Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Pislick/Time-is-Money Giyisi Satın Al 12 Temmuz 2019 11:04 1 1 Pislick/Time-is-Money Giyisi Merhaba arkadaşlar. Artık yaşıma uygun olmadığı için takımımı satmaya karar verdim. Set aslında koleksiyonluk çünkü artık satılmıyor. Bundan 5-6 yıl önce almıştım. Taş çatlasa 3-4 kere giymişimdir. Resimlerde de görüldüğü gibi çok temiz durumdalar. Zamanında çok para vermiştim. Alt - Üst için istediğim fiyat : 50 TL Şapka için : 10 TL, takımı alana yanında bedava veriyorum. Kargo : Alıcı öder. Firmaya siz karar verin. ÜST Beden : XXL Alt Beden : XL Şapka : L Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün URBAN ARMOR GEAR [UAG] iPhone SE/5S/5C/5 ice Kılıf iPhone 5S 16GB Space Grey Sıfır Apple Kulaklık (5s) Audio Technica ATHCKS1000 (İndirim+Hediyeli)
up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün URBAN ARMOR GEAR [UAG] iPhone SE/5S/5C/5 ice Kılıf iPhone 5S 16GB Space Grey Sıfır Apple Kulaklık (5s) Audio Technica ATHCKS1000 (İndirim+Hediyeli)