Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi Çok pis yaptım hem de
Sen ne yaptın kardeş
Piri yaptı yapıcağını
Kontörün şakası olur mu abi Kalp Var :D :D :D
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
quote:
Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi Çok pis yaptım hem de
Sen ne yaptın kardeş
günün fırsatı kampanyası 50 kontöre 10 bin kontör ayrıntılar forumda
1 nisan aklıma geldiği halde yinede denedim :D
şimdi denemem gerçek çıkar asıl 1 nisan o zaman olur diye :D ne olur ne olmaz
bende tam pm atıyordum piri.reis konuyu gordum
Denemeden önce foruma bakmışım iyiki.
ben hiç denemedim fırsatım yoktu.aradan geçen 5-6 saat sonra bir deneyecektim.:D:D 1 nisan şakasını okudum...
quote:
Orjinalden alıntı: bluENight
bende hiç denemedim numarayı herhalde yanlış kişiye gönderdi diye msg attım hocam ne iş diye o güzel cevabı aldım....
1 Nisan
Aynen
Süperdi
Piri bana 150 kontor yüklendi verdiğin o şifreyle. Teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: bluENight
bende hiç denemedim numarayı herhalde yanlış kişiye gönderdi diye msg attım hocam ne iş diye o güzel cevabı aldım....
1 Nisan
+1907 Ben mesaj atmadım ama sonradan anladım 1 nisan olduğunu.
vay be asıl şakayı sen yapmışsın desene:) gerci bugün en çok şaka atlatan benimdir herhalde öğretmen olunca haliyle öyle oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
Piri bana 150 kontor yüklendi verdiğin o şifreyle. Teşekkürler..
bende o kadar iş arasında sonradan çaktım
sabah sabah rahatsız ettiysem kusura bakmayın arkadaşlar. biraz daha vakit geçse inandıramam diye mesajı erken gönderdim.
her yıl akraba ve arkadaşlarıma bu smsi gönderiyorum. bu yıl toplam 350 kişiye sms gönderildi. toplam 500 civarı sms harcadım. kullandıklarım turkcell içi sınırsız paket kampüs her yöne 300 sms avea her yöne 500 sms akraba ve arkadaşlarımdan bu mesajı ezberleyenler var, bayatladı artık bu numara diye sms bile gönderdiler
ama sms grubu süperdi, şifre yanlış diyenler vardı, mesajı geri gönderenler oldu, bizzat arayıp yanlışlıkla gönderdin galiba diyenler oldu (bu sayede bugünkü tonlakazan günlük kazanç limitim doldu)
her zaman bir numarasınız.
arada bir tartışsakta sizleri çok seviyorum.
geçen yıl bolke olan birkaç hat vardı, bu yıl şu ana kadar bloke olan hat bilgisi gelmedi.
yalnız dayıoğlu arayıp açtı ağzını yumdu gözünü. onun hattı bloke olmuş olabilir.
Benim yaptığım şakayla ilgili başlık silindiği için buraya yazayım.
Sürç-i lisan edip üzdüysem özür dilerim, eğlendirdiysem ne mutlu bana. Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
her zaman bir numarasınız.
sabah derste hoca serbest bıraktı.herkes kafasına göre takılıyor.ders çalışan çalışıyor çalışmayan telefonuyla falan oynuyor müzik dinliyor vb.Bende test çözüyordum.Sms geldi.galiba günün fırsatı dedi.bi baktım 100 kontor şifresi.dedim kendi kendime bu adamda bissürü var demekki bize gönderdi.kim önce girerse o kazanacak diye şifreyi hemen kitabın kenarına yazdım gönderdim yanlış dedi .benden önce davrananlar oldu demekki diye düşündüm
Ben de bir kere denedim ama sonra farkettim şaka olduğunu