olmaz, tavuksuz bir şey yapın o zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pişmiş tavuk dolapta kaç gün durur? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Peki hocalarım şöyle sormak istiyordum
Pirinç,bulgur, nohut,fasulye, bu taarz bakliyatlari hir lerede buyuk miktar yapicam işte sonra bolup 4 5 günlük buzluğa yada buz dolabina aticam yiyeceg.gun sadece yiy cegim miktari cikaricam.
Bu şekilde bunlarda bozulma olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: El Kedi
Piştikten sonra, uygun koşullarda dondurulursa -4C'de 1 ay, -18C'de 1 yıl, -24C'de 2 yıl ama tadı nasıl olur tartışılır. Buz dolabında ise 1 hafta.-50de? -100de? -273.15te?
-
5 öğünlük yaptığınızı farzedelim. 5 parçaya bölüp buzluğa attınız, her gün 1 parça çıkartıp ısıtıp yediniz, herhangi bir sorun yok. Fakat buzdolabına girip tekrar ısıtılan yemekten tat beklemeyin. tadını umursamıyorum derseniz yapabilirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: wearesorryserver5 öğünlük yaptığınızı farzedelim. 5 parçaya bölüp buzluğa attınız, her gün 1 parça çıkartıp ısıtıp yediniz, herhangi bir sorun yok. Fakat buzdolabına girip tekrar ısıtılan yemekten tat beklemeyin. tadını umursamıyorum derseniz yapabilirsiniz
Hocam peki neden pişmiş tavuğu buzluga atsak bile bozulma oluyo bu tavuğun meselesi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Started_With_FX5200-50de? -100de? -273.15te?
Alıntıları GösterKonuyu ne hortlatıyon hocam kapanmış gitmiş
50-100 bilmiyorum ama -273.15'i başarabilirse, torunlarına miras olarak bırakabilir isterse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X