Arkadaşlar bu tom ve jerrynin Elazığ versionu olan pisik ile sıçan areste yok bunun bi linki ya da dosya paylaşım prgramlarından hangisinde bulabilirim????
Şimdiden teşekkürler...
ilk kez duydum varmı gerçekten böyle birşey tam adı ne pisicik ile sıçan mı yoksa pisik ile sıçanmı??
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
ilk kez duydum varmı gerçekten böyle birşey tam adı ne pisicik ile sıçan mı yoksa pisik ile sıçanmı??
hakkaten ne bu yav??? olan varsa bi yollasında izleyelim
Direk pisik ile sıçan olarak geçio geçen gün tvde 10-15 sn seyrettim altıma ettim gülmekten...Walla bulan varsa harika olur ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadaslar bende gecen elazig versiyonlu superman i gördüm yarıldım onuda bulan varsa bi haber versin bende elazigli olmama rağmen koparıo adamı dublaj saygılar...
Arkadaşlar bilmeyenler için söyleyeyim Elazığda ve bazı yörelerimizde kediye pisik derler,fareyede sıçan.
"Pisik ile Sıçan = Kedi ile Fare"
İnternette değil ama cd markette gördüm satıyorlardı.
Bulun şunları artık yaw
abi hakikaten yaww birinde varsa upload edse bir yere ne güzel olur adamlar artık olayı abartmışlar pisik ile sıçan ha çok güzel ya
Haggatten adı bile komik eğer bulursanız mutlaka haber verin PİSİK ile SIÇAN
Yok mu halen bulan yaww..................??????????????????????????????**
quote:
Orjinalden alıntı: taok19
Yok mu halen bulan yaww..................??????????????????????????????**
sen aramaya devam et pisik sen ol sıçan da ben
Ulan senden pisik oluosa var ya benden sıçan adam olur beaaa....Ne dion sen.......
quote:
Orjinalden alıntı: taok19
Ulan senden pisik oluosa var ya benden sıçan adam olur beaaa....Ne dion sen.......
dikkatli oku pisik sensin sıçan da ben
ben elazığlıyım sen de malatya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme