Şimdi Ara

Pitagora Emulatör hatası yardım Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bmw E30 1990 ModeL 1.6 m40 motor Aracıma Bugün Benzin aLdım Ve tüpte Çalışan Araba benzini aldıgım Dk' Tüpte çalışmadı..
    Tüpçüye Gittim ve 'Pitagora Emulatör ' Bu markalı emulatörün içinden 1 parça kırılmış Ve parçanın ne oldugu bilgisi hakkında elektirkçilerin hiç bi fikri yok.. O Yüzden Sizden yardım bekliorum..

Parçanın Fotografını Koyuyorum Şeması Veya o kırılan parçanın Adını bana sölerseniz Çok sEvinirim..

Kırmızı Renkli Çemberin içindeki PArça arkadaşlar..

• diyot veya direnç olabilir resim net değil, fakat bence siz eğer illa bunu tamir ettirmekse niyetiniz herhangi bir Elektronik tamircisine gidiniz o gerekeni yapar elektrikçinin anlamaması doğal farklı branştır . ayrıca parçanın yenisini alıp takabilirsiniz farklı markada olsa soket girişleri aynı ise sorunsuz çalışır.
  • eVet diyot yanmış, yanlız benm ögrenmek istedigim Dioyut x bilmem bişeyi varmış Yani Normal Diyot olmama ihtimalide Varmış.. Parçanın üstündeki x Bilmem Bişey diyotu dediler unuttum ismini.. normal diyotmu yoksa Farklı Bi diyotmu onu ögrenmek istiyorum nasıl 1 diyot oldugunu bilseler Elektirikçiler Zaten tamir Edicekler..

5 6 tane elektirikçiye gittim Diyotun ne diyotu oldugu belli değil üstü kırılmış Dediler büyütücüyle baktılar Yine bişey yazmıyo üstünde..Eğer bu parçayı daha önce tamir etmiş veya bu marka Emuatörü olan Bi arkadaş warsa Rica ediyorumbiri şu diyotun ne tür diyot oldugunu sölesin :(
  • Arkadaşlar yardımcı olucak kimse yokmu :(
  • Resim çok kötü olduğu için arızalı parçayı tanıyamadım direnç te olabilir, tamirciniz diyotmu dirençmi onu net söyleyebilir

Eğer diot olduğundan eminseniz, Emülatörlerin içinde zener diot yoktur, 1N4001 diot lullanılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 13 Mayıs 2013; 10:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

Resim çok kötü olduğu için arızalı parçayı tanıyamadım direnç te olabilir, tamirciniz diyotmu dirençmi onu net söyleyebilir

Eğer diot olduğundan eminseniz, Emülatörlerin içinde zener diot yoktur, 1N4001 diot lullanılmalı

Öncelikle Cevap için Teşekkürler kardesm,
    6 7 Tane Tamirciye gittim Ve Parçanın ne oldugu belli değil Diyotun üstü kırılmış üstündeki yazı okunmuyor denildi, Ve büyüteç ilede okuyamadılar...
    Aracm bmw oldugu için Bmw yetkili servisini arayıp Parçanın hangi diyottan oldugunu ögren X bilmem bişey diyotu ve normal diyot Vs.. varmış sanırım, weya Aynı parçadan bulup içini açıp bakmamız lazım Denildi.. aynı parçayı bulma şansım Yok, sadece Sipariş üzeri Getirte bilirim e Getirdikten sonrada Zaten aracıma takarım.. :(
    uzun lafın kısası, 3 4 Tamirci Diyot yanmış Dedi, 3 4 tamircide hiç bişey sölemeden Parçanın ne oldugu belli deil Denildi, Parça kırmızı renkte uzun 1 parça telefondan çektigim için malesef net Çekemedim.

Şöle bişey sorsam peki ben Size, ustaya götürdügümde Diyot Değilde Direnç yanmış Derse hangi Dirençten takılması lazım? Kodu Vs.. varmı acaba bunun Diyot gibi.. 3 4 usta diyot Dedi ama Dirençte çıkma şansı %5te olsa Var. o yüzden soruyorum.. :) Ve 1N4001 Diyot Kullanılması lazım Demişsiniz yanlış diyot olması durumunda ne gibi durumla karşılaşırım acaba..?
    Şimdiden Teşekkür eDerm Faruk kardesm.

• Size net yanıt verebilmem zor en iyisi size bu ürünün üreticisinin telefonunu vereyim onunla irtibata geçin gerekirse gönderirsiniz tamir edip size geri yollar.
    Saygılar.

Birol Salman : 0505 328 0026 (Telefonu benden aldığınızı söyleyebilirsiniz, istanbulda yaşıyorsanız direk ziyaret te edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

Size net yanıt verebilmem zor en iyisi size bu ürünün üreticisinin telefonunu vereyim onunla irtibata geçin gerekirse gönderirsiniz tamir edip size geri yollar.
    Saygılar.

Birol Salman : 0505 328 0026 (Telefonu benden aldığınızı söyleyebilirsiniz, istanbulda yaşıyorsanız direk ziyaret te edebilirsiniz.

Faruk kardesm yardımlarından dolayı Tşekkür Ederm Birol ustayla irtibata Geçtim bakalım İnş Çözücez sayende ..
  • Rica ederim görevimiz hizmet
    LPG kullanıcıları nekadar mutlu ise biz o kadar ayakta kalırız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.