Bildirim
Piu E-ticaret Harcamalarına 20 TL Bonus (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
niye şikayet ediyonki, bırak küfür yesin bu sayede.
Alıntıları GösterŞu zor durumlarda milletin cebine girecek 50-60 liraya göz diken adamın şahsiyetine dair bir şey kalmış mıdır?
-
Forumdaslar harcanan yerleri kampanyaların uzun ömrü icin ozelden yazalım, bu mevzuya hassasiyet gosterelim lutfen!
Bu arada piuya eft var miydi isbank yada ziraatten gondermem gerek ama piuda iban hesap no nerde yaziyor 😕
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Forumdaslar harcanan yerleri kampanyaların uzun ömrü icin ozelden yazalım, bu mevzuya hassasiyet gosterelim lutfen!
Bu arada piuya eft var miydi isbank yada ziraatten gondermem gerek ama piuda iban hesap no nerde yaziyor 😕BKM express kanalıyla kart noya para gönderebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu yaptim önce ucretliydi
eft nasil yapariz
Piu karta eft sadece hesap no olarak yapılıyor,iban yok. Garanti bankası herhangi bir şubesini seçip hesap no alanına kart no yazarsanız eft gerçekleşir
Hangi sube seçilecek yanlislik olmasin sonra eft sanirim 1.20tl civarıdır demi
Bkm ile ziraat 0.57tl aliyor en dusuk orasi gibi
hocam özelden biriniz yazın lütfen nerden yapıyoruz litfennn
Şube farketmiyor,ben enparadan gönderirken İstanbul 4. Levent şubesi seçiyorum üstte çıktığı için. Alıcı olarak piu kart sahibi, hesap no olarakta piu kart no yazılıyor
Hocam dedigini yaptim ziraatten hesap no ile gonderme secip ismimi yazip herhangi sube ile denedim sonra da ist 4. levent sectim fakat hesap noya kartin tamami girilmedi ziraatten gonderimde sorun var sanirim 😕
Bir sorun yok. 16 haneye müsaade ediyor.
quote:
Hangi sube seçilecek yanlislik olmasin sonra eft sanirim 1.20tl civarıdır demi
Bkm ile ziraat 0.57tl aliyor en dusuk orasi gibiBKM de akbank ve finans ücretsizdi en son degismediyse.
quote:
Bu arada piuya eft var miydi isbank yada ziraatten gondermem gerek ama piuda iban hesap no nerde yaziyor 😕yeni tc kartı varsa kuveyttürk hesabı açıp ordan karta para gönderme var ücretsiz
-
Yeni tc yok da hocam kuveyt turk actik diyelim bankada para olmadan nasil göndereceğiz oraya da eft gerek sonucta demi 😃
En son kartta 250 lira var, doğrulama sms kodunu girdikten sonra ödeme işlemini bir türlü onaylamıyor piu. Dün geceden beri durum aynı. Muhatap olabileceğimiz bir birim vs var mı acaba?
Silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twix_emre -- 8 Ağustos 2021; 19:7:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
selam arkadaşlar yaptığımız harcamadan puan kazanıp kazanmadığımızı nasıl görebiliriz
-
23 Temmuz da görürsün.Bu arada 22 Temmuz da neden yatmadı diyecekler umarım bu mesajı görürler.
neden öyle diyecekler ki, veya neden yatmayacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X