diyen arkadaş bi profesyonel teknik adam bazı şeyleri bilmesi gerekiyoo (önceden öğrenen diğil bilen gerekiyo) bu kadroya çok gelir zico bence lucescu gelse tam süper olcak
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Hakikaten Kazım Anelkaya benziyor, büyük topçu olacak....
Futbolcu futbolcu. Topçu başka bişi...
semih hakkında fikirleri değişen war mı lütfn yazsın avrupa kupasında en ii oynayan 3. oyuncu türklerde ilk 3 e giren tek türk ben hala kezman semih ikilisi konusunda semihe desterk werenlerdenm futbol basit bir oyundur adam görevini yapıo yetiyor teknik yoq ama adam futbol oynuyabilior yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
semih kezmanın yarısı bile etmez, semih çok iyi bir yedektir, semih in boş pozisyonlarını kezman da atıyor zaten, bizim ihtiyacımız yırtacak adam, güçlü kuvvetli hava toplarını indirebilen bir forvet
quote:
Orjinalden alıntı: matters
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: matters
quote:
Yılın kapaklarından birisi oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme