Şimdi Ara

pirhana kablosuz gamepad sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha bugün Pirhana Razor F Type kablosuz ps2/ps3/pc uyumlu gamepad aldım. iyi hoş güzel ama tek sorunum var düzeltemedim. sorun şu; left stick sağdan right stick soldan kontrol ediliyor. game controller den ya da setup undan düzelmiyor. herhangi bir oyunun ayarlarından da düzelmiyor. fifa 15 için almıştım pes olsa yine halolurdu var mı yardım edebilecek anlayan? şimdi den teşekkürler..

• hocam sorun sadece fifa 15'demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisIsCotyora

hocam sorun sadece fifa 15'demi ?

yok usta her oyunda öyle. oyunu geçtim zaten kurulumu yaptığında masaüstüne gelen config ayarlarında bile ters gösteriyor testinde ama düzeltilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreej

quote:

Orijinalden alıntı: ThisIsCotyora

hocam sorun sadece fifa 15'demi ?

yok usta her oyunda öyle. oyunu geçtim zaten kurulumu yaptığında masaüstüne gelen config ayarlarında bile ters gösteriyor testinde ama düzeltilmiyor.

Bu Linkteki anlatılanları yapın çalışmayan oyunlarda. Fifa 15 için ise şunu deneyin kendi yöntemim---> Bu Linkteki dosyayı indirin (linkte dosya indir yazan yesil bir resim var ona basmayın aşağıda süre var onun bitmesini bekleyin indir butonu gelecektir). belgeler fifa 15 içine atın soru gelirse evet deyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisIsCotyora -- 16 Haziran 2015; 22:03:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.