Şimdi Ara

Bi insan neden çamaşır makinesine buzdolabına servet verir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3000 4000 5000 verenler var temiz bak yada temiz al düşük model olsun illa tüketim toplumu olcaz yani sanki 3k olunca yıkanan çamaşır kapağı açıp içinden çıkıp balkonda kendi kendine asılıyor ne katıyor ne birisi söylesin buzdolabı da aynı şekil temel modlar hepsinde var birsürü gereksiz kullanmayacağın modlara para ödüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 11 Kasım 2019; 22:54:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tamamen zevk, keyif ve gösteriş meselesi
    Bazı dolaplar, nofrost'tur, geniştir, sessiz çalışır, az enerji harcar ve de sebze, et, kahvaltı, içecek... vb gibi gıdalarınn taze kalmasını sağlayan extra bölümleri vardır, tüm bu özellikler fiyatı artırır.Ha mutfak genişse dolap da büyüktür ve evin kadını da, gelen misafire hava atar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında buzdolabı değil de konserve teknolojisi lazım. soğutmaya falan gerek kalmayacak boşuna masraflar, bakımlar vs olmayacak. direk kapatacaksın giriş çıkış olmayacak tamamdır
  • bunun sebebi eskiden bu aletlerin çok değerli olması ve bir kere alınmasıydı.büyük annemin 60'larda aldığı arçelik dolabı yakın zamanda verdik birine ve hala çalışıyordu.şimdi arçelikte var mı o kalite yok.al tüket at sistemine döndü.bu sebeple insanlar alabildikleri en pahalı aletleri almaya çalışıyor uzun süre gitsin diye ama gitmiyor eskiler gibi.eskilerin kalitesinde markalar var miele gibi.baksana bir fiyatlarına.2 3 bine kızıyorsan bakma istersen.

https://shop.miele.com.tr/
    Miele Solo ve Ankastre Buzdolapları, Dondurucular ve Şarap Dolapları
    https://shop.miele.com.tr/miele-buzdolabi-dondurucu-sarap-dolabi-solo-ankastre

• Dolaba iki yıl önce 2500-3000 bandında para verdim gece içinden minotaur sesi çıkıyor.

...yim bosch senin.

Param olsa hepsinin pahalısını alırım, ne kadar para o kadar kaliteli malzeme. Üstüne de ekstra garanti çakardım.

Fiyat performans ürünü her zaman iyidir fakat bazı cihazlarda bir miktar fark ödeyince aradaki kalite farkı patlama yaşıyor.

Annem gitmiş spot samsung bulaşık makinesi almış (çok akıllıyız ya) her sene bir yeri sıkıntı yaratıyor.

Bu ülkede ucuz malın yahnisi anca başak kebabıdır.
  • Ucuz alip 1 kullaniyorsan pahali alip 5 kullanirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

aslında buzdolabı değil de konserve teknolojisi lazım. soğutmaya falan gerek kalmayacak boşuna masraflar, bakımlar vs olmayacak. direk kapatacaksın giriş çıkış olmayacak tamamdır
    Birayi nerede sogutacaksin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 bin tlye telefon satılıyor. 5 bine buzdolabı çok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulaşık makinem iyi yıkamıyor. Porselenleri camları çiziyor. Deterjan kalıntısı bırakıyor. Parlatmıyor. Buzdolabında sorun yok yalnız alt kısımlarına eğilmek bana zor geliyor. O buzluğun üstte olması bence hatalı bir tasarım. Bir de biraz daha sessiz olmasını isterdim. Çamaşır makinesinde çamaşırları yıpratmama, az su harcama, kısa program, kurutma özelliği olması çok önemli. Kışın askıda elbise kurutmak uzun sürüyor. 3 parça çamaşırımı 3 saat yıkamasını da istemem. E bir de bu aletlerin bozulmaması çok önemli. Kombi de evin sıcaklığını sabit tutamıyor. Evdeki bütün aletler sesli çalışıyor, sessizleri varken gerek var mı? Bunların hepsi zorunlu ihtiyaç değil ama konfor. Akıllı telefonda 30 özellik varken hala bu aptal aletlerin basit işleri düzgün yapamaması insanları bıktırıyor. Gidip en gelişmiş modelini almak istiyorsun her şeyin. Gidip süper rahat bir yatak almak istiyorum mesela. Uyuyunca harptan çıkmış gibi uyanmak var bir de pamuk gibi uyanmak var. Ucuza yaşayım deyip ucuzluğun bedelini rahatsızlık olarak 4-5 sene çekince para ile almak ucuz gelmeye başlıyor. Çünkü bunlarla uğraşmak uzun vadede baktığında para kazanmakla uğraşmaktan daha fazla yorucu oluyor. Çektiğim konforsuzluğa değer mi veriyim parasını alıyım diye düşünüyorsun. Oturduğum sandalye uzun süre oturmak sağlıklı değil. Düzgün bir bilgisayar masası ve sandalye bile bin lira olmuş. Bunlar yurt dışında yaşayanlar için çok ucuz şeyler. 400€'ya en lüx çamaşır makinesi var, onların maaşlarının 4'te biri. Bizim içinse 4 maaş neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 12 Kasım 2019; 9:2:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.