Şimdi Ara

Pişmanlık !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnsanın içini kemiriyor,ızdırap çektiriyor . . .
    Evden annenizle ya da babanızla tartışıp hatta onların kalbini kırıp çıktıktan sonra gün içinde yha onlar olmasaydı veya Allah korusun şu an başlarına birşey gelse onlardan bir özür dileyip kalplerini tekrar kazanma fırsatı bulamamak bunun pişmanlığını duymak . . .
    Sevdiğiniz kızın sizden hoşlandığını söylemesi ancak ona olan duygularınızdan daha emin olmamadığımız için onu reddetmek ve sonra ona olan sevginiz içinize sığmaz bir hal alıp , sizi sürekli bir melankoliye süreklemesi ve aklınıza sizdne hoşlandığını söylediği an gelip pişman olmak . . . ve şimdi o başkasıyla olduğu için bir faaliyette bulunamamak ne meret bir şeydir .
    of of ne kötü bir duygu pişmanlık

• "Demir tava gelir kömür biter, Akıl başa gelir ömür biter.." ata sözünden yola çıkarak, birşey yapmadan evvel çok iyi düşünüp öyle karar vermek lazım. Son pişmanlık fayda vermiyor malesef..
  • çok cahil insanlar var
    çıkarcı,sahtekar,üçkağıtçı,yalancı,triplere giren,gıcık,aç gözlü...böyle gidiyor
    kızları zamanla tanırsınız ve bunların çoğu o kızlarda oluyor eğitim şart ama malesef bu olumsuzlukları gösteriyorlar
    o zamanda siz soğuyorsunuz ve iş işten geçiyor,dışardan söylemesi kolay ama 100 lerce kızla gezmiş biri olarak
    tecrübe edinmeniz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: domainci_

"Demir tava gelir kömür biter, Akıl başa gelir ömür biter.." ata sözünden yola çıkarak, birşey yapmadan evvel çok iyi düşünüp öyle karar vermek lazım. Son pişmanlık fayda vermiyor malesef..

Haklısınız atalarımız demişlerde
    insanoğlu her hareketini düşünerek yapsa bile pişman olacağı şeyler elbette oluyor . . .
    ama çok koyuyor insanın içine düşündükçe ağlayası geliyor
    bence insanın en zor üstesinden gelebildiği duygudur heralde pişmanlı
    bir de insan kendini sorgulatıkça pişman olacak o kadar şey buluyor ki .
  • En azından ders alabilirsin.
    Ben babamla bi sebepten dolayı kavga etmiştim ve neredeyse 6 ay görüşmedim, o görüşmeye çalıştı ben yine görüşmedim. Sonra saçma bi sebepten dolayı annemle kavga ettim ve evden kaçtım. Neyse ertesi gün geldim annemden özür diledim. Akşamına da babama bi gömlek alıp gittim ondan özür diledim. Özür dilememdeki sebepler haksız olduğumu düşündüğümden değil, sadece hayatın kısa olmasından dolayı bazı şeyleri görmezlikten gelebileceğimi fark ettiğimden dolayı. Sonuçta insanın hayatından yüzlerce hatta binlerce insan geçer belki, fakat bazılarını kaybettiğimizde bizden de bi parça yokolur zaten. Kısacası bazı şeyler için geç değil. Doğru zamanı bekleme, doğru zaman varsa o da şuandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

çok cahil insanlar var
    çıkarcı,sahtekar,üçkağıtçı,yalancı,triplere giren,gıcık,aç gözlü...böyle gidiyor
    kızları zamanla tanırsınız ve bunların çoğu o kızlarda oluyor eğitim şart ama malesef bu olumsuzlukları gösteriyorlar
    o zamanda siz soğuyorsunuz ve iş işten geçiyor,dışardan söylemesi kolay ama 100 lerce kızla gezmiş biri olarak
    tecrübe edinmeniz lazım

Bu sadece kız konusuyla alakalı değil bu konuda var da.
    En basitinden ölüm !
    Her insanın eninde sonunda yaşayacağı birşey ancak düşününce o kadar yakın ki bizlere
    Yakınıma anneme,babama vs. herhangi biriyle takışmışkan veya anlaşmazlığa düşmüşken telafi etmeden gitmesi düşündükçe insanın içini kemiriyor.
    Ki yaşım gereği ( 17 yaşındayım ) asi çağlarımmış uzmanlar böyle söylüyor , elimde olmadan ailemle büyük küçük problemlerim oluyor bu durum beni her gün b konuyu düşünmeye sevk ediyor . . . gece yattığımda uykuya dalana kadar bunları düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

En azından ders alabilirsin.
    Ben babamla bi sebepten dolayı kavga etmiştim ve neredeyse 6 ay görüşmedim, o görüşmeye çalıştı ben yine görüşmedim. Sonra saçma bi sebepten dolayı annemle kavga ettim ve evden kaçtım. Neyse ertesi gün geldim annemden özür diledim. Akşamına da babama bi gömlek alıp gittim ondan özür diledim. Özür dilememdeki sebepler haksız olduğumu düşündüğümden değil, sadece hayatın kısa olmasından dolayı bazı şeyleri görmezlikten gelebileceğimi fark ettiğimden dolayı. Sonuçta insanın hayatından yüzlerce hatta binlerce insan geçer belki, fakat bazılarını kaybettiğimizde bizden de bi parça yokolur zaten. Kısacası bazı şeyler için geç değil. Doğru zamanı bekleme, doğru zaman varsa o da şuandır.

Ben anneme sıkı sıkıya bağlıyımdır ama onu da üzüyorum elde olmadan bugun bir laf etti öyle içime oturdu ki
    beni bu aralar çok kırıyorsun ben belli etmiyorum ama çok üzüyorsun dedi sebebi de malum konular ders vs.
    bunu duyunca içim parçalandı o kadar çok fedakarlık yapıyor ki bizim için gidiyor 100 lerce ergenle uğraşıyor ders anlatıyor sabahtan akşama kadar eve geliyor ev işleri vs. ben okuldan dershaneye akşam geliyorum ben bile yorulmuş oluyorum onun hali nedir .S
    bunlar gelince içimde bir pişmanlıktır alıp başını gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReJoined

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

En azından ders alabilirsin.

Ben anneme sıkı sıkıya bağlıyımdır ama onu da üzüyorum elde olmadan bugun bir laf etti öyle içime oturdu ki
    beni bu aralar çok kırıyorsun ben belli etmiyorum ama çok üzüyorsun dedi sebebi de malum konular ders vs.
    bunu duyunca içim parçalandı o kadar çok fedakarlık yapıyor ki bizim için gidiyor 100 lerce ergenle uğraşıyor ders anlatıyor sabahtan akşama kadar eve geliyor ev işleri vs. ben okuldan dershaneye akşam geliyorum ben bile yorulmuş oluyorum onun hali nedir .S
    bunlar gelince içimde bir pişmanlıktır alıp başını gidiyor.

Benim annem de öğretmen, aynı şeyler zamanında benim de başımdan geçti. Aynı sözleri ben de duymuştum. Fakat gerçekten haklılar. Çalışmıyosan da başka bir şekilde onların yanında olduğunu hissettir.

• Icini yakan o duyguyu, aci olarak degil, sana guc veren ilham olarak yorumla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.