Bildirim
Pixel shader hatası?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunların çalıştırmak için gerekli olan donanım bilgilerine bakın orada pixel shader .. destekli ekran kartı diye yazar. Sizin ekran kartınızı araştırın ve hangi pixel shader desteği olduğunu kontrol edin. Bunun için bir program da kullanabilirsiniz. GPU-z programını kullanabilirsiniz. -
slm bende aynı konudan madurum ama benim sıkıntım ekran kartı destekliyor olmasına karşın pixel shader hatası alıyorum ekran kartı özellikleri bunlar ; Radeon HD 4850 1 GB, PCIe 2.0 ×16 GDDR3
- DX 10.1 desteği(DirectX 10.1 - Pixel Shader 4.1 destekliyormuş) ekran kartını güncellemeyi denedim güncel sürüme sahipsiniz diyor, Catalyst indirdim o bile sürücü konusunda yardımcı olmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X